0 oy
218 göst.
önce Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Şiddet gerekli mi polis çağırmaya şiddet yok ama ben artık yapamıyorum eşimle şuan önceden dövüyor du.

8 Cevaplar

0 oy
önce (6,672 puan) tarafından
Kavga oldu mu aranızda sözlü şiddet yani 

Tam bilgim yok ama galiba darp raporu olmadan da uzaklaştırma alınıyor 
önce (202 puan) tarafından
Herzaman ağır kufurler
-Reklam-
0 oy
önce (262 puan) tarafından
Hayır gerek yok , uzaklaştırma verirler.
0 oy
önce (482 puan) tarafından
Darp olmadan olacağını zannetmem. Hatta darp raporu lazım. İşin içinde darp yoksa polisler bi şey yapmıyor. "Aile içi olur öyle tartışmalar" diyip tekrar evinize gönderiyorlar. Ayrılmak istiyorsan boşanma davası açman lazım. 
önce (262 puan) tarafından
Hayır veriyorlar. Beni rahatsız ediyor tehdit ediyor dese bile verirler
önce (482 puan) tarafından
İnşallah öyle yapıyorlardır. Bizim bu bölgede polisler pek önemsemiyor. Hatta uğraşmak bile istemiyorlar.
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Tehdit bile yeterli. 
0 oy
önce (1,147 puan) tarafından
Hic bir sey yapmasina gerek yok direkt aninda veriyorlar uzaklastirmayi
0 oy
önce (297 puan) tarafından
Mesela polis geldi aldı seni karakola götürdü, sonra o eve geri döneceksen bunun pek anlamı yok adam da sokakta yatmaya razı gelmezse eve gelecek bu defa sen kapıyı acmiycan daha büyük kavga çıkacak Allah korusun, bence öyle bir şey varsa o evden gitmen lazım sonra uzaklastirma al sonra boşanma davası aç ama boşanmayı da düşünmüyorsan bu şekilde varacağın ver ne olacak 
0 oy
önce (396 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Valla ölüm tehditi etmediği sürece koruma kararı zor veriyorlar anca tehdit mesajı olcak öyle eğer seni telefondan yada mesajdan tehdit ederse hemen fotoğraf çek , durumun ne bilmiyorum ama bosancaksan avukat tut dava ac koruma kararı cikart bisancagini haber et zaten ondan sonra tehditler gelir sana ben alasını yaşadım ,

Bende boşanma durumundayım adam telefondan beni ailemi mesajla rasiz ediyor gittim durumu anlattım şikayet etcek için bana diyorlarki tamam sana yazıyor seni rahatsız ediyor ama seni öldürcem geberticem sana şunu bunu yapcam diye yazı varmı yokmu yoksa şikayetci olamıyorsun diyolar 
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Yok bej birini şikayet ettim tehtid vardı hemen uzaklaştırma cikardilar

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,632 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,172 göst.
26 Ocak 2023 Aile kategorisinde Minnoooooss (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 869 göst.
27 Ocak 2022 Aile kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,596 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,594 soru

12,196,214 cevap

36,737 kullanıcı

...