+3 oy
793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,251 puan) tarafından

Eşimle iş vesilesiyle tanıştık. Önce eşimin Türkçe konusundaki özenine bayıldım. Yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu yapmadan yazıyordu. Çok hassasım ben bu konuda. Ana dilini doğru yazan, konuşan insan hayatta da özenlidir diye düşünürüm. Kimmiş bu mühendis görünümlü edebiyatçı diye radara aldım. Elbet bir gün bağlaçları falan yanlış yazar dedim, ama yoook, tek bir kusurlu yazımı olmadı:D Aslan parçası :D

İş nedeniyle hep yazıştık, 4-5 ay sürdü e-posta trafiği. İlk toplantı günü de ne kaşı ne gözü, ne yandan yandan bakışı, ne de bana ceylanmışım gibi muamelesi, zekasına hayran kaldım. Zeka da önemli bir kriter benim için. Erkekte görüntü, tahsil, maddiyat... Zeka şak diye çekiyor beni. Zeki, becerikli her insana hayranım :D Bir sene uzaktan uzağa hayran kaldım kendisine. Derken proje bitti. Hüzünlendim. Allah şahit çok etkilenmiştim. Açılsam mı açılmasam mı derken proje bittikten tam 1 ay sonra tak diye bir WhatsApp mesajı geldi. İşte o mesaj milattır bana göre:D Eşime göre de ilk e-postadır ilk kıvılcım. Bugün tam 9 sene oldu eşim bana o ilk e-postayı yazalı. Çok şükür onu düşünerek geçirdiğim 9 seneye <3 

NOT: Çok severim ama çoooook da zordur kendisi, Başak burçlarının şahıdır, takıntılıların piridir. Ben takıntılıyım diyen insan eşimi tanısa utancından diz çöker el öper :D:D

47 Cevaplar

0 oy
(1,880 puan) tarafından

Daha vurulmadım :D

-Reklam-
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Bende başak burcuyum ve ilk okul mezunuyum ona rağmen yazdıklarıma dikkat ederim. 

Ama eşim Türkçe'yi öldürüyor :D Allah ım hiç mi düzgün kelime yazmaz bi insan :D Hep uyarıyorum ama yok aynı şekilde devam :)) 

Biz görücü usulü evlendik haliyle dış görünüşünü ve konuşmasını beğenip kabul ettim. 
(2,251 puan) tarafından
Az çok biliyorum seni, güzel yazıyorsun gerçekten. Mantıklısın da :) Okusan ne olurdun kim bilir :)
(6,664 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤❤
0 oy
(3,229 puan) tarafından
Gençlik hatası diyelim ahahah  17 yaşın verdiği cahil cesaretiyle aşık oldum bilmediğim doğup büyüdüğüm topraklardan 2 bin km uzak şehire gelin geldim bilmediğim kültür aile şokuna uğradım başlığa istaneden yazıyorum keşke vurulmasaydım ahah
(2,251 puan) tarafından
Deme öyle :( Gün gelir inşallah iyi ki diyeceğin hisler yaşarsın, amin
(3,229 puan) tarafından
Canm iyiki diyorum tabikide artık 3 evladımız var ama ozaman icin konisiyorum :)
0 oy
(13,105 puan) tarafından

Kirpiklerine... ahahahhs ya çok seviyorum Allah'ım :D

(2,251 puan) tarafından
Maşallah :) Çocuğunuza da vermiştir inşallah kirpik genini :)
(13,105 puan) tarafından
Evet canım ❤️
0 oy
(4,095 puan) tarafından

Ben vurdum onu dondom kurşunuyla :D çok güzel kokuyordu . Çok şefkatli merhametli çok ilgili davranıyordu.  Falan falan bir sürü var <3

(2,251 puan) tarafından
Koku dedin beni de kazandın :)) Koku da önemli bence, eşim de çok dikkat eder
(4,095 puan) tarafından
Kesinlikle çok önemli hiç unutmuyorum mis gibi kokuyordu parfümü ♡
0 oy
(3,335 puan) tarafından

Vallahi adam gibi adamdır benim eşim de, yani ağır başlılığı yerine göre davranması vs iyidir oturaklıdır zaten yaş olarakta 34 olacak birkac güne. 

Zor kısmı da bir şeyler eksik olsun istemez. Hep en iyisi olayım ister aktif olayım ister aslında iyi bir şey mesela girişken olmamı ister araba kullanayım ayaklarımın üstünde durayım kimseye muhtaç olmayayım vs gibi. Sinirlendi mi de ne dediğini kulağı duymaz (hakaret. Küfür asla yoktur) konuştuğunu bilmez de farkına vardı mi da özrünü diler :D

(2,251 puan) tarafından
34 dedin üzdün ben de 34'üm ahahaha :) Bu arada ABD'de yaşayan sen miydin
(3,335 puan) tarafından
Evet canım bendim :)
(2,251 puan) tarafından
Neresindesin peki hangi eyalet? Ben de iki kez geldim. Birinde Washington diğerinde de Virginia. Her gelişimde hayran döndüm. Vizem bitmeden dünya gözüyle bir kez daha gitmek isterim. Kızan çok olacaktır bana ama Amerika maalesef dünyanın en güzel ülkelerinden biri.
(3,335 puan) tarafından
İlk başta coloradodaydim, sonra texasa gittik 10 gün kadar tekrar coloradoya döndük. Şu an Ohio'ya taşındık 1.5 ay oldu. Burası da güzel daha sakin. İnsanları iyi 2 tarafın da. Ben sevdim canım. He desen ki gezdim mi pek değil ev kuşuyum ama çıktıkça insan anlıyor evet burası ABD diye. Eğitimleri harika. 2 arkadaşımın da çocukları burada okula başladı, insan burada eğitim kalitesini net anlıyor diyorlar. Bir arkadaşımın da bu sene başlayacak anasinifina. Bölgeden bölgeye değişiyor yani 3 sokak öteye kadar her şey mükemmelken 4. Sokağın orası sokakta yatanlarla dolu. Yani calismayana ne ev ne eşya var. İnsanın elinde biraz. Annem babam 26 martta geliyorlar ikisi de vizeyi aldı biletlerini kesti. İnşallah tekrar sana da nasip olur canım benim ❤️❤️
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Eşim sevdiğine çok bağlı biri yıllar önce kız arkadaşını bir kazada kaybetmiş ondan sonra da hayatına kimseyi almamış ( 4 yıl sırdaştık oradan biliyorum ) sonra bi baktık birbirimize karşı hislerimiz var direkt evlendik :D
(4,097 puan) tarafından
İlk anlattığında çok üzülmüştüm kendini suçluyordu istemediği bi yolculuğa çıkmış orada hayatını kaybetmiş maalesef
(7,456 puan) tarafından
Kaderden kaçılmaz:/ neyse ki unutmuş.  Ömür boyu vicdan azabıyla yaşamak kötü ve zor gelirdi
(4,097 puan) tarafından
Babam hep der gökte nikah kıyılmasa yerde hiç kıyılmaz diye.
(7,456 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun
(4,097 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Akrep erkeği arkadaşız sanıyordum megersem evlenicekmişiz ..4 yıl oldu...
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım Bizim görücü usulü oldu 
(2,251 puan) tarafından
Görücü usulü bana daha sağlam geliyor, Allah daim etsin
(106 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(689 puan) tarafından
Hiçbir sebebe baglayamiyorum sebepsiz vuruldum iyiki Vurulmuşum can yoldaşim ❤️
(2,251 puan) tarafından
Oh maşallah, Allah hayat yolunuzu daim etsin :)
(689 puan) tarafından
Amin amin sizinde insaALLAH
(17,916 puan) tarafından
Yorumun yüzümü gülümsetti benim eşim bende can yoldaşım ❤️ diye kayıtlı
(689 puan) tarafından
MasaALLAH RABBİM daim etsin :)❤️
(17,916 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Ben eşimin ince düşünceli yapısına hayran olmuştum ilk görüşmemizde çok soğuk davranmıştı ama bunun birlikte görünmemizin benim hoşuma gitmeyeceğini düşünmesinden kaynaklandığını fark edince baya hoşuma gitmişti ve  bir lafimla koşa koşa bana mont getirmesi hala da öyledir çok şükür üşütme sıkı giyin ayağına çorap giy vs vs diye hep düşünür sağolsun :)
(2,251 puan) tarafından
Anne gibi eş, severim ben de ilgilenmesini :)
(17,916 puan) tarafından
Yemedim yedirdim giymedim giydirdim insanı çok merhametli ve sevecen çok şükür
0 oy
(2,814 puan) tarafından
Biz lisede tanıştık daha bebeyiz o zamanlar yani :D en önemli verdiğim şey güvenilir olması ve sevildiğimi hissettiren bir insan olmasıydı. Başta çok kaçtım çok kovaladı beni sonunda yakaladı. Ben de baktım bu adam tam da benim aradığım adam yani

Daha fazla kaçmayayim bari dedim akdjsjd 14 senelik tanışma 10 senelik sevgililik üstüne 3 yıldır evliyiz çok şükür Allah herkesin eşiyle muhabbetini artırsın insaallah ❤️
(2,251 puan) tarafından
Hay maşallah, duyduğum en uzun süre burada :)) Lise aşkımla neyse ki evli değilim :)))
(2,814 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin gervekten canim çok riskli bir şey aslında şimdi düşününce
0 oy
(586 puan) tarafından
İlk boyuna posuna vuruldum malesef  :D bir de masada oturuyordum tepeme dikildi heyyula gibi herif. Güneşin önünde duruyordu sıfatını göremedim :D
(2,251 puan) tarafından
Boy herkesi etkiliyor anladığım kadarıyla :)) Ben de hep en fazla 1.80 olsa derdim eşim 1.79 :))
(586 puan) tarafından
Ben 190 altı olmazcılardandım :D
0 oy
(109 puan) tarafından
Görüştüğümüz zaman kolu koluma degmisti.biranda kendimi selvi boylum al yazmalım gibi hsssettim.bes yıl oldu hala çok seviyorum.ama neden seviyorum bilmiyorum.huyuju suyunu bilmeden sevdim.tipi de çok yakışıklı değil çocuktan sonra onun da saçları döküldü hatta :).Ben niyesiz seviyorum.bir nedeni yok :)
(2,251 puan) tarafından
Galiba sağlıklı olan da bu, sebebi olmadan sevmek
0 oy
(3,620 puan) tarafından
İlk eşim bana vuruldu. Sonra kendisini zorla sevdirdi diyelim. İlk gördüğüm de sanki yıllardır gördüğüm biri gibi geldi. İstemsizce aklımdan geçen tek şey bana bir şey olsa çocuklarımıza gül gibi bakar oldu. 2012 yılından beri hayatım olur kendileri. Benimki de mühendis bey bu arada ☺
(2,251 puan) tarafından
Ben de mühendisim, kriz anında çok rasyonel düşünüyoruz iyi oluyor :)) Allah daim etsin hayat yolunuzu
(3,620 puan) tarafından
Ben mühendis değilim ama ben de rasyonel düşünürüm ☺
0 oy
(349 puan) tarafından
Tabiki yeşil gözleri olmuştuu <3
(2,251 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah :)
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bakışları bazen hayla bakarim gözlerinin içine şuan 11 seneyi devirdik 
(2,251 puan) tarafından
Aşk bee :) Eşimin gözüne öyle sebepsiz bakmayı ben de çok severim
(3,603 puan) tarafından
Evet bazen uzun uzun bakarım oda uzun bakar 11 sene tanışıyoruz 6 yıllık evliyiz
(349 puan) tarafından
Benimki uzun uzun bakınca noldu ne isticen diyor kdjdkskmdkd
(3,603 puan) tarafından
Kalabalık ortamda birbirimizin gozune bakarız anlaşırız yada bazen durup dururken bakarım sanırım seviyoruz biz bakismayi
0 oy
(267 puan) tarafından
Kara kaşı kara gözü.Bir de okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti beni etkiledi. Eşim kâri çok güzel Kur'an okur .
(2,251 puan) tarafından
Hay maşallah, kaşı gözü boşver ağarıyor onlar da :P
(267 puan) tarafından
Aynen öyle. Guzel ahlak önemli.
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Hep amcam seni evlendirecem falan diye bana takılırdı, aman seni zor çekerler, tam bir çıt kırıldımsın falan şeklinde. Bende 18 yaşındayken 1.80 boyunda esmer yeşil gözlü birini bulursan hemen evlenirim demiştim. 24 yaşımdayken eşimi buldum, 3'te 3 söylediğim bütün özellikler eşimde vardı. Öncesinde bir kere telefon konuşması aramızda olmuştu ama kafalarımız uymamıştı. Aylar sonra tamamen tesadüf karşılaştık ve ben o anda aşık oldum. Resmen Allah'a o anda dediğim şeyler dua niteliğinde gitmiş ve kabul olmuş
(2,251 puan) tarafından
Allah uzun ömürler versin aşkınıza :)
0 oy
tarafından
Başak burcu çok zor aklı olan uzak dursun 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 480 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy