0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

İyi geceler herkese ben 26 yaşındayım evlendim boşandım 7 yıllık evliydim . Fazla detaya

girmek istemiyorum..annem babam hiç sevgi gostermediler bana zaten onun psikolojimle büyüdüm herşeyi tek başıma yaptim..anneme dedimki anne beni sevsene güzel sözler başımı okşasana çok ihtiyacım var diyorum diyorki çocuk değilsinki seni sevecem 26 yaşındasın 27 Olcan Eylül'de.. :(.. çok kırıcı sözleri var bana karşı ben boşandım evindeyim 4 aydır yemin ederim yaşlandım bu evde.. ikinci evliliğini yaptı eşiyle illa iyi olmamı istiyor ya ben kendi öz babamla iyi olmamisim yani iyi dediği sürekli onlarla oturup kalkacakmisim zaten ben zor hayat yaşamışım birkere olsun yüzün gülmedi .. dert üstüne dert..sürekli trip atıyor bana ne biliyim tuhaf hareketler..mesela alışveriş yaparız benim cebimden çıkar kendisi hiç birşeye para vermez.. diyorumki anne sende yardımcı ol bana biraz kasaya gittiğimizde yok diyor..mesela başka bir kızı görüyor çok seviyor yani çok güzel diyor ondan için bana gelince nefretle trip atıyor.. halbuki herşeyi onun için yapıyorum doğum günü oluyor hediyeler alıyorum..  evinede birşeyler alıyorum.. ama yok yani..ne biliyim üzülüyorum ister istemez 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çalışıyorsan Kendine 1+1 de olsa bir ev tutabilirsin onlarla yaşama boşver sinirlerim bozuldu, küfür eldicem şimdi Annen diye bişey diyemiyorum 
(23 puan) tarafından
Evet maalesef:( yok çalışmıyorum çalışıyordum hastalıklarımdan dolayı bıraktım .. kiralık daireye geçmem için maddi durumum iyi olması lazım ve ev eşyaları almam lazım çamaşır makinası vs çoğu evlerde esyasiz oluyor bilmiyorum napcagimi
tarafından
Sadece bayanların kaldığı lojmanlar var Tek kişilik odalar iki kişilik vs , olmadı sagligin yerine geldiği zaman Orda da Kalabilirsin, Sonra Bir eve geçersin 2.el eşya Alırsın yavaş yavaş, Başta korkutucu gelebilir ama başlatabilirsin Sinemcim Yeterki inan , Umarım Annenle aranız düzelir ve buna gerek kalmaz.
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Sende yapma canım biraz geri dur ne kadar annende olsa sana sevgi göstermedi mi sende mesafeli ol 
(23 puan) tarafından
Oluyorum busefer diyorki anneni sevmiyorsun diyor :// psjolojimi bozuyor
(1,783 puan) tarafından
Evet böyle sevmiyorum de:) ben diyorumkuserse kussun herkesden bitane
0 oy
(567 puan) tarafından
İnsanlardan beklentiyi düşük tutarsan üzülmezsin kardeşim... 

Yalnız değilsin bil istedim... Benim de yaram babam... 

İnsan kendi evladını sevmez mi, merak etmez mi..... 

Bazen olmuyor işte....... 
(567 puan) tarafından
Babalarımız bir midir ki bi araştırsak :D
En son 7 8 yıl oldu daha görmedim. E devletten bakıom ölmedi mi daha diye. Sana tavsiyem ayaklaeının üzerinde basan biri ol. Çalışmıyorsan işe gir, okumuyorsan uzaktan vs oku. Sertifikalar edin elinin, altında bulunsun. Allah korusun evlenirde pişman olursan gideceğin en baba ev kendi geçmiş başarın olur. Baba eviydi ana eviydi aramazsın. Her koşulda her düşüşte kendi kendine kalkabilecek potansiyeli yarat. Biz güçlü olmak zorundayız başka şansımız yok. Ayrıca annenin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kırılma bana. Neden diceksin. Annemde evlendi, asla beni yalnız bırakmadı, iletişim kur diye zorlamadı. Çünkü cahilde olsa tv de görüyor.... Başıma bişey gelsin istemez. Elin adamına ne kadar güvenecek ki. Ama evladı her an herşeyden korumak gözetmek ihtimalleri düşünmek gerekiyor. İnsan evladının üzülmesini, cebindekini harcamasını da istemez. Kendine değer ver. Kimseden bişey bekleme. Sırf baba eksikliğinden gidipde kendinden yaşça büyük biriyle ya da ilk seni sevdiğini ispatlayan biriyle evlenme. İnanki bizdeki baba eksikliğini bi erkek dolduramaz. En fazla ailen olur
(23 puan) tarafından
Çok haklısın:((( çok zor hayat.. teşekkür ederim öncellikle baya yazmışsın .. rabbim kalbimize ferahlık versin inşallah.. çok zor dönemden geçiyorum.. birde hastalıklarım var onun için savasiyorum :(
(567 puan) tarafından
Rica ederim. Amin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum. Benim hayatıma benzeyen birine rastlamak şaşırtıyor. Dur tahmin edeyim mide bağırsak sorunları + baş ağrısı + baş dönmesi +fazlaca psikoloğa gitme dürtüsü + kas ağrıları... Hangilsri var :) ☺
(23 puan) tarafından
Bende felç geçirme beyin kanaması riski haşimato rahatsızlığı psjolojimi hiç sorma o hepten bozuk sürekli uyuma isteği var halsizlik var hiç birşey yapasim yok..:((
(567 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Şaşırttın.... Al bendende o kadar bu gün apayrı kötü bi gün.
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Bilmiyorum ama boşanıp dönünce kötü oluyor daha gençsin bir işe gir kendi hayatını kur
0 oy
(22 puan) tarafından
Öyle bir şey olmaması gerekiyor canım eğer biz çocuk yapıyorsak onun her türlü her şeyiyle ömür boyu yanında olmak zorundayız çok yanlış kusura bakma ama sende takma anneni onu gormemezlikten gel sen onun kizisin o seni dünyaya getirdi o sana her türlü yanında olmak zorunda 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ayri eve cikma imkanin yok mu 
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Çocuğun var mı

Yoksa kendine tek başına bir hayat kur derim ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,721 göst.
8 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 400 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde H1h2 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

408,332 soru

12,267,317 cevap

37,493 kullanıcı

Kategoriler

...