0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama bu durumu izah etmem lazım  bugün lavaboya gittiğimde kusura bakmayın affedersiniz idrar dan sonra bir damla kan lavobaya düştü sonra peçeteyle sildim peçete de kan oldu adetime bir hafta var ilk defa böyle oldu bu konuda yardımcı olacak birileri var mı sırt agrım da var şuan adetlerim düzenlidir bir iki gün geç yada erken gelir

2 Cevaplar

0 oy
(418 puan) tarafından
Bir damlayaa yerleşme kanamasıdir cnm test yaptın mı 
(9 puan) tarafından
Yok yapmdım klozete bir damla düştü korktum ne bu kan dedim peçete ile sildim peçete de kan oldu bir daha sildim peçete ye kan gelmedi ilk çocuğum da yerleşme kanaması yasamdım
(418 puan) tarafından
Her gebelik farklı oluyor cnm bnde ilk oğlumda yasamdm ikinsinde dedgn durumu yaşadım adet mı oldum dye düşünürken hamileymisim bı test yap
(9 puan) tarafından
Adetim geçiksin öyle yaparım şimdi kanamam yok
-Reklam-
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Şimdi bu kanın idrardan sonra idrar yerinden gelen kanamami

Yoksa adet yerinden gelen kanamami ayırt etmen lazım

Gebelik şüphen varmı peki 
(64 puan) tarafından
Aynısını ben soracaktım inşallah adet yerinden geliyordur idrardan gelmesi hiç iyi birşey değil ben çok çektim idarardan
(9 puan) tarafından
Gebelik düşnyrm da adetim e bir hafta var daha adet olmam kanamam da yok şuan ama dediğim gibi idrar dan sonra bi baktım bir damla kan klozete düştü anlamadım nerden geldği
(9 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum cnm ya fark etmedim birden damladı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (253 puan) tarafından soruldu

408,647 soru

12,280,439 cevap

37,874 kullanıcı

Kategoriler

...