0 oy
116 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar ben 4 yıllık rvliym celik tencere almıştım karacadan sorunsuzdu son 1 aydir hep dibi tutuyor ne yaptıysam. Sanirm ömrü bitti. Granit almak istiyorum bu sefer. Ama nasıl bsy alicagimi bilmiyorm yada granit mi almam lazım kafam çok karışık bana yardımcı olun bidaha yemeklerm yansın istemiyorm. Dibi tutmasın. Nasıl tencere seti almam lazım fotoğraf ta atabilrsnz soyleyedebirlsnz. Ve ozellikleri ne olması lazım alınca neye dikkat etmem gerekiyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
en iyisi çelik tencere. granit çizilirse teflon gibi kaldır at. kalın tabanlı çelik seçmen lazım. korkmaz bakabilirsin. bütçen varsa fissler al
(56 puan) tarafından
Dediğim gibi benim de Çelik tencerelerim var ama her şey yapışıyor aklına gelebilecek her şey ne yaptıysam yapışıyor Ben de tekrar Çelik almaya korkuyorum açıkçası
tarafından
en sağlıklısı çeliktir ve dediği gibi gibi kalın tabanlı ise sorun çıkarmaz. annem 82 yılında evlenmiş, hala çeyizden kalan çelik tencereyi kullanır hiç de yapışma olmuyor. pilavı bile onda pişirir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla imkanın varsa döküm tencere al ne dibi tutar ne yanar fırına da girer 
0 oy
tarafından
Geçen gün trendtoldan taç markasının 7 parça granit setini aldim

Daha kullanmadım ama granit güzel ya yapışmıyor dibine 
0 oy
(16,122 puan) tarafından
Benimkiler Fissler. 14 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Çelik ömürlük bence, granit falan teflon gibi olur bir süre sonra. 
(56 puan) tarafından
Kullandığın markaya baktım da canım çok pahalı ya resmen böbreğimi satıp tencere almam gerekecek nsjsjsj acaba elimdeki çelikleri nasıl elden geçirebilirim yeni hale getirebilirim öyle bir şey Mümkün mü acaba
(16,122 puan) tarafından
Valla parasını bilmiyorum kocamin çeyiziydi tencere takımı. Yurtdişından almıştı, orda ucuz. Bende Akdeniz marka almiştim oda iyi. Onada bir bak istersen.
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Döküm yada çelikten şaşmam granit en iyi marka al yine çiziliyor yine çiziliyor 
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Tefal markaya bak emsan ve karaca'dan uzak dur çelik aslında ömürlük olur bence senin tencere de sorun var benim de evde karaca ve emsan var aynı dibi tutuyor 15 yıllık gülsan markadan var evde hala taş gibi sağlam

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 339 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_9245878 (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 189 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,440,063 soru