+2 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
4 yaşında kızım var 17.5 kilo boyu da 122cm ve sürekli bo çocuk aç mı geziyor diye zorbalsnıyorum sizce yaşına göre zayıf mı vitamin başladım dün

20 Cevaplar

+2 oy
(3,790 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence idael bir kilo benim kızım beş yaşında 21 kilo 
-Reklam-
+3 oy
(4,091 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında 95 cm 12 kilo o zaman benim oğlan yok :D takılma insanlara kilolu olsa bu seferde çocuk obez mi diyecekler.
(330 puan) tarafından
Alemsiniz :d sanırım boyu uzun diye zayıf görünüyor benimki
(4,091 puan) tarafından
Laf bitmez onlarda :D salla
(330 puan) tarafından
Canımsınız cidden <3
+2 oy
(17,884 puan) tarafından
Benim üç yaşında oğlum 13.5 kilo çocuk kendi ile yarıştadır sadece şimdiden çevre kıyaslamasına izin vermeyin her ölçümde boyu kilosu artan bir grafik gösteriyor mu önemli olan nokta odur. 
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim rahatladım
+2 oy
(1,641 puan) tarafından
Bir yaşında oğlum 78 cm 11 kilo ve çocuk zayıf diye özellikle kendi annem tarafından zorbalanıyorum. İnsanları takma kafana. Herkes bir şey diyor. Bazı çocuk yese de kilo alamıyor. Bazı çocuk çok yiyor kilosu fazla oluyor. Bu annenin elinde olan bir şey değil. 
(330 puan) tarafından
Kesinlikle biraz da geç yürümüştü kızım görseniz zayıflıktan dermanı yokmuş güya o yüzden yürüyemiyormuş :d sonra ayakları dışa dönük gibi dediler doktora götürdüm sadce düz tabanlık var oda çogu çocukta olur 7 yaşına kadar düzelir dedi kilosu da gayet iyi dedi ama 4 sene oldu hala anlamıyorlar herkes her lafı ediyor dediginiz gibi takılmamam gerek
(4,091 puan) tarafından
Zayıf mı benim oğlan 9 kilo 9 aylık ylık doktor 1 yaşında 9 kilo olmasını bekliyoruz kilolu dedi daha bu sabah bana 3.5 yaşındaki oğlumu görmesin annen o zaman çocuğumu elimden filan alır :D
(1,641 puan) tarafından
Valla çocuğumu yürütece koymadım millet yürütece koymadın çocuk geç yürüyor dediler Çocuk kilolu olur kilodan yuruyemiyor zayiflat derler. Yurutece koyarsın parmak ucu basıyor niye koyuyorsun derler. Ağzı olan hep konuşur. İnsan ister istemez takıyor kafaya ama hepsi boş insan.
(1,641 puan) tarafından
Annemin çocukları hep kiloluydu obezdi yani bebekken ama bu onun elinde olan bir şey değil. Çocuk yiyordu yani. Kendisinin de çok iyi baktığı yok. Üç evladi var ucumuzun de psikolojisi bozuk. Kilodan çok önemli şeyler var
+2 oy
(353 puan) tarafından
Benim de 4 yasinda kizim 16 kilo. Dogdugunda da zayif dogmustu 2500 gramdi. 4 kilo dogan cocukla 2 bucuk kilo doğan cocugun gelisimi ayni olmaz saglikli olsun da kiloya cok takilmayin.ne sisman olup hasta cocuklar var
(330 puan) tarafından
Benim kızım da 3000 kilo dogdu ama boyu çok uzundu 56 cm dogdu yani çocgu erkek bebekten bile uzun o zamanda bir sürü laf duymuştum çocuk çok zayıf diye
(353 puan) tarafından
İnsanlar hep der cok da takilmayin siz ve bebeğiniz mutlu olsun yeter:)
+2 oy
(7,947 puan) tarafından
Kilo iyi ama boyu uzun canım. 

Benim kızım da aynı kilo da boyu 104 cm.
(330 puan) tarafından
Evet dogdugunda da çok uzundu 56 cm dogdu 6 yaş çocuklarla denk boyu peki bir sorun olurmu sizce ilerde ya çok uzarsa 190 falan olursa :d
(7,947 puan) tarafından
Tabi canım boy uzaması da sorun yaratabiliyor boyu için bi doktorla görüşebilirsiniz.
+2 oy
(1,282 puan) tarafından
Arkadaşımın oğlu 4 yaşına girdi ama 12 kilo. Ne yapsa kilo almıyor.
(330 puan) tarafından
Aslında bizim ülkemizde kilolu çocuk saglıklı çocuk anlamına geliyor sanırım her hangi bir saglık sorunu yoksa neden takılıyorlar bilmiyorum benimde kuzenimin kızı çok kilolu ve doktor diyet yapması gerek demiş annesi elinden bişeyleri sürekli almak saklamak zorunda bizde yesin diye ugraşıyoruz çok garip
(1,282 puan) tarafından
Önemli olan yediklerinden beslenmesi. Dayımın çocukları da ne yese beslenemiyordu çok zayiflardi doktor hep mama verirdi onları icerlerdi. O zamanlar ilkokula gidiyorlardı.
+2 oy
(291 puan) tarafından
Saçmalamayın yaa daha ne olsn bacım maşallah cnm kziina benm kziimda 4 yaşında 13 kilo ben ne yapam sen söyle 
+2 oy
tarafından
Ben 7 yaşımda 20 kiloydum, boyum kaçtı bilmiyorum. İnsanlar konuşur, genelde de boş konuşurlar aldırma yani 
+2 oy
(724 puan) tarafından
Kız daha ne olsun şükret maşşalah kızına benim oğlan 2020 Eylül doğumlu 4 yaşında 108 cm 17 kilo seninki yanında ablası gibi durur laf yapanları takma ve ağızlarınıın payını ver ki boş yapmasınlar
(330 puan) tarafından
Onuda yapamıyorum aşko ya bişey desem kötü gelin ferhunde olucam :d
+1 oy
(249 puan) tarafından
4 yaşındaki kızım 13 kilo bazı çocuklar yesede kilo almıyor oğlum da 5 yaşında 15 kilo 5 yaşındaki oğlum kızınız dan zayıf mesela sağlığı yerindeyse sorun değil dedi doktor 
(330 puan) tarafından
Sürekli doktora götür gözleri içine çökmüş diyorlar :( götürüyorum doktor kızıyor normal çocuk diye ne yapacagımı şaşırdım iyice sanki çocuguma yeterli bakamıyorum gibi muamele görüyorum
(249 puan) tarafından
Benim cocukalrim da aynı göz altları çukur kıyafetleri üzerine tam olmuyor bile büyük geliyor bazen bana da bunlar aç mı kalıyor diyorlar bende aynısını yakın zamandan gördüm canım insan kendini kötü hissediyor ama bakma onlara kimse anneden daha iyi bakamaz benim çocuklarım çok hareketli mesela kilo almıyorlar ama boyu güzel dedi takma kimseyi benim bebeler vitamin bile fayda etmedi vücutla alakalı almadı mı almıyor
(330 puan) tarafından
Kesinlikle çok teşekkür ederim umarım kimse kimsenin çocuguna karışmaz çünkü ben çok sinir oluyorum en iyi kendileri biliyor gibi :)
(249 puan) tarafından
Rica ederim Bende sinir oluyorum ama kafamıza takmayalım insanlar bazen konuşmak için konuşur
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Kızının kilosu iyi de boyu uzun. Ondan zayıf görünüyor demek ki. Benim oğlan 4.5 yaş 18 kg civarı ve 106 107 cm civarı 
(330 puan) tarafından
Boyu neden bu kadar uzun olabilir eşimde bende uzunuz ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ama doktora götüriyim mi yinede
(19,483 puan) tarafından
E tabi kız siz uzunsaniz çocuk da uzun olur hsliyle. Biz orta boyluyuz. Ben 165 eşim 172 . Oğlum da ortalama. Sen kontrole gittiginde sorarsın
(330 puan) tarafından
Ben 174 üm eşimde 180 ve benim aile tarafım çok uzun genelde kız kardeşim falan 178 dayılarım da 190 olan var :D
(19,483 puan) tarafından
Size çekmiş demek ki maşallah
+1 oy
(4,087 puan) tarafından
Bende aynı şeyi duyuyorum çevremden ama her çocuk bir olmak zorunda değil.  Az yiyor benim oğlumda ve kızınla aynı kilodalar bence sağlıklı olmaları önemli kiloya takılma ben hiç takılmıyorum. 
(330 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
4 yaşında kızım şuan 16 kilo 99 cm gayet normal dedi ebe gayet güzel dedi bizimkinede minyon diyorlar ebeyede sordum bunlar sorun değil oladabilir dedi 
+1 oy
(605 puan) tarafından
Boyu uzun ondan zayıf görünüyordur. Bize doktor demişti boy genetik diye. Zaten bizim Doktorun en çok baktığı boy uzamasıydı kemikler gelişiyor.
+1 oy
(9,590 puan) tarafından
Bence gayet iyii
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
Kilosu ortalama gelişimde, kafanıza takmayın
+1 oy
(574 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yaşıyorum.En son sağlık ocağındaki doktorumuza sordum. İştah açıcı birşeyler yazdırayım dedim. Boy kilo kaç dedi. Ortalama bir çocuk gerek yok dedi. Çevre çok etkiliyor. MaşaAllah sizin çocuğunuzun boyu uzun. Ondan zayıf duruyordur. Canlarına sağlık versin rabbim. Gerisini takmamak gerek
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Kızının boyu çok uzun ondan zayıf görünüyor 5 yaş 2 aylık oğlum 19 kilo 113 santim 
0 oy
(511 puan) tarafından
Doktor ne derse o bence benim kızım 4 yaşında 21 kilo 132 cm bizim sülale uzun iri yarı ondan genetik sizinde öyle olabilir buna takılmayın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde busraa46 (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 187 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kulpsuzkupa (330 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 274 göst.

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı