0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Oglum 20 aylik beslenmesini 4 saate bir yapiyorum kaynanam 4 saat geçmemiş bu cocuga yiyecek bi şey ver diyor sinirme dokunyor valla sanki ben çocugu aç gezdiricem de sizde duyuyormusunuz boyle sözler

19 Cevaplar

+1 oy
(3,389 puan) tarafından

Benim oğlan da geçen telefonda konuşurken annem bana yiyecek vermiyor demişti o aklıma geldi :D  anne seni aç bırakmaz veriyordur demek varken ah kuzum napim ki uzaktayım veremem de diyor. Bi değişikler çok takmamak lazım 

(71 puan) tarafından
Ahahah . Sanirim öyle:)
(17,976 puan) tarafından
Hahahahsh kahkaha attim:)
(3,389 puan) tarafından
Her şeyi anlatmaya başladı ben yandım:)) yanlış bir şey yokta mesela abur cuburdan bahsediyor ama aç kalmış gibi şıpa:D
-Reklam-
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Demez bakıyorum diye hasetlenir..o kadar pasifize olamadık gözünde şükür:D  o dogurduguna baksın benim dogurduguma değil derim yapsa tikarim ağzına lafı bildigi için ses etmez ✓
0 oy
tarafından
Ay hayır karışmaz hiç öyle şeylere 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bu kaynanalar ne yapsa yaranamadı gitti bu gelinlere ne deseler suç arkadaş 
(71 puan) tarafından
Kaynanadan yaranmasini istemiyoruzki karişti bazi şeyler de komik dogrusu o demese çocugumuza bi şey vermicezmi?
(4,756 puan) tarafından
Yahu oda babaannesi yemek ver dese ne olmuş sanki neden her şeyde kötü niyet varmış gibi düşünüyorsunuz kafaya takıyorsunuz vallahi hayat bunları takmak için çok kısa
(71 puan) tarafından
Öyle  tabi ki ama bi šeyin de üzerine çok gidildiynde can sikici oluyor
(4,756 puan) tarafından
Maalesef kaynanalar sever söylemeyi yönetmeyi gerek iyi niyetle gerek kötü niyetle He he diyip geçmek en iyisi ☺️
0 oy
(281 puan) tarafından
Sonuçta annesi sensin.cocugun ac yada tok.oldugunu herkesten önce sen daha iyi bilirsin.
0 oy
(741 puan) tarafından
Kaynanam yok rahatim 
0 oy
tarafından
Ağzını acipda şunu bunu yap bebeğine diyemez o hakkı ona tanimadm hiç 
0 oy
(4,054 puan) tarafından
;))))☺️☺️☺️benimde kaynim hep der et suyu ver et ver meyve gidali şeyler ver fln :)))seviyo ki soyluyo çok takmamak lazım 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
İlk doğduğunda emzirmeme çok karışırdı uzakta olmasına rağmen tlfndan müdahale etmeye çalışırdı sütü yetmiyor mama alın diyip dururdu en son kızdım eşime de kızdım cevap ver sende diye sonra baktı dinlemiyoruz takmıyoruz bir daha karışmadi 
0 oy
(180 puan) tarafından
Saat başı şimdi bu ne yeyecek der :))))) 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Brnim kızım şuan 14 aylık ve malum her bulduğunu ağızına atma döneminde kaynanam bişey görsün kızımın elinde aç bu çocuk diyor (kızım acıktığında gelip mama beh beh der) bende her seferinde aç olmadığını söylüyorum sonuç göz deviren bir kaynana lafın altında kalmayan gelin ve bir küçük trip yediğinde 3 hafta ne evine ne evime yapan bir gelinim öyle öyle akıllanıyor :)))) 
0 oy
(24 puan) tarafından
Bana daha çok yemek istediğinde yer zorlama der daha 19 aylık tabi
0 oy
(149 puan) tarafından
Nasil baktığımı bilgdigi için sagolsun her zaman çok güzel ilgileniyor bakıyor der hep.
0 oy
(10,035 puan) tarafından
Benimkide öyle sürekli süt ver derdi sürekli ac derdi çocukları adam olmuş gemc kız olmuş grip olsalar açlıktan oldu diyo
0 oy
(5,542 puan) tarafından
Benimki de cok yedirme,zorlama der :D annem de aynisii der. Ben takmam bu tarz seyleri.
0 oy
(1,762 puan) tarafından
Benim kaynanama göre herkes her an toktur. Açım diyene bile az önce yedin ya biseyler diyerek iş yükünden kurtulur 
0 oy
(64 puan) tarafından
Bizimkiler de sürekli hatta kayınpederim daha çok sürekli kızım aa desin ac bu çocuk bsyler getir der her ağladın da yemek mi vercez uykusu geldi ona ağlıyor dyom nasıl hazmetsin o kadar şeyi dyom yine aynı hatta geçen gün küçücük bebeğe çig köfte ver diye tutturdu acı diyorum nerden bilsin yer diyor insanın aklıyla oynuyorlar cıldırmamak elde değil
0 oy
(35 puan) tarafından
Benim kendi öz annem kızımı "annen seni aç mı bıraktı mama vermedi mi" diye seviyor. Yaşlıların bu tarz sözlerine çok takılmamak lazım. Kaynana ya da anne farketmiyor, idare edin bugün var yarın yoklar belki de
0 oy
(142 puan) tarafından
Benim Kayın babam karışırdı böyşr Bi gün mesaj attım kaynanalar karışır aslında bunlara dedim karı gibi herşeye karışma dedim ondan sonra ne mi olduuu.... su an görüşmüyoruz işte kavga ettik evlerinde oturuyorduk bu gün de evi taşıyor eşim şimdi hahaha :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 884 göst.
31 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 431 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,037 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 710 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,321 soru

12,302,415 cevap

38,488 kullanıcı

Kategoriler

...