0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
İnternetten biraz araştırıp tetagil diş granülünün çok iyi çok faydalı işe yaradığı ve çok memnun kalan olduğunu gördüm kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz ? İnanılmaz bir huzursuzluk çekiyoruz 4 gündür ne gece ne gündüz neredeyse hiç uyumuyor kendisi de bizde perşan durumdayız inşallah işe yarar ya 

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,861 puan) tarafından
Evet bende kullandım çok şükür faydasını görmüştüm. 
önce (51 puan) tarafından
Nasıl uyguladınız acaba sanki bizde işe yaramıyor gibi
-Reklam-
0 oy
önce (1,445 puan) tarafından
Bizim de dünden beri ateşi var kızımın. 1 ay önce altlar çıkmıştı şimdi üstler gelecek galiba baya huzursuz du ağlıyordu dün gece verdim rahatladı gece iyi uyudu, bir de öğlen verdim ağlayacak kadar sıkıntısı kalmadı işe yaradığını düşünüyorum. Başka bir sebebi var mı diye yine de yarın bir doktora götüreceğim bişey yoksa diştendir 
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Bende kullandım  çok  iyi içeriği de  temiz.
0 oy
önce (3,620 puan) tarafından
Evet kullandım hem öğlen hem de gece uyumadan önce kullaniyordum 
0 oy
önce (853 puan) tarafından
Tek zaten içeriği düzgün olan dış granül memnundum kullandım rahatlatıyor ama tamamen bitirmez 
0 oy
önce (226 puan) tarafından
Kızım 7 buçuk aylık geceleri onu verince uyuyor sadece
0 oy
önce (1,181 puan) tarafından
Kaynım kızına kullanmış çok memnun kalmış 
0 oy
önce (594 puan) tarafından
Evet gayette rahatlatıyor
0 oy
önce (1,032 puan) tarafından
Kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile rahatlatıyor günde 3 kede veriyorum sancılı gunlerde
önce (51 puan) tarafından
Nasıl uyguluyorsunuz acaba
önce (1,032 puan) tarafından
Granül dediğim toz şeklinde yani küçük kucuk paketli oluyor kutuda tek kullanımlık .açıp direk ağzına döküyorum bir paketi .zaten tadı toz şeker gibi ağzında eriyor bebeğimin su vermiyorum bir süre yüzeysel uyusturrucu görevi görüyor hızlı etki ediyor sanki huysuzlugu gidiyor en azindan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annne3 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 345 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 749 göst.
10 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcu miray (181 puan) tarafından soruldu

406,558 soru

12,194,888 cevap

36,730 kullanıcı

...