0 oy
635 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,876 puan) tarafından
Kızlar selam 6 gün gecikmem var korunuyorduk ama bı kaç kez kaza oldu ve ben adet bitiminde 1 2 gün geç içtim hapımi. Mide bulantısı, dün bı kez kustum ve yoğun koyu kıvamlı beyaz akıntı kasıklarım da gerilme var hamilelikten şüphe edip test yaptım negatif çıktı . 

Acile gitsem ne desem benden kan idrar bakarlar bizim burda acil direkt gebelik dedin mi polikliniğe git diyor. Yarın da doktorum full dolu sabah erken gidebilir miyim bilmiyorum 

23 Cevaplar

+6 oy
önce (2,413 puan) tarafından
Yarın pazartesi sağlık ocağına gidin. Gebelik şüphesi sizce acil bir durum mu? Cidden çok tuhafsınız
önce (2,876 puan) tarafından
Benim için acil durum canım . Ben operasyon geçirdim kadın hastalıklarından ve korunuyorum 6 ay yasak daha 5 ay oldu ve ay başında birkaç kez stresten dolayı unuttum olan saatten geç içtim bilmeden her şeye yorum yapmaya ne çok bayiliyorsunz gerçekten çok bencilsiniz
İyi de acile gidecek bir durum değil, pazartesi gidip yaptırırsınız testi
Pardon Nur hanım sana sorcak değilim ne durumda aciliyet içerdiğini. Sen benim ne yasadgimi bilemezsin o yüzden lütfen yorum yapma . Yorum yapmak için yorum yapıyorsun
Aman git doktordan azarı ye geri dön, banane yani
Ne kadar bencil bir insansın ya kalp kırmak için yorum yapıyorsun resmen . Sana bişey demiycem gerçekten. Kimin ne kadar acil durumu olduğunu bilemezsin lütfen işine bak hadi Allah'a emanet
önce (20 puan) tarafından
Haklı ya insanlar ayakata duramayacak kadar kötü halde sıra bekliyorlar gebelik testi içinde gitme bence sağlık ocağı ne işe yarıyor
Sağlık ocağında 3 gün sonra çıkıyor
Köydemisn nasıl 3 güne çıkıyor en yakın hastaneye gönderiylar en geç ertesi gün sisteme işlenir
Köyde değilim bizim sağlık ocağında laboratuvar yok . Acilde ekstra odalar var aciliyet durumuna göre bakiyorlar zaten yorma kafanı
Sağlık ocağında labaratuvar yok zaten en yakın hastane labaratuvarina gönderiyorlar bence sen kafanı yorda öğren neyse uğrasamam
Laboratuvar olan sağlık ocakları da var . Bende boş yorum yapanlarla ugrasamicam gerçekten
Arkadaş anlamıyor ne yazık ki. Eğer durumun kritikse daha çok dikkat edecektin. Kimsenin cevabını beğenmemiş sınav, madem kafana göre davranacaksın niye yazıyorsun buraya. Git acile ql ağzının payını dön
Ettim zaten ben keyiften unutmadım içmeyi saatinde . Gerçekten çok bossunuz insan başına gelmeden anlamıyor zaten. Bak isine
önce (5,840 puan) tarafından
illaki acilse ilac iciyorum eger gebeysem icmeyecegim falan diye bahane uydur acil durum haline getir mevzuyu. ama yani okadar acil degil arkadasin dedigi gibi. yazilanlari okumadim durum ne bilmiyorumda
Antibiyotik kullandım 2 tane birden arti yasmine devam ediyorum ona göre davranmam gerek belki size acil olmayabilir ama bana acil su anda baş dönmesi mide bulantısı kasik ağrısı var dün de kustm bilmeden bı şey içmek istemiyorum doktorum da yarın ful dolu ya varsa
Erken gebelik testi al, evde test yap. Normal hastaneler acilden gebelik testi yapmıyor. Ancak bir kaza falan olursa o zaman mecburiyetten yapıyorlar. Senin antibiyotik atmam oradaki acil doktorunun umrunda olmaz. Sizin için acil olabilir ama hastane kurallarına göre acil bir durum değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
Yaptım çıkmadı benim için acil evet açık miyom ameliyatı geçirdim rahimin içinde kocaman kocaman yaralar var ve olmaması gerikiyor baksalar zaten ordan görürler sistemden . Benim için acil millet burnu akıyor acile koşuyor . Bunu da anlamak bu kadar zor olmamalı gerçekten uğraşmak istemiyorum hasta hasta  lütfen
-Reklam-
+3 oy
önce (123,156 puan) tarafından
haber bekliyom senden
önce (7,081 puan) tarafından
Birilerin zoruna gitmiştir canım yaz editörlere gereksiz uyarı yasak diye biliyorum
kime verdiler ben gormedim
İstenmeyen cevaplar verdik ya gebelik için acile mi gidilirmis dikkat etseymisim gerçekten cok boslar. Ne yasadgimi bilemezler ben keyiften unutmadım geç içmedim o hapı eşim hastaydı onunla uğraşıyordum boş boş kırıcı yorumlar
yeni yil yaklasirken admin hanimdan uyari verenlerin nicklerinij gorulmesini talep edelim
Bence de gerçekten bu kadar basit soruyla uğraşıyorlar sadece işlerine gelmediği için
+2 oy
önce (4,072 puan) tarafından
Saglik ocaginda kan testi yaptirabilirsin. Kadin dogum aciline basvurabilirsin. Her hastanede olmayabilir ama arastirman lazim hangisinde kadin dogum acili var. Normal aciller genelde bakmiyor ki zaten test icinde mesgul etmemek gerek diye dusunuyorum. 
Kadın doğum acil yok sağlık ocağında da dışarı gidiyor testler ..fikrin için teşekkür ederim ama durumum riskli bir durum operasyondan kaynaklı
Hangi ilde yasiyosun? Gerci hangi il olursa olsun tek hastane yoktur. Kadinlar acil dogum yapinca nereye gidicek yoksa. Ayrica gebelik var desede bisey yapmaz normal acil. Bunun icin yine hafta icini beklemen lazim. Yani bekliceksen ha bugun ha yarin ogrensende bisey degismeyecek. Doktoruna demelisin acilse eger, benim boyle suphem var aradan muayene alirlar. Bugun icin ise en iyisi ilindeki kadin dogum aciline basvurmak. Hem riski bi durum soz konusuysa mudahale ederler.
İlçe de yaşıyorum ve 2 acil var biri özel biri devlet
Tamamda baska ilce mi yok sehirde ben anlayamadim. A ilcesindeysen B ilcesindeki kadin dogum acile gidersin.
önce (1,860 puan) tarafından
@Elif9191 bilecik'teyim bulundugum yerde sadece 1 tane hastane var biliyor musun :/ neyseki tasınacam Allah'ın izniyle.
+2 oy
önce (4,160 puan) tarafından
Bunu başka biri yazdığında topa tutmuslardi herkes sende ne kadar olumlu maşallah iki yüzlülük 
önce (12,712 puan) tarafından
Dimi. Özellikle bi kaç kişi dikkatimi çekti
+1 oy
önce (4,154 puan) tarafından
Sancim var ağrı kesici içemiyorum gebelik şüphem var de
Test yapmışsın 6 gün gecikmeyle olsaydı çıkardı. Ben bekarken antibiyotik kullanmıştım adetim 12 gün gecikmisti
Bugun yapmadım ben testi
Adetine yakın mı kullandın antibiyotik
15 gün falan mı ne vardı
Testi tekrarla bence kan vermeden önce varsa  vardır zaten yoksa hiç gidip kan verme
+1 oy
önce (12,290 puan) tarafından
Valla acil yapmıyo. Ablama migreni var ilaç kullanacak diye yapmışlardı acilde
Yapmıyor işte bizim isimiz değil diye tersliyorlar. Doğum kontrol içiyorum emin de değilim gelmedi de adet napsam bilemedim yarın da full dolu doktor
+1 oy
önce (4,221 puan) tarafından
Sancım var rahatsızım kaç günüdür ama gebelik şüphem de var de 
Valla bende ameliyattan önce şüphe edip gitmiştim o kadın doğumun işi diye tersledi beni
Sende tersle o zaman öyle bir hakları yok çünkü
Ben gebelik var mı yokmu öğrenmek için gelmedim rahatsızım kaç gündür şüphem de var bilginiz olsun ki ona göre ilaç yazın diye belirtiyorum de
Öğleden sonra gelmezse gitcem akşam üstü korkuyorum yasmjn de devam ediyorum
Yasemin nedir
Doğum kontrol hapı canım
+1 oy
önce (17,235 puan) tarafından
Hastayım ilac kullanıcam test yaptım silik çıktı emin olamadım falan de yaparlar bence
Tersliyorlar canım
önce (17,235 puan) tarafından
Tersleme ihtimalleri var evet sen dişim çok ağrıyor de
Akşam uzerine kadar olmazsam giderim çocuk da var sabah erken de gidemicem yarın da dolu doktor
+1 oy
önce (2,662 puan) tarafından
Çok hastayım ama ilaç alamıyorum supeleniyorum  var mı yok mu bilmiyorum deseniz belki bakar
İnşaallah canım antibiyotik yapar mı acaba gecikme :)
Evet dolorex de yapiyo
Dolorex içmedim hiç ama antibiyotik içtim flagy mi ne adi
Belli olmaz cnm git bakalım ne diyecekler
Gideceğim canım sağol
+1 oy
önce (2,335 puan) tarafından
Bende dogum kontrol hapi kullaniyodm cok mide bulantim kusmam  halszligm vardi ayakta duramiyodm acile gittim sikayetimi soyledim ilac kullandgmida soyledim hatta ama yinede bana test yaptilar ona gore bi ilac yazariz diye.negatf cikmisti canm sen sikayetlerinj soylersen birazda abartarak soyle seni o an zaten gonderemezler yapmak zorunda kalirlr ama hamilelik suphem var deme sen
Ne desem yaparlar ki acaba
+1 oy
önce (12,811 puan) tarafından
İdrar yolu yanmam var ama gebelik şüphem de var de ben sanmıyorum kanka
Olduğunu mu :D kız gelmedi delircem normalde bu kadar gecikmeye delirmem gerek tatlıya
önce (12,811 puan) tarafından
Yok ya valla boştu o test sen panik yapma
Başım da dönüyor bugin
+1 oy
önce (1,841 puan) tarafından
Özel hastane yakınında varsa hemen gidip test verebilirsin 
Bakarlar mi direkt gebelik desem
önce (1,841 puan) tarafından
Evet gebelik testi yaptıracam dersen acilde yapılır hemen .
Tamam canım sağol bakcam duruma göre
+1 oy
önce (579 puan) tarafından
Acilde gebelik testi yapmıyorlar anca kandırma amaçlı kuşöa mide bulantısı kasık batması şu bu diye şikayetlerini sıralarsın onlar ikna olursa direkt gebelik testi isterler
Olan belirtileri söyleyeyim riskimi de soylim öyle yaparlar ancak
Riskini filan söyleme terslerlr onlar soracak zaten sana gebelik var mı yada şüphen var  mı diye bilmiyorum de o zaman isterler ancak sen söylersen yapmazlar
Tamam canım eşim evde değil gelsin gidelim basım da dönüyor çok
Baş dönmesi mide bulantısı kusma diye şikayetlerini sırala işte inşallah ikna edebilirsin
İyisine denk gelirsem yapar diye düşünüyorum da oda şans işte
+1 oy
önce (631 puan) tarafından
Devlet hastanesindeki aile hekimine gidip gebelik testi yaptirmak istiyorum deyince bakiyorlar ve genelde sira oluyor 
Bugün pazar var mıdır kj
Haftaici var sadece ayni gun cikiyor sabahtan gidersen
Sağlık ocağında 2 3 günü buluyor doktor da bı kaç gün sıraya dolu acile gitcem yapmazlarsa giderim canım sağol
Normal saglik ocagi degil bu dedigim normal devlet hastanesinde aile hekimi polikinligi oluyor gerci her hastanede var mi bilmiyorum ama ben gecen hafta gittim gebelik testi baktirmka istiyorum dedim bakti ogleden sonrada cikti sonuc
Biliyorum canım devlet hastanesinde oluyor eşim is kazası geçirmişti o zaman gitmiştik beraber bakarsa ona baktiririm gidemezsem acile
+1 oy
önce (52 puan) tarafından
Canım acile gidince kusuyorum midem bulanıyor deyince gebelik var mı diye bakıyorlar. İlk gebeliğimde benim dayanılmaz sancım adet ağrısı gibiydi kan aldılar belli oldu
Basım dönüyor zaten felaket mecalim yok kalkmaya
Kıyamam sana bence git hastaneye emin ol eşin evdeyse o götürsün
Esim dışarı kadar gitti gelsin gitcez
Git canım bencede
+1 oy
önce (408 puan) tarafından
Migrenim tuttu ağrı kesici alacam ama şüphem var test yaptırmak istiyorum ona göre ilaç alacağım diyin bende demistim ama migren degil masum bi baş ağrısı 
Tamam canım çok sağol ona göre aldığım ilaçları keseceğim doktor da dolu 2 3 gün arka arkaya
önce (408 puan) tarafından
Dedigim gibi istedigin saatte git oluyor canım geri cevirmezler varsa da simdiden hayırlı olsun
+1 oy
önce (999 puan) tarafından
Yani doktora gidene kadar sağlık ocağına gideblrsn 1 gün snra sonc çıkıyor zaten 
İlaç alıyorum ona göre keserim diye düşünüyorum o yüzden ve acil öğrenmem gerek . Çünkü geçen hafta antibiyotik içtim 2 tane
önce (999 puan) tarafından
Sağlık ocağında ebede var ya ona sor bence bilir o ne yapman gerektiğini
+1 oy
önce (3,570 puan) tarafından
Hasta olduğunu söyle ilaç icmedigin hamilelik şüphesi var dersin. Yapmaları gerekir 
Tamam canım sağol
+1 oy
önce (279 puan) tarafından
İlaç kullanıyorum evdeki test pozitif çıktı de canım yaparlar, acılı meşgul etme diyenler kendileri etmesin boşver kan verip.cikacaksin ameliyat istemiyorsun ya
Gel de anlat canım millet burnu akıyor koşuyor acile ben ilaç içiyorum üstelik miyom ameliyatı geçirdim açık ilacı da keyfimden  geç içmedim eşim le uğraşıyordum operasyon geçirdi stresle aklımdan çıktı adet bitimindeydi tam o sıralar
önce (279 puan) tarafından
Gittiniz mi naptınız, inşallah sağlığınızda iyi olur bu arada geçmiş olsun
Gittim canım
+1 oy
önce (10,039 puan) tarafından
Gittin mii kız ;))
Gittim canım
önce (10,039 puan) tarafından
Sonuç ney
Yok dedi ama

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 458 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
28 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu

406,425 soru

12,187,451 cevap

36,698 kullanıcı

...