+3 oy
1,846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İyi aksamlar hanımlar. Napyonuz pazarınız nasıl geçti. Biz AVM'deydik geldik . Eşim amcasuna gitti . Ben de yalnızım.

BU GECEYİ İTİRAF GECESİ İLAN EDİYORUM .hadi herkes eşinin bilmedigi bir seyi itiraf etsin . 

Ben:eşim gmailinin benim telefonda da olduğunu bilmiyor sjsjsj:P

En fena itirafi sabitliycem hadi gelsin itiraflar ☺️

39 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eee yokmu bacim itiraf ? 

Bi yorumlarda yazıııığğğnnn!
-Reklam-
+1 oy
(1,801 puan) tarafından

Aklım durdu niyeyse bişey gelmedi:D

tarafından
Sjsj sgsgs
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Okumaya geldim☺☺ ☺
tarafından
Hoş geldin
(4,721 puan) tarafından
Hoşbuldum☺
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Ben tutamayanlardanim ama yeni birsey yaptım onuda 1 2 hafya sonra söyleyecem tabu ağzımı tuta bilirsem sjsjsj 

Ona tras makinasi hediye aldım haberi yok daha yarın gelir galiba kargoda şuan evlilik yildonumu niyetine hediye edecem sjsjjsjsjsj 
tarafından
Birlikdə mutlu yıllar dilerim
(2,184 puan) tarafından
Teşekkürler şekerimm❤️
+1 oy
(1,282 puan) tarafından
Eşim değilde ailem (anam,babam) önceden alkol kullandığımı ve barlara (öğrencilerin olduğu mütevazı yerlere) gittiğimi hala bilmezler :D
tarafından
Bence soyleme sen gene de☺️
(1,282 puan) tarafından
Üstünden kaç yıl geçmiş hala bilmezler :)
+1 oy
(2,322 puan) tarafından

İçimde tutamam anam sanki konuşturma büyüsü yapmış herşeyi söylerim hatta bazı şeylere sonra aaa niye söyledim bir daha her şeyi söylemem diyorum e yine söylüyorum :D

tarafından
Ya bende oyleyim hep
+1 oy
tarafından
Ay hic sevmem ben onu ya ne varss sgzim durmaz yumurtllarim hemen 
tarafından
Ahahaha .bende hep oyleyim
+1 oy
(4,248 puan) tarafından
Eşim yemek yediğinde onu boğasım geldiğini bilmiyo ama yakında öğrenecek 
tarafından
Ahahahha bu güldürdü beni .
Agzini gacirdatiyo benimki de cogu zmaan ..yemegi tepesine dokesim geliyo . Tövbe
(4,248 puan) tarafından
Ya bende olduğundan seslere aşırı tahammülsüzlük var  bekarken  neyse evdekileri uyariyodum ama  buraya geldim tam sesin yuvasına düştüm resmen ağizlarindan tuhaf tuhaf sesler cikariyolar yemek yeme adabı diye bsiey var ama eşim ve ailesi bundan Bi haber yaşıyorlar onlar bisey yerken bildiğin gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
+1 oy
(4,380 puan) tarafından

Kumar oynadım borç yaptım öğrendi agzma scti ödedi :getlost:

tarafından
Aneeeeeeeeeeee ☹️☹️
+1 oy
(556 puan) tarafından
İki gün önce eşimin instegramını sildim hiç bir sebep yokken hala farketmedi hahahhs sorarsa telefon kendisi silmiş dicem anlamıyo zaten teknolojiden garibim neden böyle bişey yaptım inan bende bilmiyorum 
tarafından
Ahahaha ..benimkide pek anlamiyor telefondan .
Telefonunun altını üstüne ceviririm anlamaz .
(556 puan) tarafından
Boşver anlamasınlar hahshshs
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
Telefonum eski bi modeldi wp bile yuklenmiyodu yani sen dusun telefonu suya attim sonra cikardim kolumu bacagimida biryere surttum beni arayip ulasamamis tabi bu aksam isten gelince neden kapali telefon dedi bende merdivenden inerken elimde kovada su vardi ayagim kaydi telefonda su icinde kaldi bak kolum bacagimda surtuldu dedim ertesi gunu son model birini almisti
tarafından
Ayyy ne güzel yapmışsın kız
(556 puan) tarafından
Tam oskarlık hahsjjshs
(3,182 puan) tarafından
Şeytan şok :D
(2,818 puan) tarafından
Shshsjsjskjsj ertesi gunu gidip almasi peki :DD
(3,182 puan) tarafından
Bizede bişeyler öğret ablacım :)))
+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Esimin kartının şifresi benim eski sevgilimle çıktığım tarih 

Bana koydurmustu bi an o tarih aklıma geldi onu soylemistim 
tarafından
Ohaa kız..ogrenince napar acaba
(3,246 puan) tarafından
Sanmam ogrenecegini ama en kolay aklımda kalan o olmuş napam :)))
+1 oy
(922 puan) tarafından
Gizli para biriktirip altın yapıyorum kendime ama eşimin bundan hiç haberi yok haha olmasında ben fakirim diye diye zengin olacam çok yakında 

Ve eşim gece yatarken telefonunu alırım öyle mesaj Lara bı göz atarım herşeyden haberim olur ama söylemem ben biliyorum diye 
tarafından
Ben duramazdim ya söylemeden
(922 puan) tarafından
Canım zaten eşimin mesajlarin dan baktığım için normal olrak onunda herşeyden haberi var o yüzden söylemeden durabilirim haha altın konusuna gelecek olursakta kesinlikle söylemem ileride bişey alırız lazım olur o zaman çıkartırım oraya adam öylece kalır
+1 oy
(6,213 puan) tarafından

Kız bu posttan çıkamıyorum biri çıkarsın beni:woot:

tarafından
Ahahaha..guzel oluyor kiz okumak.
Al iste bildirim gelince gene gircen
+1 oy
(6,714 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Lazer paramı annem verdi ben her ay esimdem lazere diye para alıyorum :D 

tarafından
Agah..caktirma☺️☺️
0 oy
(236 puan) tarafından
Vefat eden annemden miras arsa kaldı kardeşlerim sattı banada para verdi bende eşim müsrif boşa harcar diye ona vermedim altın yapıp kız kardeşimin yanına sakladım
tarafından
İyi yapnissin yoksa. Bosa gider para
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Lazer epilasyon aldım haberi yok :woot:

tarafından
Ahahah. ☺️
0 oy
(220 puan) tarafından
Eşime karşı ağzım açıktır hayatta tutamam ama 9 yılımızı devirecez iş yerine hediye göndermek istiyorum arkadaşım eşine yapacak mış sence saçma mı olur diye sordum ama bilmiyor ki ağzını aradım adamın bu arada da daha var o yüzden ona söylediğimi anlamaz 
tarafından
Cok güzelmiş ☺️
0 oy
tarafından
Ah ah eşimden gizli para biriktirdimbi kaç tane çeyrek aldim bı  bilezik aldım sonra işte yalandan annem aldı dedim cnku bayadr sakliyordum elbet yakalanirm Birgün illaki dedim bari annem aldı diyim dedim canım kaynanam bizi hep düşünür zaten der :))
tarafından
Tutumluydum babam harçlık veriyordu annem veriyordu kocam veriyordu kendine bseyler alırsın dye tmm dedim  teyzem veriyordu dayım veriyordu fazla veriyorlardı esimede hc demedim öyle verdiler attım köşeye 3 çeyrek bı tane de bilezk parası birikms baktım  hamileyken hastane dönüşü girdim kuyumcuya ama yük oldu baya bana gizlemek bende hemen annem aldı getrdi bunları dedim zaten üstüne de bende alacam Sana üstüne baya eklerim dedi iyiki demişim:)))
(3,182 puan) tarafından
Maşallah bizim teyzeler halalar bırak para vermeyi üzdü boş yere :D iyi iyi sevindim senin adına canım
tarafından
Kötü ya üzüldüm valla bak :( benim babam tarafım cimridir anne tarafı beni çok sever saolsunlar veriyorlar istmesemde ibanim onlarda olduğu için danismiyorlar direk hesabima atıyorlar bende böyle değerlendiriyorum :)
(3,182 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten iyilermiş ne güzel yarın öbürgün sende onları bırakmazsın bişey olsa
tarafından
Tabiki göndermeden oncedee arayıp sorardım smdide aynı onlarla bağını koparmadim hiç onlar benm için çok ayrı saolsunlar:)

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 769 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (122 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,610 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...