0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Tahminde bulunabilir misinizzz :)) ♥️

image

3 Cevaplar

+1 oy
(145 puan) tarafından

Kıza benzettim sanki :)

(11 puan) tarafından
Ya şöyle ki ben hiç cinsiyet için dua etmedim hiç cinsiyet demedim hep sağlıklı olsun dedim çünkü bu protein kaçağı yüzünden beni çok strese sokuyorlar hep Allah'ım bebegimin eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun dedim hiç cinsiyeti için dua etmedim hep sağlık dedim . Tabi gönlümden bir kız bir erkek olsun diyorum ama hiç bunun için dua etmedim hep sağlık dedim . Ama niye bilmiyorum elim hep kız ebebk elbiselerine gidiyor fovorilerim hep kız bebek elbiseleriyle dolu :))
(145 puan) tarafından
Allah gonlumuze göre versin canm ne yalan. Soylum ben ediyorum tabiki illa kız olsun demiyorum sağlıkla hayirlisyla nasip et diyorum  ama Meryem suresi hem hayırlı ewtlat hem kolay doğum hemde kız olması içinmiş diğer dediklerimde erkek içinmiş
(11 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol ben sağlıklı iyi huylu güzel olması için ya musavvir çekiyorum hep kolay doğum için de bu platformda çok duydum Summes Sebila Yesserahu çok çeken olmuş ve kolay geçmiş demişler ben bunları çekiyorum aklıma geldikçe inşirah süresi okuyorum . Bir anne demişti hamileyken asr süresini okuyn zaten çok kısa bir süre bebeğiniz doğduğunda bana dua edeceksn bebek sakın uysal oluyormuş bunlari okuyorum aklıma gelenler bunlar
(145 puan) tarafından
Ewt bunları bende diğer iki hamileliğimde okumuştum gerçekten çok faydasnii gordm yine okuyorum bunları  kuran dinlemekde bebeğe iyi geliyor ben tlfdan açıp karnıma yakın yere sesli dinliyorum bebek dogduktan sonra ağladığı zaman açardım sakinlerdi çünkü hamileyken dinledim ya hep sesi algiliyolar
(11 puan) tarafından
Ne güzel bende bildiklerimi okuyorum devam edicegm kuran da açıp sesli dinleyeceğim insaAllah hayırlı sağlıklı olurlar ♥️
-Reklam-
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Kız hissettim :) gebekde hislerim tutar sağlıkla gelsin 
(11 puan) tarafından
Yaaa :)) bir kızım var 7 yaşında bir de erkek olsun iki meyveyi tadaym istiyorum ama tabiki öncelik sağlık 15 haftalık doktorda hiç tahminde bulunmadı :)
(10,302 puan) tarafından
Aslında belli olur artık sormadın mi ? Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(11 puan) tarafından
Sordum valla daha küçük cinsiyeti söylemek için dedi haftasıyla uyumlu dedi ama araştırma hastanesi ya onlar en erken 16 haftda tahmin edeblyrm çok merk ediyorum bende öncelik her zaman sağlık ama bir tane erkek olsun isterim bir kız bir erkek iyidir :)
0 oy
(790 puan) tarafından

Bence erkek ama bilemedim :D 

(11 puan) tarafından
İnsaAllah canm sağlıklı olsun teşekkür ederim yorumun için ♥️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 150 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.
0 oy