Babalarımız bir midir ki bi araştırsak :D
En son 7 8 yıl oldu daha görmedim. E devletten bakıom ölmedi mi daha diye. Sana tavsiyem ayaklaeının üzerinde basan biri ol. Çalışmıyorsan işe gir, okumuyorsan uzaktan vs oku. Sertifikalar edin elinin, altında bulunsun. Allah korusun evlenirde pişman olursan gideceğin en baba ev kendi geçmiş başarın olur. Baba eviydi ana eviydi aramazsın. Her koşulda her düşüşte kendi kendine kalkabilecek potansiyeli yarat. Biz güçlü olmak zorundayız başka şansımız yok. Ayrıca annenin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kırılma bana. Neden diceksin. Annemde evlendi, asla beni yalnız bırakmadı, iletişim kur diye zorlamadı. Çünkü cahilde olsa tv de görüyor.... Başıma bişey gelsin istemez. Elin adamına ne kadar güvenecek ki. Ama evladı her an herşeyden korumak gözetmek ihtimalleri düşünmek gerekiyor. İnsan evladının üzülmesini, cebindekini harcamasını da istemez. Kendine değer ver. Kimseden bişey bekleme. Sırf baba eksikliğinden gidipde kendinden yaşça büyük biriyle ya da ilk seni sevdiğini ispatlayan biriyle evlenme. İnanki bizdeki baba eksikliğini bi erkek dolduramaz. En fazla ailen olur