0 oy
40 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (245 puan) tarafından
Yarın  2 buçuk aylık oğlum sünnet olacak öncesi sonrası dikkat etmemiz bilmemimiz gereken bişeyler var mı ?Doktorumuz sarı kantaron yağı önerdi onu aldık başka bişey var mı ?Deneyimli annelerden öneri bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,208 puan) tarafından
Zaten en fazla üç dört gün sürer iyileşir kakası bulaşmasın dikkat et bezini sık sık değiş kremini düzenli kullan bizim doktor her gün duş aldır demişti sizinki de söylerse onuda uygula hemen toparlar inşallah 
önce (245 puan) tarafından
Sizin klipsli dikişli nasıldı kaç aylıkken yaptırmıştıniz acaba
önce (4,208 puan) tarafından
8 aylıkken yaptık klipsli değildi bizde girdik oğlumla iğne yaptılar uyuştu bildiğin makasla tuttu kesti ucunu :) dikiş attı ilk gece sadece zorlandık sabaha kadar ağladı oda çok normal kesiliyor sonuçta ama sonrası sanki hiç bir şey yokmuş gibi
Ay inşallah bizimki de öyle gecer
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Küçük olduğu için hemen iyileşir merak etmeyin benimde oğlum 5 aylıkken yaptırdık hemen iyileşti çok şükür bir hafta sürdü iyileşmesi damatlığını da görün inşallah 
Ay teşekkür ederim inşallah bizim de sizinki gibi problemsiz gecer
önce tarafından
İnşallah canm merak etme küçük olduğu için hemececik iyileşir doktorunuzun dediğini yapın sadece
0 oy
önce (333 puan) tarafından

Valla bizim ki 2 aylıktı . Yaptırdık ettik. Ne krem kullandık ne bir şey . Temiz baktık bir pansuman değiştirdik ilk gün ben panik yaptım biraz :D gereksizmiş yani sonra kendiliğinden iyileşti 

Sizinki dikişli klipsli nasıldı?
önce (333 puan) tarafından
Dikişliydi doktor hiç krem bir şey vermedi bir calpol vermişlerdi ağrısı çok olur diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma sis (5 puan) tarafından soruldu
+4 oy
11 cevap 469 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.

406,337 soru

12,183,154 cevap

36,685 kullanıcı

...