+1 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar kendinizi kaynana olarak düşünün altlı üstlü gelininizle oturuyorsunuz. Gelininiz eve girip girmediğinizi öğrenmek için kapıya ip koyuyor. İp düşünce girdiğinizi anlayacak. Bu durumu ogrenseniz ne yaparsınız 

(((((Şimdi gelinimin özeli kesinlikle girmem diyenler olacaktır onlar yazmasın lütfen.))))

13 Cevaplar

+1 oy
(135 puan) tarafından
Öyle bir düşünceye sahip olmasına sebep olacak ne yaşattım merak eder, gider sorardım. Yazmasın demişsiniz ama gelin veya oğul, onların özeli (ben de bir gelin olduğum için söylüyorum) kimseyi ilgilendirmez.
(21 puan) tarafından
Ben soramazdim da.  kaynana yerinde olsam kızım evinin anahtarı bnde kalmasın artık gerek yok der verirdim galiba.
(135 puan) tarafından
Bu çok daha nazik harbiden
-Reklam-
+1 oy
(717 puan) tarafından
Ben nasıl habersizce evime girilmesini hoş karşılamayıp tepki verirsem aynı tepkiyi geliniminde vermeye hakkı var yok öyle kaynanaya mübah geline günah durumları
+1 oy
(262 puan) tarafından
Gizlice mı giriyor yanı kaynana yokken evde
(4,657 puan) tarafından
Ne bilim değişik bir kafa ya soruyordum girdin mi diye yok diyordu
(21 puan) tarafından
Yok dicek tâbi girdim mi dicek . Sen nasıl anliyodun ki girdiğini
(4,657 puan) tarafından
Duşa giriyorum oda derli toplu çıkıyorum bir şey ler karışmış:) bende Bi kaç kere kapının arkasına terlik koydum hahahahha gelince terlik kaymış gitmiş kapı açılmış tekrar kapanmış oluyordu
(21 puan) tarafından
Sende fenasin he :)))
(4,657 puan) tarafından
Valla yapacak bir şey yok kuruntu mu değil emin olmam lazımdı günahına girmek istemedim sebepsiz yere
+1 oy
(128,900 puan) tarafından
o ipi ona monte ederim
(21 puan) tarafından
töbe de kiz
(128,900 puan) tarafından
yaparim ben
(29 puan) tarafından
Özlemişim bu tarz yorumlarını ahahaha eskiden seni bu laflarinla tanırdım yıllar sonra denk gelmek güzel

Ama bence gelin haklı ya  o evde yokken gizlice gelinin evine girmek ne
+1 oy
(1,309 puan) tarafından
Yani eğer o şekilde girdiysem ve gelinim öğrendiyse utanırdım kendimden herhalde ya gelinim anahtarı alsa ki ben geri verirdim utancımdan bir gelin olarak olması gereken bence bu diye düşünüyorum ama günümüz kayıvalideleri utanmaz ya
(21 puan) tarafından
Dimiiii
(1,309 puan) tarafından
Kesinlikle öyle şuan ki kayıvalideler ne yapsak hak diye düşünüyor memlekete giderken anahtarı bırakmadım onlara mesela bırakmam da herşeyi kapatıp gittim
0 oy
(4,657 puan) tarafından

İyide niye kaynananın yerine koyuyoruz kendimizi onu anlamadım?

Giriyorsam ve bu öğrenilmişse yerin dibine girerim tabi ama yerim dibine girecekseem niye odaya giriyorum :woot:

(216 puan) tarafından
Hahah evet evet benim yorumum da aynısı olurdu.
(4,657 puan) tarafından
Demi yani hahhahaha
(1,880 puan) tarafından
ALLAH iyiliğini versin hasfa  bilmece gibi konuştun
(4,657 puan) tarafından
Hahahhah ben de yazarken kafam karıştı :D
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaptım sjsjsjjs ama ben bir oturuyordum odama girecek birsey yok ama nedense ben evden çıkınca benim oda karışıyordu ee birsey isteseler gönderirim odama yada ben veririm kıyafet fln ama işte iş öyle olunca mecbur bende Birtane çorap sikistirirdim ve o çorap hep yerde olurdu sjsjs gelinim öyle yapsa olan ortada istemiyor evine izinsiz girilmesini demekki oda anlamak icin öyle yapmış 
0 oy
(12,548 puan) tarafından
demek ki kaynanasının evine girmesinden rahatsız. zaten bir insan neden başkasının evine haberi yokken girer ki?

ister oğlunun evi olsun ister kızının, çocuklar bekar bile olsa ayrı ev açmışsa o ev artık özeldir. kimse izinsiz giremez
0 oy
(17,845 puan) tarafından
Gelinimin evine haksız giriyorsam bu test bana mütehaktır ama bu kadar saygısız isem muhtemelen ortalığı ayağa kaldırıp gelini suçlu çıkartırım ( ben asla girmem ama giren kaynana böyle yapar ) 
0 oy
(19,462 puan) tarafından
Gelin haklı. Ne işi var gelinden habersiz. Kendimden utanirdim o kaynananın yerinde olsam 
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Asla öyle bir durumla karşılaşmam çünkü kimsenin evine girmem. Bir şeye acil ihtiyac varsa da ve anahtar bendeyse oğlumu değil gelinimi ararım durumu anlatır girip alabilir miyim diye izin isterim. Öyle bir terbiyesizlik yapıp izinsiz girdiysem gelinim de bana o hareketle güzelce haddimi bildirmiş olur :D 
(21 puan) tarafından
İdeal kaynana modeli .
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bu işlerle uğraşmak yerine ben yokken evime girmeni istemiyorum diye konuşurdum. Alınacak bir şey yok bence ben de evime kimsenin girmesini istemezdim 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Yani gelin veya kaynana evde yokken girilmez ama belki buzdolabından birşey alacaksa girebilir yani hiç sorun yapmam ben evde yokken birilerine evimi göstermesi veya girip köşe bucak bakması çok rahatsız edici birşey 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavimsii01 (2,352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizlibahce (517 puan) tarafından soruldu

408,242 soru