0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Kizlarrr.bu gün vallahi nazardan ölüyordum.

Sabah hiç bir şeyim yoktu.aksam markete gittim çocuklarla.orada zaten bir kadın dikkatimi çekti o kadar süzdü ki .dedim ki üstümdeki kazağı beğendi herhalde.eve geldik.bir anda bir kötü oldum .boğazım şişti ,sürekli hapsuruyorum burnum sarıl sarıl nefes alamıyorum resmen.ne yapayım acile mi gitsem derken birden olmam böyle aklıma o kadını getirdi.hemen okudum kendime.yarim saate ne öksürük ne hapşırma ne burun akıntısı ne birşey.inanamadim.vallahi boşuna değil nazar insanı mezara deveyi kavzana sokar diye.

8 Cevaplar

+2 oy
(234 puan) tarafından

Kız sen grip olmuşsun ne nazarı :D

(234 puan) tarafından
Vallah değişik kazağı kadına vereydin :⁠-⁠D
(11,927 puan) tarafından
Kız isteyedi de alaydi.neyime degdirdin nazarı
(234 puan) tarafından
Hahah vallah haklısın :⁠-⁠)
(11,927 puan) tarafından
Hayır bir de bir paspalim bir paspalim.saclar dağınık altta pijama
(234 puan) tarafından
Aynı ben :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D Allah'tan kimse nazar etmiyo beni:⁠-⁠D:⁠-⁠D
-Reklam-
+1 oy
(886 puan) tarafından
Allah nazardan korusun ama bende bir kere yaşadım inanirim staj yaparken yanımdaki kız kolyemi baktı güzelmiş dedi gitti kolyemi elime aldım tutmamla paramparça olması bir oldu
(11,927 puan) tarafından
Ah vallahi kem gözlüler var
(886 puan) tarafından
Allah kalplerine göre versin valla
(11,927 puan) tarafından
Kız nefesimi donduremedim.bir de bilen bilir ben çok korkarım hastalıktan
(886 puan) tarafından
Doğrudur Allah korktuğuna uğratmasin
+1 oy
(2,983 puan) tarafından
Olayları abartınca ben temsili 
(11,927 puan) tarafından
Bacım nazar dinimizde var.peygamberimiz söylemiş.
(2,983 puan) tarafından
Nazarın olduğunu biliyorum zaten ,ama sen biraz abarttın gibi geldi bana
+1 oy
(10,335 puan) tarafından
Ay güldürdun kız :D nazardan baş ağrır, üstünde ağırlık halsizlik fln olur da boğaz ağrısı hapşırık ilk kez duyuyorum :D
+1 oy
(383 puan) tarafından
Gerçekten inanırım nazara oğlum iki yaşında gün yapıyoruz kadınlarla oğlum sofra kuruldumu hemen karnını doyurur bı güzel kalkar herkezin gözü üstündeydi yemeği yer uyur herkez bak nasıl yiyo nasil güzel uyuyo dedi ben salakta akşamda güzel yer gece üç biberon mama içer dedim çocuğum üç gündür nebyiyo ne yatiyoo sebepsiz agliyoo 
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Okurken içimden en son yazdığın cümleyi söylüyordum zaten bende canım aslında evden çıkarken kendimize evlatlarımıza okumayı ihmal etmememiz lazım 
(11,927 puan) tarafından
Ah bacım ah ne gelir aklıma nazar.hayir da neyime degdirdin nazarı yani :D
0 oy
(20,077 puan) tarafından
Olabilir. Valla bazı insanların cok pis nazarı deger. Ben her insanın nazarijin degebilecegini düşünüyorum. Ama bazıları nazar insanidir
0 oy
(1,385 puan) tarafından

bi dahakine dikkat cekmeden git markete vallla bak bizi sensiz birakma haaaaaa  :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 433 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 570 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 548 göst.
25 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu

410,989 soru

12,368,349 cevap

42,204 kullanıcı

Kategoriler

...