0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Kızlar bugun 40miz çıktı gecen haftadan 2 numara bez kullaniyorum 1 numara kullandığımda testisleri sismis diye bazen disari taşıyordu eltim gordu 2 numara kullandığımı niye kullaniyorsun bebegin ayaklari bacaklari bollasir yurugunde bol yürür diyor bilmem anlatabildim mi acaba dogru mu bebegim 4 650 kilo

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayınvalidemde büyük giydirme ayakları çarpık yürür der.
(284 puan) tarafından
Ewet eltimde oyle dedi işte
-Reklam-
0 oy
(791 puan) tarafından
İlk defa duydum ben büyük numara kullandım valla:) 
0 oy
(5,434 puan) tarafından
1 numaranin lastikleri sıkmaya basladiysa rahatsiz ediyorsa bebegi elbet numarayi degistircen biz de 1 numarayi fazla kullanmadik hemen gecmistik 2 ye 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
İlk kez duyuyorum, bende 40 cikmadan 2 ye geçmiştim.
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kilosuna göre kullanırsan sorun olmaz aldığın bez markasından da olmuş olabilir goon marka bezi tavsiye ederim beyaz olan ambalaj çok güzel prima beze yakın yapılmış 
0 oy
(1,905 puan) tarafından
40i çıkınca 2 ye geçmiştim 1 numara bi paket tek kullandım küçük gelmişti. Yani ben hep büyük kullandım hiç bisey de olmadı.
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Eltin bildiklerini kendine saklasın yok öyle bişey 2 numara o kilodaki bebeğe bol değil ayrıca çok rahat eder sen bakma ona kimseyi karıştırma bence bir bebek için en iyisini annesi bilir boşver
0 oy
(742 puan) tarafından
Ben rahat olsun diye hep büyük kullandım. Gayet de rahat yürüyor bir sıkıntı yok. Bence iki numaraya devam et benimmki su an 17 aylık 6 numara kullanıyorum.
0 oy
(638 puan) tarafından
4 kiloydu oğlum ilk 15 günde hemşire uyardı bizi buyuk beze geçin bacaklarını sıkmasın rahat olsun demişti.  Ondan sonra hep büyük bez kullandım 2 yaşında çok şükür Bi carpiklik yok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 24 göst.
0 oy
9 cevap 166 göst.
0 oy
5 cevap 71 göst.

409,932 soru

12,325,278 cevap