0 oy
46 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Kızlar bizim muhabbet kuşu 4 tane yumurtladı biri boş yumurtanın 3 gün önce birisi çıktı ama sabah ölmüş sabah bir diğeri de yumurtadan çıkmıştı ölen yavrunun kursağı boştu annesi beslemedi mi acaba diyorum yeni yavruya bizim yapmamız gereken bir şey var mı bir kaç bilen kişiden sordum ama annesi besler dedi 

2 Cevaplar

0 oy
(2,813 puan) tarafından
Benxe gözlemleyin beslediğiniz görmezseniz siringayla mama verirsiniz
(687 puan) tarafından
Yanına asla yaklaştırmıyor elimi yaraladı resmen bi bakmaya çalışsak üstümüze atlıyor ya çok üzüldüm öldüğğnü görünce sorduğum kişilerde annesi besler bilet yapmaya gerek yok diyince ellemedim
-Reklam-
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnmda ben sana bisey sorcam biz de oğlana aldık tek ama bizimki 45 günlük falanmis sana sorum şu 

Bizim kus hemen hemen hiç ötmüyor ama gun içinde serbest bırakıyoruz yem falan yiyor ama akşamları tüneğine çıkmıyor hatta hep kafesin dibinde netten baktım hasta falan diyor sizin kuşlar da böyle olan var mi ya valla üzülürüm buna bjsey olursa 
(687 puan) tarafından
Yok canım bizimkiler çift oldukları için birbirlerini istiyorlar oynaşıp duruyorlar hahaha belki tek olduğu için öğledir bundan önce bi kuşumuz vardı o da senin anlattığın gibiydi ama baya durdu 4.5 ay hep öyleydi en son aldığım yere götürüp vermiştim sonra bunları aldım sanmıyorum hasta olduğunu ama bazıları sessiz oluyor
(2,353 puan) tarafından
Bu çok uysal ya maşallah bir top aldık kafasıyla onlar oynuyor benim evize aynadan bırakın gidim istiyor ama hep dipte oyle bir köşede inşallah dediğin gibidir teşekkür ettim :)
(1,276 puan) tarafından
İlgilenip biraz seversen düzelir kuzu insallah daha küçük ya o yüzden normal  yavaş yavaş alışır elinize mamasindan alın koyun yedirin sevin surekli konuşun bir süre sonra sus artık ders9niz
(2,353 puan) tarafından
Tek sağlıklı olsun da valla bir canlıya bakmak vicdanen yük ama işte oğlan çok istedi şimdi herkese benm kuşum var kızım var diyor :)) adi bir limon oluyor bir pamuk görsen ama bir o kadar da elini sürmeye korkuyor odaya bırakınca ikisidr bağırıyor biri özgürlüğe diğeri heyecana valla canları iyi olsun da başka bisey istemiyorum korkttum Valla :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 484 göst.