0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar 9 aylik hamileyim 10 gün sonra doğum yapcam Allahin izniyle 1 oğlum var bu kız ve ailenin ilk kız torunu Kaynanamın 7 kuşağın resmen hep erkek. Her neyse 9 ay çok ağrılar sizilar çektim zorluk çektim yemek yiyemiyordum yapamiyordum deme di ki bir gün bir tas çorba yapım gelsin içsin hiç aramadı sormadı da sadece oraya gidince nasılsın iyi misin sorun varmi o kadar ama şimdi doguma sayılı gün kaldı arıyor ediyor geçende aradı açmadım sonra döndüm dedim elim doluydu diyor doğum acil birsey olunca bize haber vermeyi unutmayın tamam dedim bugün yine aradı açmadım meşgule attım dönmedim konuşmak istemiyorum böyle içim almıyor çok garip duygu

6 Cevaplar

0 oy
(3,158 puan) tarafından
Biraz abartmiyormusun kadın 9ay seninle ilginemez doğum yakın arayıp soruyor daha ne olsun 
(154 puan) tarafından
Ben ondan beni yıkasın etsin demiyorum 9 ay boyunca bir kez demedi gel çorba yapım iç
 Bunda abartılacak ne var kolu komşu bile pisirdiginden getirdi kokusu gelir diye.
(2,958 puan) tarafından
Konuda burda 9 ay ilgilenmesi değil ki bir komşu olarak bile yaptığımız yemekten 1 tas koyup veriyoruz insanlık için insan ara da sıra da yine de arar kız onu demek istemiş
-Reklam-
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Anladım ben seni canım insan ara da sıra da bekliyor sormasını etmesini doğuma yakın aramasının göz boyamasının anlamı yok
0 oy
(314 puan) tarafından
Belki tam olarak sorunlarını bilmediği için rahatsız olma diye gelmemiştir ben hiç istemedim gelmesini doğuma 1 hafta kala geldi ben ona hizmet ettim temizlik yaptım bazen olmamaları daha iyi 
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Sende kaynana olucaksin ama suda var tabi senin ne yaşadığını bilemeyiz belki buraya %1 yazdın sen daha iyisini bilirsin
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Anlıyorum seni aynılarını yaşadım açma boşver iyi gün dostu hepsi 
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Demek istediğini anlıyorum 9 ay sormayan kadın sırf torun sevmek için gözüne bakiyo şuan bebegini vermek istemezsin bile lohusa psikolojisinde eklenince daha feci oluyo ne ekersen onu biçersin kaynanam hastaymış şuan benimde arayım birşey yapayım diyesim yok bende hasta olduğumda arayıp en azından kıza çorba birşey yapayım bari demedi çocuk bı tarafta ben bı tarafta surunduk unutulmuyor işte belli mesafede durmak en iyisi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 613 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,064 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 974 göst.