Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Annenizle İlişkinizi Kesmenize Sebep Olan Nedenler Neler?
+1
oy
173
göst.
15 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ben 33 haftalık hamileyim annemle aramızda 6 saat yol var annem yaşlı degil o kadar yol sorun degil 2 kız kardes var okula gidiyorlar ayrettem babanne cok sukur ayaklarının ustunde onlar okula giderken babaannem yemekleri vilan o yapıyor annem de koyde inekler var ama sağmıyorlar cunku hamileler annemin yanına gelmemesi icin hicbir engel yok istese gelir annem diyorum gel diyor gelirsem 1 gun kalıp tekrar doneriz bende ondan gelmesin istemiyorum ve hep ben arıyorum 3 gun yataktaydım kaynanam bana baktı alt ust oturuyoruz o kadar hastane gittim aramadı ondan. Dolayı artık ilişkimi kesecem annem cok sorumsuz bir anne hicbir zmn arkamızda durmadı millet annesine bakıyor mesela kaynanam onlarında inekler var İstanbul gitti 1 ay kaldı annem babam sozunde asla. Cıkmaz ne dese onu yapıyor bazen annem kızıyorum niye bu kadar kendin ezdiriyor gunun birinde babam ona cok cektirdi ama yinede arkamızda durmadı siz olsanız Anneni arar mısınız ben gelmelerini istemiyorum gelip 1 gun kalıp gidiyorlar
tavsiye-fikir
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
+1
oy
15 Aralık 2024
Yaprak.k
(
13,521
puan)
tarafından
cevaplandı
Neden bu aileler her şeyi yapmak zorundalar ki bebeği onlara güvenip mi yapıyorsunuz anlamıyorum yani gelmiyor diye ilişiği kesmek nedir. Ben annemle aynı şehirdeyim. Ne gelip temizligime yardım etmedin diye bisi dedim ne de yanımda kalmadın diye. Yapmak zorunda değiller.
Ha bide ineklere bakmak da kolay değil.hamile olsa dahi başında durmak zorundasın hele doğumu yakın varsa içlerinde ne gün doğuracak bilemezsin bebek bekler gibi gece gündüz evin arkasına gidip baktığımı bilirim ben saat başı.
15 Aralık 2024
Emine3507
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklı oldugun yerler var canım aileye guvenerek çocuk dogurulmaz ama zor zaman ihtiyaç diye birşey var ozaman anne babalar da çocuklarına güvenerek hasta olup ameliyatlar olupr hastanelerde yattiklarinda beklemesinler degilmi .onlarda evlatlarından bakım beklemesinler keza bir çok anne baba evlatlarının evinde kalıyor yaslilikta kendine baktırmak için .Ozman onlarda guvenmeyecek .Bir diger konu
inekleri kızından değerli olurmu bir insanın eğer öyle olacaksa anne olmasın kimse ya ben bunu kabul edemem .post sahibi yerine ben olsaydım gelmeyeceğim dediği anda koymuştum mesafeyi
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben zaten annem guvenerek cocuk yapmadım konuşmaya bak inekler daha 5 aylık hamile bilip bilmeden yorum yapıyorsun yaprak ben gurbette yin ztn ben birşey beklemiyor demiyorum temizlik sadece dogum da yanımda olmasını istedim
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Emine hani bak o kadar hasta oldum birgun olsun demedi kızım aramıyor niye acaba insan merak eder degilmi benim ilk gebelikte dede yanımda degildi ve ben gurbette yin insan der kızımı arayayım annem hani hep bize oyle sorumsuz
15 Aralık 2024
Emine3507
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Malesef canim işte herkes anne olamıyor tam anlamıyla bende aynı sebeplerden babamla ilişkimi azaltmış durumdayım yavaş yavaş kopariyorum
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben babamla bile konuşmuyorum desem kız kardeşimi zorla birine verdi oda istemiyoruö dedi ona şiddet uyguladı ağ be bir bne bir kardeşim bir Allah bilir neler cektiğimizi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
15 Aralık 2024
Emine3507
(
1,057
puan)
tarafından
cevaplandı
Altta yorum olarak da yazdım ama ben olsam da doğumumda ihtiyacım varken gelmeyen anneye anne demem canım çok katiyim bu konuda .onun evindeki işler bir şekilde 10 günlüğüne idare edilir ama sen o yanında olmadiklari 10 günü unutmazsin
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Anneme gel diyorum baban baglı diyor hic kendin yormuyor keyfi bilir arasa da dicem gelirsen 10 gun kalmicajsam gelme gerek yok
15 Aralık 2024
Emine3507
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle hiç gelmesin en azından geldim demez sende ona göre davranırsin boşver kimseye minnet etme kayınvaliden az çok yardım etse yeter eşinde var sonuçta
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Az once dedim millet annesi dogum da. Yanında benimki hicbir zmn yanımda olmadı dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
15 Aralık 2024
Mdnafsn33
(
153
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğum anima kadar annem yoktu o da 6 saatlik uzaktikta ama hiçbir zaman gelmesi için zorlamadim gelmedi diye kusmedim. Haftanın daha var. Erken doğum riskiniz mi var? Kaynaniz da yanınızda bakıyormuş. Benim kaynanam da yoktu. Üstelik tüp bebekti ama yine de kimseyi zorla yanımda tutmadım. Herkesin kendine göre işi var. Planı var. Çok zorda olsaydım annem gelirdi o ayrı ama onun dışında kalmasının bir anlamı yok. Ki sizin anneniz köyde sanırım. Kaynanam da köyde inekler olduğu sürece kolay kolay bir yere gidemiyorlar. Siz şuan duygusal bir dönemdesiniz. Öncelikle sakin olun. Bunun için annenize kusmenize gerek yok. Bence önemli olan doğum aninda ve sonrasında yanınizda bulunması.
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Evt canım erken dogum riskim var ztn dogum dan sonr gelip birgun kalıp gidiyor Allah razı olsun kaynanm ust katta oda diyor evinde olursun hani gelip yemek vial yaparım bakarım yani diyo ilk gebelikte de annem yanımda degildi bunda da kaynanama dogum gelecek
15 Aralık 2024
Mdnafsn33
(
153
puan)
tarafından
yorumlandı
Ha o zaman haklısıniz ama yine de bir beklenti içinde olmayın zaten ilkinde gelmeyenden ikincide gelmesini beklemeyezsiniz. Kaynananiz varmış yalnız değilsiniz. Annenizle de kusmeyin ama beklenti içinde de olmayın. Emin olun o zaman gelip gelmemesi üzmez sizi. Kendi bileceği is.
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok ztn uzulmuy bu saate sonra ne gelin nede gelmeyin diyorum gun gelir devran doner
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
cicikus
(
2,898
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim muhabbetinizi arttırsın. Bence sen ne gel ne de gelme deme. Çünkü sonuçta annen şu an sinirlisin ama tamamen küsmek istemezsin. Bu yüzden kendi istekleriyle bir gün de gelseler kabul et. Sen evlatlık görevini yap onlar anne babalık görevini yapmıyorsa onun hesabı ayrı artık.
Ve lütfen çekirdek ailene odaklan eşinle kendinle inşaAllah bebeğinle ilgilen. Annene üzülüp onların hakkına girme. Elinde olduğunca takma Rabbim böyle uygun görmüş de sabret bol bol zikir çek içini ferahlatacaktır. her gün düşünüp kendini üzersen evinizde de huzurun kalmaz çünkü eşe çocuklara o surat ifadesi ne kadar gülsen de yansıyor maalesef
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk gebelikte dede yanımda degildi bazen arkadaşlarımı goruyor ne guzel anneleri yanında dogum anında benimki baya sorumsuz 3 gun hastaydıö demedi niye aramıyor acba cok sukur ne yapim Allah benim kaderimde bunu yazmişsa bana da sabretmek düşer insan ister annesi yanında olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Sevda01
(
1,150
puan)
tarafından
cevaplandı
Kimseden birşey beklemeyi öğren insan üzülüyor en azından kaynanan geliyormuş benm annem çalışıyor gelemiyor 2 gün önce geldı doğumdan son haftalarda bıle oğlumu Farka çıkardım kırkım çıkmadan gene aynu çok duramadı yanımda eşimin ailesi daha 6 yıl olacak evleneli evimize gelmediler uzak diye köyde iş varmış tek evli çocukları bende annemin tek kziym eşim evde bile olmuyordu haftanın yarısında riskli gebelik geçirdim o halde ev taşıdık eşimle Allah muhtaç etmesin babam la annem kötü ola ola geldi yanıma izinlerde babamda köy evi var bahçe falan oraya annemi götürmek istedi hiç tanimadm insanlar birşey olursa şöyle dediler eşimde yoktu çünkü malum meslekte olduğu için bebeğin sağlıklı mu Yeter ben ölümden döndüm doğumda doğuma girdimi kimse bilmiyordu bile
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Aslında insam zor durumdaykem annesini ister yanında rabbim bebegim saglık versin herşey den önce annem ilk gebelikte de yanımda değild
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
M_A_E
(
482
puan)
tarafından
cevaplandı
Kırılmışsın annene, anlıyorum. Haklısın da. Ama bu o kadar büyük Bi sorun değil canım. Yine de konuş annenle, kırıldığını söyle ama küsme.
15 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Az once soyledım bilmiyorum diyor babam karşı kendini cok ezdiriypr
15 Aralık 2024
M_A_E
(
482
puan)
tarafından
yorumlandı
Annen de benim annem gibiymiş. Ben de bazı konularda çok kızıyordum anneme. Ama yapacak bi şey olmuyor ki canım. Yıllarca kocadan korkarak yaşamış. Ölene kadar da böyle devam edecek. Allah yardımcısı olsun inşallah. Bence annen yerine babana tavır almalısın. Bu durumun sebebi o gibi gözüküyor.
16 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte ztn babamla konuşmuyorum babam kız kardeşimi zorla birine verdi bende engel olmak İcin herşey yaptım diye konusmuyır yinede kız kardeşimi verdi
16 Aralık 2024
M_A_E
(
482
puan)
tarafından
yorumlandı
Allahım yaaa. Bu nasıl bi babalık böyle. :(( Allah yardımcınız olsun inşallah canım. Bu duruma çok üzüldüm. Annen keşke boşansaydı o heriften. Ama böyle kadınlar boşanmaya da korkuyor. Annemden biliyorum. :(
16 Aralık 2024
Asli_eren_47
(
965
puan)
tarafından
yorumlandı
Malesef canım cok sukur diyorum annem cekmemişim cok sukur ne istesem eşim alacak be istesem olacak ben evi yonetiyorsam oda dinlemek zorunda bana cocuklar bakmak zorunda bende cocukları bakmak zorundayım evle ilgilenmek zorundayım mesela annem hicbirşey umrumda degil Yeter ki babam yanında olsun birşey istemiyor bu kadın yemim ederim 4 yıldır evliyiz eşimle onlar kadar birbirimize bagımlo degiliz ztn şuan hamileyim bile 3 aydır affedersin yanaşmıyoruz annem hic oyle degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
352
göst.
Eşimin Yalan Söylemesinin Ardındaki Nedenler Neler Olabilir?
6 Aralık 2024
Aile
kategorisinde
Melek211
(
95
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
dertleşmek
yardim
0
oy
10
cevap
279
göst.
Kaynanamın Yemek Yapmamı Engel Olmasının Ardındaki Nedenler Neler?
4 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
123
göst.
Hayal Kurmaktan Vazgeçenler İçin Nedenler ve Çözüm Önerileri Neler?
30 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
240
göst.
Eşinizle Kaç Gün Küs Kalmak Sağlıklı ve İlişkinizi Nasıl Etkiler?
2 gün
önce
Aile
kategorisinde
Didemm
(
74
puan)
tarafından
soruldu
407,228
soru