0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (1,873 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamlar kızlar:) kızım ilk doğduğu  zaman normaldi saçları büyüdükçe döküldü sonra da çıkmadı olan teller uzadı şimdi çok kötü eşitsiz ve ne uzar ne çıkar incecik telli ne yapacağım ya sıfıra mı vursam ? Keşke geçen kış sıfır yapsaydım diyorum çünkü kelmis resmen :angel:

15 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından

7. gün traş ettim sünnet diye, oğlumda da kızımda da. Oğlumun saçı maşallah güzel uzadı hatta devamlı babası zevkine sıfıra vuruyordu. Şimdi kızıma dokundurtmayacağım 1 kere kafi.

Uzar, şimdi sıfıra vur bence. Bebek onlar daha en azından eşit büyür.
(1,873 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum uzar eşit olur diye
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
Kızım doğduğunda ensesine kadardır saçları sonra 3-4 defa sıfıra vurduk şimdi saçları çok sık ama ince telli
(1,873 puan) tarafından
Benim kızımın da öyleydi ama zamanla döküldü öyle kaldı
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Doğduğunda bayağı saçları vardı bir haftalıkken kestik şuan 4,5 yaşında hiç kesmedim ince telli sadece.
(7,944 puan) tarafından
Kız gür daha güzel benim hem kalın hem gür hem uzun çok seviyorum saçlarımı  :)
(1,873 puan) tarafından
Ayy benim ki çocukken hep kısa yaparlardı o yüzden kafam da 2. Kafa gibi saç vardı döküle döküle şimdi tam kıvamında :D kalinlik + gür + uzun ne çektim şimdi kestim kafam yok sanki :D
(7,944 puan) tarafından
Hahaha kısa olunca gerçekten kötü duruyor ama uzun olunca yakışıyor be :D
(1,873 puan) tarafından
Sende uzun saç seviyorsun ay benim de kısa değil şu an omuzlarımı geçiyor amannn keşke kızıma verebilseydim :D
(7,944 puan) tarafından
Kesinlikle babam uzun saç sevdiği için kestirtmezdi ben de alıştım zaten uzun yakışıyor uzun saç kadınıyım ben :))
0 oy
(4,289 puan) tarafından

Kız erkek fark edermi bilmiyorum ama benim oğlum kel dogdu sonra tek tuk incecik kil gibi çıktı esiri derecede eşitsiz di komple kazittim şimdi hem gur hem eşit saçları 

(1,873 puan) tarafından
Bence fark etmiyor hatta gördüğüm kadarıyla erkeklerin daha hızlı çıkıyor :) bilemiyorum bende kestireceğim galiba
0 oy
(7,421 puan) tarafından

2 oğlumun saçını erkenden kestik şimdi gür çıktı.

Büyüğünü 5 aylıkken. Küçüğünü 3.5 aylıkken kesti eşim.  

(1,873 puan) tarafından
Bende zamanında kesseydim şimdi uzamış eşit olmustu diye düşünüyorum doğrusu erken kesmek bence de
(7,421 puan) tarafından
Şimdide kesebilirsiniz eşit çıkar
(1,873 puan) tarafından
Kesicem bende ya
0 oy
(7,914 puan) tarafından
Diclem doğduğunda keldi canım sonradan uzadı dediğin gibi eşit değildi ve kışın bende sıfıra vurdum şuan baya uzadı omuzlarını da geciyor ☺
(1,873 puan) tarafından
Şimdi bakk
(7,914 puan) tarafından
Oyyy bal kuzum benim yaa gördüm canim maşallah ☺❤
(1,873 puan) tarafından
Sağol canım benim ♥️ kelimin son hali bu :)
(7,914 puan) tarafından
Yerim ben onu yaa bal kuzum benim nasıl da tatlı Rabbım ömrünü bahtını da güzel eylesin ❤
(1,873 puan) tarafından
Canimm müsaitsen bi bakayım mi güzelin saçına :)
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Benim kızım bildiğiniz kele yakın doğdu 6 aya kadar olanlar da döküldü iyice kelaynak oldu şimdi 14 aylık saçları güzel uzuyor ama eşit değiller biraz daha uzayınca eşitleyeceğiz 
(1,320 puan) tarafından
Bizim ki de seyrek ama yavaş yavaş toparlıyor yaşını biraz geçti saçlarını da çok seviyor kıyamıyorum ben
(1,873 puan) tarafından
Benim ki martta 2 olacak bilmiyorum sıfır olmasa da az kestirim diyorum en azından eşitler
(1,320 puan) tarafından
Yani siz nasıl istiyorsanız öyle yapın içiniz rahat olsun zaten anneler olarak o kadar sıkıntı yaşıyoruz saçlarını kafanıza takacsğınıza kestirin sizin için daha iyi olur en azından
(1,873 puan) tarafından
Aynen öyle bakalım artık teşekkür ederim.
(1,320 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,007 puan) tarafından

imagedoğduğunda ki saçları 

imageBuda şimdi ki hali

(1,873 puan) tarafından
Bende yeni şampuan istedim ecowell di galiba olmadı bi onu da sorayım sağolasın canım
(1,007 puan) tarafından
Aaa bak o şampuan da mükemmel bi arkadaşım kızına kullanıyor çok memnun
(1,873 puan) tarafından
Ayy az uçlarını fln olmadı kestireyim eşitlensin diyorum şampuanı da kullanırım insallah ise yarar
(1,007 puan) tarafından
Ben kıyamıyorum kestirmeye ya herkes eşitlensin falan diyor . İnşallah işe yarar canım ya süslü tokatlar takarsın
(1,873 puan) tarafından
Ev toka dolu valla ne hevesle alırdım şimdi bıraktım almıyorum :) aman canım kesme olmadı bi ara uçlarını alırsın eşitlensin diye
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kafqda sac yoktu 1 yaşına kadar şimdi 3 yaşında omuzlara gelmiyo saclari hiç kesmedim çok duru bi saçı var millet para verip yapar saçını benim kizinki tarak vur yeter dümdüz aşağısı bukleli ve kat kat duruyor 
(1,873 puan) tarafından
İşte bizde saç yok :D martta 2 yaşında oluyo
0 oy
(17,234 puan) tarafından
Gür saçlı doğdu. Öyle fazla da dökülmedi. Şimdi de saçları uzun ve kalın. 
(1,873 puan) tarafından
Masallah canim bizim de öyle kalsaydı ama kalmadı döküldü
0 oy
(9,905 puan) tarafından
2 yaşına kadar kızımı erkek sanıyordu bilmeyen sürekli kara oğlan dediler saçları yoktu. Konu komşuda arkası oğlan olacak saçı yok kafa şekli erkek fiyordular deli oluyordum ve gerçekten arkası oğlan oldu
(1,873 puan) tarafından
Bende aynı şeyi yasiyorum inanır mısın üstünde çiçekli elbisesi cicili bicili haliyle bile erkek dediler bana da çok arkası erkek dediler de şimdi hamileyim Dr. Kıza benziyor dedi :) ee hani dedim arkası erkek diyenler nerde :D
(9,905 puan) tarafından
Benim üst katım ne zmn kızımı görse neden kız elbisesi giydiriyorsun neden olsa erkek gibi derdi sürekli sürekli her gördüğünde alaycı bir şekilde Allah aşkına ona erkek kıyafeti al derdi. Dolmuştum birgün yine söyleyince dedim teyze senjn torun erkek sen bana torununun küçülmüşluklerini ver kıza giydireyim kıza gidip erkek kıyafeti almam çok saçma olur sen ver senin için giydireyim. Birdaha bana bu lafı etmedi. Ama diğer komşular sürekli ardı erkek dedi nefretlerjmdi hepsi erkek oldu atilar tutturdukar
(1,873 puan) tarafından
Bende sinirleniyordum ya olabilir yani erkek güzeli kızım diyordum. Aman sağlıklı olsunlar da illa konuşacak bisey buluyorlar zaten.
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Kızım siyah ve uzun saçlı doğdu 3 4 aylıkken saçı tamamen döküldü yerine kıvırcık kumral gür saçlar geldi 
(1,873 puan) tarafından
Bizim de simsiyahtı döküldü şimdi o kadar siyah değil ve çıkmıyor ya
0 oy
(991 puan) tarafından
Kızım baya saçlı doğdu ve hiç dökülmedi yaşıtlarından daha uzun ve gür saçları genelde maşallah diyeyim:)
(1,873 puan) tarafından
Aman aman masalllhhh
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Gayet saçlı bir bebekti, hatta doktorlar rapunzel doğdu demişlerdi. 2 aylıkken yarım cm uçlarından almıştım toplanması için, bir daha da asla kesmedim. Eşim dalga geçer, oyuncak bebek gibi hergün tarıyorsun, iyi sıkılmadın diye
(1,873 puan) tarafından
Anneler kızların saçı olsun da her an tarar:)) masallah diyelim.  bende ne tokalar aldım ahh
(2,558 puan) tarafından
Öyle, belki 200 tane tokası var, hâlâ da alırım. Tabi teyzelerde olunca toka sayısı hep artıyor
(1,873 puan) tarafından
Bizde de aynı şekil saçımız da olsun tamamdır.
0 oy
(51,321 puan) tarafından
tepede vardı hiç sifira vurmadim
(1,873 puan) tarafından
Ben bi kestireyim diyorum
(51,321 puan) tarafından
ben keltos.bebek sevmedigim icin hic kestirmedim gurlesti masallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 400 göst.
13 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Pervinnntyln (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
28 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 204 göst.
20 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mervehilal66 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.

408,309 soru

12,265,642 cevap

37,458 kullanıcı

Kategoriler

...