0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Esim bnm ailmden kimseyi aramiyo ama kndi ailesi olnca nie aramiyon nie qtmiyon oluyo szdede bole mi 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aile yapısı gereği bişi olmadıkça kimseyi aramaz etmez öyle benim ailemi de hastalık vs bişi olunca arar bazen ben konuşurken hoparlör açar beraber konuşuruz  bizim ailede tam tersi hergun konuşuruz ailemle :D başta esime çok garip gelmişti smdi alıştı sanırım benide kendi ailesine karşı  hiç zorlamaz  ara arama diye eşime göre içinden gelmiyorsa yapmanın anlamı yok o yüzden karışmaz 

(1,462 puan) tarafından
ayni bizimki de oyle bir ay annesine girmesek zahmet edip aramaz bile ama benim ailemi de öyle durduk yere aramaz ama bisey varsa bazen babamla falan konuşurlar annemlere arası iyidir bazen dertlesirler banada asla ara fln demez ama ben kayinvalidemi çok seviyorum o yüzden ararım yada o arar
tarafından
En güzeli bencefe zorlamayla olmaz böyle şeyler
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benim eşimde öyle ailemi aramaz , bir geçmiş olsun bile demez , 

Ama kendi ailesine gelince beni nerdeyse onlara köle yapmaya çalışır ...

Nankör bunlar nankör ...

(57 puan) tarafından
Yanliz deqlmisimm benim okuzdee ayni bolee
tarafından
Öküz benim eşimden daha merhametli , öküze yazık ...
(1,307 puan) tarafından
Evettt canm bnmki de oyle malsef bnm kileri armz Bn gidp sormasa kıyamet kopar
tarafından
Vallah ben en son onun annesini kovdum,deli oldum ya eşim evde değilken annesi geldi saçmaladı bende kovdum,kemiklerimi kırsa bille gitmiyorm oraya rabbim yolumuda dusurmesin onun babasının evine
(1,307 puan) tarafından
Aaa eşinle aranı bile açar kz naptı sana nasl kovdn
tarafından
Vallah baktım sürekli geliyor eşimin yanında bana saldırıyor artık çok sinir oldum eşim evde değilken baktım geldi , sinirden bende defol git bir daha benim evime gelme dedim gitti en sonda eşimin yanında annesini kovdum  artık ne onlar evime geliyor nede ben gidiyorum onlara kadın gelip beni dovdurup gidiyordu ...
(1,307 puan) tarafından
Kocana mı dövdürüyo ay resmen ya nasl şirret bunlar
tarafından
Bende dayanamadım kovdum
(1,307 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın hepsini ne diyeymki hak etmiş oh bnde sustum sustum en sonnda patladım yeter artık dedim
tarafından
Vallah baktın olmuyor kovacaksin , rezilikse adımız rezile çıksın, kocalarimiz koca olsa biz böyle olmazdik,
(1,307 puan) tarafından
Aynen öyle sahip çıkmayı bilmiyorlar beyefendiye kahvaltı hazrldm canı istemiyomuş yemedi bide rahatszm grp oldm Bi bardak çay iç bari oda yok ne kadar uğraşsamda yapsamda etsmde yaranamıyorum hiçbirine
tarafından
Kız sen birde beni gör , benim eşim benim yatak odamda güvercin besliyor güvercinler sürekli kafamda uçuşuyor dün bahçeye çıkıp içeri geldim baktım yatağımı pislikten maf etmişler ben tepki verincede ağzına gelen herşeyi sayıyor , Allah aşkına bunlar Allah'a nasıl hesap verecek ben ona hayret kalkıyorm
(1,307 puan) tarafından
Allah aşkına ne güvercini  ne saçma Allahım ya herşeyin Bi usulü var vallahi nasl verckler hesabını bende bilmiyorum bacım vallahi yetti canıma darldm bıkknlık gldi artık eşim annesi trfndan dolardı senn gibi oda glp bnmle kavga ederdi sana yptğı gibi kız kadın bni kötüledi ya çok kötymşm çok zalimmişim yok ya valla kafayı yedirdiler bana Bn onn evini süpürmezmşim yok Bi işine yardım etmezmişm Bi oraya gdim sanki evini afedrsn bk götrmşmü ev siliyor bide yorlmş nasl alıyor arksndan köpek kovaladı sanki bişi söylemeyi anlatmayı beceremez insan içi falan demz ahh ahhh ömrümü çürüttüler ineği var ilçede oturuyoz köy de dğil çarşı içinde inek bakıyor banane baksan Bn anlamam inek bakmadan falan babamın evinde bakmadm ailem ineği var diye vermiyordu yok ona baktr ** Bi kocasını baksa yetr anammm Bi evlendm ki hepsi yalan Bn hayvanlara dokunamıyorum ya elimde dğil ki yapamıyorum işte illede bakcakmşm zorlattı bakmıyorum ddm ya annm ayrı babam ablam herkz ayrı ayrı söyledi yapamaz bukz diye.ddm nymş kimse dememş inkar ediyo herkez onu övcek yok ole bakmm ddm bnaa güvenimi aldnz ddm neymiş satıp bilzkleri dizckmş koluna diz ddm banane sanki kıskançlık ypcm banane snn altnn dan ayy daha neler neler kusura bakma cnm uzun yazdım ama insan içini dökmek istiyor işte
tarafından
Kız estağfurullah ne kusuru , vallahi insan dert yumağı oluyor , bunlar evlenmeden önce kedi köpek gibi birbirini kovalar evlenince birbirini yalar , Allah aşkına insan bir kadına nikah kiyinca Allah in emaneti olarak o kadına sahip çıkar ama bunlarda öyle birşey yok , vallahi kardeşim 23 yaşındayım saçlarım beyazlamış inan o derece , artık kafayı yemek uzereyim ,
Hani zoruma giden şey suçumuz gunahimiz yokken bizi ailelerine ezdirmeleri bize sahip cikmamalari bu çok zor ve kötü bir durum ama ve her başımi göğe kaldırınca rabbim sana ve adaletine bıraktım diyorm , çünkü öyle canımizi yakiyorlar ki donupte birşey diyecek başka bişi bulamıyorum , seninle aynı kaderi yaşıyorm ve inan seni çok iyi anlıyorum
(1,307 puan) tarafından
Ah canm ya bnde 23 yaşındayım ama hiç alakam yok yaşımla Allaha havale ettim ki Bn ne dim fayda etmiyo ki etmiyo annesine demediki anne karıma niye yapıyorsun böyle oda alşr yok demedi Diyorum bacm Allahın emanetiyim ben sana ailemide geçtim nasl hesap verceksn sende şunu yap ksn bunu yapcksn köpekk gibi bağırdı ne ler ddi yine sstm aileme söyleyemedim kafayı yicek gbi oluyorum bazen
tarafından
Vallah bacım sabır edecez baktık insan olmadılar çekip gidecez çünkü başka çare yok, inan ki Allah in zoruna gitmesin hamileyim ve bebeğim olacak sevinemiyrm ve karnımda ki bebeği bile sevemiyorum o kadar çöküşe geçtim, vallahi adam oldu oldu olmadı onun evde olmadığı bir zamanda bebeği alıp evi terkedecem aileme dahi gitmeyecem , dünyaya bir defa geliyoruz onuda ben böyle iğrenç insanlarda acı çeke çeke geçirmek istemiyorm , yaşım kaç Allah aşkına şimdiden bir sürü hastalık var bende , ölümü düşünmez bunlar ,
(1,307 puan) tarafından
Vallahi ya aynen bende öyle tiroit bezlerim çıktı skntilı kist olştu yumrtalklarmda onu Allah tan hallettik ne bilm daha bir sürü skntı baş belası ya bunlar ömür törpüsü
tarafından
Dışarda öyle iyi davranırlar varya gören bunlar melek der ;
Benim eşim dışarda öyle atıp tutuyor öyle atıp tutuyor varya inan ki herkeste inanıyor ve üstelik eşim çok yalancı bir insan z
(1,307 puan) tarafından
Kaynnm annemlern yannda iyi başka Bi yerde Bi gör kocam o kadar değilde annesi yüzünden çok kavga ediyoruz bazen ileri gidiyor hp onn yüzünden ama beni hiç anlamıyo beni çok daraltıyo
Eşinn öyle olduğunu mu düşünüyısn
tarafından
Kız benim kaynanam boynuna takmisbir tesbih hem savat getiriyor hem konuşuyor , goren diyecek kadın gökyüzünde zembillle inmiş inan ,
(1,307 puan) tarafından
Allah seni hahhahaha ole olunca çok imanli oluyorlar cnm
tarafından
Onların imanı çok güçlü canım öyle demeki ☺☺☺☺
(1,307 puan) tarafından
Karşındakini krp döktüktn sonra tesbihle gezsn nolur
Kız valla çok iyi geldin bana özel konşsaydk keşke
tarafından
Özelden yazdım
(1,307 puan) tarafından
Ha tamm canm
0 oy
tarafından
Benim annem vefat etmiş babam arar hep eşimi :d
(57 puan) tarafından
Allah rahmet eyLesin cnm.. Esin aramaz mi
tarafından
Eskiden arardı şimdi aramıyor artık :D
0 oy
tarafından
Yani konuşur cuma mesaji atarlarsa oda atar ararlarsa konuşur ama öyle kendi aramiyo yani ben konuşurken selam söyle der annene vs. Yada ben musait değilken teli acip isi var vs der biraz konuşur
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Ne babami nede annemi aramiyor bende onun annesini aramiyorum
(57 puan) tarafından
tepki vermiyo mu
(7,119 puan) tarafından
Veriyor ama takmiyorum he he deyip gecstiriyorum
0 oy
(16,914 puan) tarafından
Daha bugün aynı şeyi söyledi bana annemleri hiç aradın mi diye kendi önceden arardı konuşurdu annemle ama.simdi eskisi.kadar pek aramaz 
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Aramaz benide ailesini aramam icin zorlamaz
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Eşim sağolsun arar 
0 oy
(122,600 puan) tarafından
Benim esim hergun konusur mutlaka cok severler birbirlerini ⚘❤⚘❤⚘
0 oy
(660 puan) tarafından

Aynen bire bir ayni benim esimde hic aramaz :(

0 oy
tarafından
Aramaz çünkü evler yakın zaten her hafta görüşürüz. Kendi ailesini de ara demez gidelim de demez onlar gelir gider 
0 oy
(877 puan) tarafından
Daha çok babamı arar ama annemlede konuşur bende annesini arıyorum hep babasını çok aramam 
0 oy
(536 puan) tarafından
Benim eşimde binde bir arar Allahtan kendi ailesinide aramıyorda. Darılmıyorum o yüzden 
0 oy
(458 puan) tarafından
Sağolsun annemi arar sorar her zaman ama bende ararım hep annesini 
0 oy
tarafından
Valla biz 7 24 hem onun hem benim ailemle dibdibeyiz 
0 oy
tarafından
Ben onunkileri aramam oda benimkileri canim
0 oy
tarafından
Arar çünkü kuzeni
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Benim eşim de normalde aramaz bi hastalık falan olunca arar sadece ama o kendi ailesine karşı da öyle. Bende pek aramam ailesini ara diye ısrar etmez sağolsun ☺️
0 oy
tarafından
Yok hiç aramiyor ama bana babamı ara ananami ara diyor niye zorundamıyım diyorum sen benim annem babamı arıyormusun konusuyormusun diyorum bahanesi onlar türkçe konuşamıyorlar yoksa arardım diyor bende aramam ozaman diyorum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Arıyo benimkiler onu aramasa niye oğlunuz aramıyonuz kızınızı arıyonuz diyo sonra annem hep onu Arıyo artık :D

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,052 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 431 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anneyimanne (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 835 göst.