0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

image

Kızlar ben zor hamile kalan biriyim polikistik overim 10 sene çocuğumuz olmadı tüp bebek aşılama hiç biri tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım vd 4 buçuk yaşında bir oğlum var oglum doğduktan sonra hiç korunmadim reglim düzensiz hep gecer biraz bu ay 12 sinde olmam gerekiyo olmadım bugün sabah test yaptım idrari damlattim idrar giderken hemen pozitif oldu inanamıyorum sizce bir tane daha yapmalimiyim yanlıştır diye esimede söyleyemiyorum umutlanmasin diye bana fikir verin 

6 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Canım işini garantiye al bence şimdi gidip bir aile hekiminden ya da polikliniğe kan ver
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Test in resmini atar mısın canım büyük ihtimalle hamilesin kan ver istersen garanti olsun 
(74 puan) tarafından
Ekledim cnm
(242 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bu testler pek yanılmaz hamilesin bence sen bi tane daha yap iyice emin ol
(74 puan) tarafından
Yaptım ondada çıktı kan verdim bekliyorum
(242 puan) tarafından
O zaman hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun
0 oy
(3,196 puan) tarafından
Hemen çıkmış çift çizgi olma ihtimali yüksek Bencede bir tane daha yap pozitif çikarsa kan ver hemen Rabbim gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(17,257 puan) tarafından
Testi atabilir misin? Kan versen daha sağlıklı sonuç alırsın. 
(74 puan) tarafından
Aile hekimliği 10 a kadar kan aliyo
(17,257 puan) tarafından
Yarın verirsin kan
0 oy
(130,199 puan) tarafından
oncr kan ver ama bu testte bu kadar net cikmasi yanlis degildir hayirli olsun
(74 puan) tarafından
Ayyy insallahhh oğlum çok istiyo ve agliyo o yüzden istiyoruz
0 oy
(265 puan) tarafından
Benimde polikistik over sendromum var düzenli adet olmazdım her ay en az 10 gün 15 gün gecikirdi bu ay da aynı şekil gecikti sonrasında aklımda soru kalmasın diye geçerken öylesine umarsamadan aldım testi ama zerre umursamadım damlattim iki çizgi çıktı bende şok oldum ve hamileyim bence sende hamilesin bir kan testi ver sonrasında eşine şöyle her şey gönlünüzce olsun♥️
(74 puan) tarafından
İkincide pozitif çıktı kan verdim
(74 puan) tarafından
Kan verdinizmi kaç gün geçmişti gununuz
(265 puan) tarafından
Ben çok geç farkına vardım 11 gün gecikmisti betam 15 bin çıktı sorularımda var zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
9 cevap 281 göst.
11 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mother of deniz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 182 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.

408,629 soru

12,278,877 cevap

37,819 kullanıcı

Kategoriler

...