+1 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (3,567 puan) tarafından
Annemin babanesine Olcay hanım diye bir doktor baktı ayakta gitti hastaneye yoğun bakıma aldılar 3 gün sonra öldü amcam aynı doktora gitti oda ayaktaydı onuda birden yoğun bakıma aldılar o da 3 gün sonra öldü kayinpederimin doktorumda aynı doktordu oda ayakta gitti onuda yoğun bakıma aldılar oda 3 gün sonra öldü şimdi babamda bugün tesadüf aynı doktora gitmiş babam diyor kızım verdiği ilaçlar kalp krizi ilacı kalp krizi gecirebilirsin falan yazıyor benim bir şeyim yok ben kullanmadım ilacalari doktoru şikayet edecem bu kadar mi tesadüf olur diyor sizce bu tesadüf mü 

27 Cevaplar

0 oy
(3,567 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar posta yaptığınız yorumlar için sağolun babam sabah gereken yerlere gidip şikayette bulunacak yani sadece cimerle olacak iş değil zaten yorumlarınız için teşekkürler 
-Reklam-
+4 oy
(1,234 puan) tarafından
Sahte doktor bile olabilir valla artık inancım kalmadi
(3,567 puan) tarafından
Babam kova hastası verdiği ilaçlar kırmızı reçeteli ilaçlar ve içlerinde kalp krizi riskinizi arttırır felç kalma riskinizi arttırır yazıyor şehir Hastanesi'nde bu arada bu doktor yani babamda korktu ilaçları içmedi doktora söyledi bunları niye bana verdiğiniz benim böyle risklerim yok ki bunları kullanayım diyor ben öyle yazmadım eczane vermiş eczanede kırmızı reçeteli ilaçlar o yazmadan ben vereemem dedi
(1,234 puan) tarafından
E devlette yazdığı ilaçlar cikmiyor mu
(3,567 puan) tarafından
Babam şikayet edecek canım cikiyormus
+1 oy
(11,154 puan) tarafından
Bu devirde doktora bile guvenemiyoruz yaziklar olsun gercekten 
(3,567 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,134 puan) tarafından
E tamamda koca sehirde başka doktor kalmadımı hep ayni kisiye gitmissiniz 
(3,567 puan) tarafından
Evet canım bilmiyorum ki babam gitmiş ona ilaç vermiş babam şikayette bulunacam dedi bizde kağıtlara bakınca farkettik aynı doktor
(191 puan) tarafından
Bende kocaelide yaşıyorum şehir hastanesi hiç bir şeye yaramıyor dibimde körfez devlet var oda aynı bi şehir de doktor bulamazsın bulduğunda bir işe yaramıyor özellikle göz ve kardiyoloji doktorları hepsi zor bulunan bulduğunda da başından savan tipler
(3,567 puan) tarafından
Aynen öyle canım özellikle Kocaeli şehirde yani ilgi ve doktor sıkıntısı büyük kürtaj olacaktım orda bide anestezi doktorum yok hiç uyusturmadan Alaçam dedi hastaneye ayağa kaldırdım uyusturmadan anasil alacaksın hissedeceksin uyusturmayacam dedi kalktım çıktım özele gittim şuan babamada böyle yapmışlar babam yarın gerekli yerlere gidecem dedi
(191 puan) tarafından
Bende orada uyusturulmadan atak üstü bir antibiyotik verilerek kürtaj oldum
Bir tane de aynı şekilde Alikahya da olmuştum
(3,567 puan) tarafından
Evet berbat bir şey
0 oy
(127,148 puan) tarafından

bilerek öldurdunumu demek istiyon :O

(3,567 puan) tarafından
Yani hepsi mi tesadüf yoğun bakım süreleri bile aynı hepsinin
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Bi yenidogan çetesi vakası daha olmasın 
(4,228 puan) tarafından
Hepsine 3 er gün ömür bicmis baksana tesadüf değildir bu kadarı
(3,567 puan) tarafından
Yani babamda diyor bu kadarı tesadüf olamaz hepsi aynı doktor hepsi 3 gün yatıyor bana verdiği ilaclarda normal ilaçlar değil diyor babam inkar ediyormus eczane verdi demiş eczanede bunlar kırmızı reçeteli ilaçlar ben kafama göre veremem demiş
(4,228 puan) tarafından
Bi taraflari tutuştu demek ki suçu üstünden atmaya çalışıyo
(3,567 puan) tarafından
Babam şikayette bulunmuş
(257 puan) tarafından
E nabızda zaten hangi ilacı yazdığı bellidir
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Acaba sahte doktor mu diye düşündüm bir an 
(3,567 puan) tarafından
Şehir Hastanesi'nde canım bu doktor babama öyle ilacalr vermiski kalp krizi riskinizi arttırır felç kalma riskinizi arttırır diyor doktora söylüyoruz eczane vermiş diyor eczane bunlar kırmızı reçeteli ilaçlar ben veremem diyor ki babam okumada ne olacak bu nasıl sorumsuzluk babamın bir şeyi yok
0 oy
(10,242 puan) tarafından
Kullanmasin başka bir hekime muayene olsun 
(3,567 puan) tarafından
Kullanmadı canım şikayet edecem diyor
0 oy
(517 puan) tarafından
Başka bir doktora görünmekte fayda var , bu doktor hiç güven vermiyor, kullanmasın bencede ilaçları.
(3,567 puan) tarafından
Kullanmadı canım ya okumasaydi bu nasıl sorumsuzluk benim babam sadece kova hastası verdiği ilacalr kırmızı reçeteli ilaçlar kalp krizi riskinizi arttırır felç kalma riskinizi arttırır diyor ya bakmadan icseydi eczane ben kafama göre veremem diyor doktorda ben yazmadım eczane vermiş diyor
(1,062 puan) tarafından
Canim e nabizdan yazdığı reçete görünür. İstediği kadar kendini yırtıp ben yazmadım desin. E nabizi kontrol ettiniz mi?
(3,567 puan) tarafından
Babam bakmış canım ilaçlar doğru şikayet etmiş cimere falan bakalım
(517 puan) tarafından
Postlarına baktım bu ara üst üste gelmiş sizde herşey , bir sadaka fqlanmı çıkarsanız acaba , tabiki herkesin bir vadesi var ama duymuşsundur mezarlıklarda yatanların çoğu nazardan diye , belki üstünüzde bir ağırlık olabilir ailece
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Kwsinlikle sikayet et en azindan arastirsinlar. Bashekim, saflik bakanligi, cimer. 
(3,567 puan) tarafından
Dimi canım yani hepsinin yatış günü bile aynı
0 oy
(7,266 puan) tarafından

Yogunbakima yatırıp para almak için yapmış olabilirler. Günah almak istemem tabi tesadufte olabilir . Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum 

(3,567 puan) tarafından
Amin canım ya hepsi aynı 3 gün yatırıyor sonra öldü yani bizde yeni farkettik aynı doktor olduğunu
0 oy
(5,261 puan) tarafından
E devletten e nabiza gir bir ilaclar ayni ilaclar mi sisteme direk isleniyor ilaclar 
(3,567 puan) tarafından
Bakacak babam canım
(5,261 puan) tarafından
Sonra o ölüm raporlarinı da tarat cimere babanin ilaclariyla bir ve olanlari anlatan bir dilekceyle gönder en azindan sorusturma gecirir
(3,567 puan) tarafından
Yani canım hepsi tesadüf olamaz ya hepsi sağlam gitti hepsi 3 gün yattı hepsi öldü
(5,261 puan) tarafından
Bak aklima ne geldi bu doktorlar yazdiklari ilaclardan da para falan alabiliyorlar ilac satan sirketlerden hepsine ayni ilactan veriyorsa ben bundan da suphelenirim olac mumesilleri surekli doktor odalarina girip ilaclarini tanitiyorlar sonucta
(3,567 puan) tarafından
İşte canım babam yarın polise gidip gereki yerlere şikayette bulunacak
0 oy
(28,974 puan) tarafından

Normal değil araştırmak lazım 

(3,567 puan) tarafından
Dimi babam şikayette bulundu
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Kesinlikle şikayet etmelisiniz siz fark etmişsiniz çok şükür ama yazık başka insanlar farketmeyebilir ilacı direk alıp kullanabilir Allah'ım ya doktorlara da guvenemeyecegiz bu nasıl iştir 
(3,567 puan) tarafından
Evet canm bizde farketmedik daha önce kız kardeşim zehirlendi bir ilaçtan ondan sonra dikkat ediyoruz yani oylelikle öğrendik bide aynı doktor olmasında öyle öğrendik
(2,112 puan) tarafından
İnşallah gerekeni yaparlar ya bize de ders olsun doktora bile güvenmeyip kontrol etmemiz gerekiyor
(3,567 puan) tarafından
Evet canım kız kardeşim zehirlendi apandisti patladı zehirlendiği ilaçtan sonrasında biz hepsini okuyoruz bakıyoruz bide yazmadım diyor e nabizda görünüyor yazdığı ilaçlar bide kırmızı reçeteli ilaçlar babamın bir şeyi yok babam dediki yarın gereken yerlere gidecem
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Babanıza yazdığı ilaçları ben yazmadım diye iddia etmesi bile yeterli zaten şüphelenmek için. Hemen şikayet edin lütfen doğruluk payı varsa başka canlar yanmasın 
(3,567 puan) tarafından
Babam şikayet etmiş canım e nabizda çıkıyor zaten yazmış ilaçları babam şikayette bulunmuş
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Sahte doktor olabilir mi diye düşündüm bir ama siz ne olur ne olmaz raporlarla birlikte sağlık bakanlığına gidin ordan da bişey çıkmazsa dava süreci başlatın derim süreler aynı doktor aynı hepsinin sonu ölüm olmuş babanız kılpayı kurtulmuş yani belki bir sürü insan öldü orda 
(3,567 puan) tarafından
İşte canım bizde tesadüfen öğrendik aynı doktormus kağıtlara bakinca farkettik başta farketmmistik
(3,567 puan) tarafından
Babam gereken yerlere başvuru yapıp şikayet edecek canım yarın
(1,223 puan) tarafından
Ay hadi hakkınızda hayırlısı olsun bunu fark edemeyen kaç insan vardır kim bilir kimlerin canı yandı Ah ah rabbim babanızı korumuş geri kalanlara vefat edenlere Allahtan rahmet diliyoruz yerleri mekanları cennet olsun
(3,567 puan) tarafından
Amin insalalh canım benim kız kardeşim bir ilaçtan zehirlendi onu. Sayesinde biz hepimiz ilaç içerken dikkat ediyoruz
(1,223 puan) tarafından
Çok çok dikkat edin gerçekten şuan ülke ve doktorlar çok çok kritik bir yerde bir çok doktor bazı alanlardaki hasta kotasını dolduramayınca sağlam insanlara dadanıyor belli ki artık kimseye gram güven kalmadı
0 oy
(12,450 puan) tarafından
valla tesadüf de olabilir başka şeyler de olabilir. içinize kurt düştüyse muhakkak başka doktora da gitsin baban. o şehirde başka doktor yoksa başka şehre gidin
(3,567 puan) tarafından
Cimere şikayet ettik canım
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Minicik bebeklere bile kıydılar bu ülkede. Herkesten her şeyi bekliyorum artık. 
(3,567 puan) tarafından
Dimi bencedecimere şikayet ettik
0 oy
(191 puan) tarafından
Verilen ilaçlar e nabizda doktor.ayrıntılarına bakınca reçete de çıkıyor prospekrüsüne ilacı almadan ulaşabilirsiniz 
(3,567 puan) tarafından
E nabizda gorunuyormus canım babamin bir şeyi yok kalp krizi ilaçları falan vermiş kırmızı reçeteli ilaçlar iyiki içmedi ya bir şey olsa şikayette bulunduk
0 oy
(657 puan) tarafından
Bugün sağlık ocağında ki doktor oturmaktan yoruldum diye yakınıyordu ki hastası o kadar çoktu ki valla ben artık bu ülkede her şeye inanırım 
(3,567 puan) tarafından
Bide şikayet ediyorlar ilk önce bir ilgilensinler düzgünce biz şikayette bulunduk canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
18 cevap 1,165 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 522 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Allesok (219 puan) tarafından soruldu