0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından

Hayırlı geceler. Uzunca bir zamandır merak ettiğim bir konu rüyalar.... 

Ne gördüğümden bahsetmeyeceğim ama aralıklı olarak mesaj veren rüyalar gördüğümü anlamaya başladım. Aslında bağlı kalmıyorum tesadüf diyorum bazen. Bazen de acaba sırlı bir rüya mıydı bak böyle oldu diyorum. 
Merak ettiğim şey biz insanlara mesaj veren rüyalar gerçek midir? Yoksa sadece peygamberlerimize ait bir olgu mudur bu. Yani hayrolsun deriz rüyadan sonra... Sizce doğrusu denir. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? 

3 Cevaplar

0 oy
(889 puan) tarafından
Canım bende hamileyken bı rüya gormustum ve gördüğüm rüyada gerçek hayattaki eksikliğimdi direk kendimi düzelttim o konuda 
(555 puan) tarafından
Bende hamile olduğumu bilmeden rüyamda el testeresi gördüm. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok şey var ben artık korkuyorum sanki yada anlamaya çalışıyorum neden böyle
(889 puan) tarafından
Bende rüyamda kıyamet kopuyordu o ara aklıma tel gelen şey naamzlarim olmuştu Allah'a nasıl hesap vericem diyordum rüyamda o an rüyamda o vaktin namazini kılmaya caslisiyordum ruyamdan uyandıktan sonra şükrettim bı rahatlama gelir ya öyle oldu ve devamlı kılmaya başladım çok etkisinde kalmıştım
(555 puan) tarafından
Ne güzel adınıza çok sevindim. Bence sebepsiz değil rüyalarımız.
(889 puan) tarafından
Canım ben genellikle birde hamile kalmadan önce rüya görürüm bebeklerimi cinsiyetiyle beraber bı kaç ay sonra hamile kaliirm bı kız bı oğlum var üçüncüsünü de gördüm elime beyaz kundakta bebek veriyorlardi ama elime almadim çocuk istemiyordum çünkü yüzüne bakmadım yani şuan hamileyim ucuncusune ve sürekli kendini saklıyor göstermiyor doktorlar sadece saklıyorsa kızdır diyor 36+6 haftalık olduk 3 hafta sonra doğum yapacam
(555 puan) tarafından
:) Allah bağışlasın. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ❤❤❤❤
(889 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Bende de çok olur hatta ben bu anı görmüştüm deyip hep dejavu olurum ama benim sorunum rüya gördüysem eğer onu unutuyorum sabah rüya görmemiş gibi oluyorum ama o anın içinde girdiğim anda ben bunu yaşadım diyorum 
(555 puan) tarafından
Benimde bi kaç kez başıma geldi. Yürüdüğüm bi yerde ben buraua önceden gelmiştim sanki gibi hissediyordum
(1,223 puan) tarafından
Evet o çok oluyor mesela ilk okuldayken ablamın arkadaşı bana bir kitap verecekti kitabın adını bilmiyordum ama rüyamda kitabı aldığımı koşarken bir taşa çarpıp düştüğümü gördüm tabiki rüyayı hatırlamadım ama kitabı bana verince adından ben bu anı yaşadım dedim ve korkup koşmaya başladım sonuç taşa takılıp düştüm :)))))
(555 puan) tarafından
Hahaha çok iyiymiş valla  :) :)
(1,223 puan) tarafından
Sonu kötü oldu ama bazı rüyalarım böyle sanki gelecekten haber veriyor ama işte ben anlamayıp yaşıyorum
0 oy
(73 puan) tarafından

Post açılalı 10 gün olmuş ama yorum yapmak istedim:D bence rüyalar mesaj verir. Ben ne kadar rüya gördüysem hep yaşamışım yani. Yada bir hata bir günah işlediğimde rüyada çok ağır şekilde uyarılar aldığımı da görürüm.

Eşimin babaannesi şeyh kızı yaklaşık 15 yıldır vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Mesela bir ara eşimle kavga ettik sonra ben eşime acaba eşimle değilde başkası ike evli olsaydım yine böyle olur muydu yada asik5olarak evlenseydim ben görücü usulü evlendim. Sonra eşimi başka biri olarak hayal ettim. On anlık nefis ile. Sonra bir rüya gördüm tam 2 ay etkisinden çıkamadım. Ve babaannesi rüyamda bir daha senin böyle bir şey düşündüğünü görürsem duyarsam sonun ne kadar kötü olur tahmin bile edemezsin

(555 puan) tarafından
Teşekkür ederim, #bastet ile de baya konuştum özelden, soruma yeterli bi cevap buldum bende... Rüyalar çok ilginç.. Bilinç altımda olan yada olmayan ne varsa rüyalarımda.. Korkularımı rüya olarak görüyorum, hayallerimi de. Hatta çok alakasız ama anlamlı rüyalar da görüyorum. Hamileydim kan testi yaptırmadan önce gördüğüm rüya gebeliğe işaretti anlamı. Bilmiyorum bazı şeyler belki rast geliyor belkide gerçekten haberci rüya. Hasta iken kabus görüyorum... Bazen aşırı kabus görürken bazen çok güzel rüyalar görüyorum...

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 613 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,567 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 522 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Allesok (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 105 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde ahsenn13 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,165 göst.