0 oy
921 göst.
önce Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Eşim liseyi okudu sadece ve konuşması okuma yazması çok kötü şimdi diyeceksiniz bunları bilip evlendiniz bunlara mı takılıyosunhz kendisi çok merhametli vicdanl8 merttir ama bazı kelimeleri söyleyemiyo zatene saten falan diyo ve yengemlerin yanında boyle konuşunca dalga geviyolar bende gülüyorum ama içten içe sinir oluyorum eşime diyorum kitap oku bir şeyler öenriyorum kalbini kırmadan ama dinlemiyi

32 Cevaplar

+1 oy
önce (674 puan) tarafından
Kendine bi dönüp baksan eşin sende hangi huylarina ve hangi söylediğin şeylere sinir oluyordur ve kimin yanında senin adına sinir oluyor ve utanıyordur. 
önce (13 puan) tarafından
Oooooo neararsan var
-Reklam-
+1 oy
önce (1,707 puan) tarafından
 Bunu  mu dert ettin ne var bunda şivesi öyledir 
+1 oy
önce (2,106 puan) tarafından
yengelerin çok mu düzgün insanlar? ya yengelerim benim eşimle dalga geçecek bende susup onlarla güleceğim bide üstüne eşinize sinirleniyorsunuz. bence o yengelerin haddini bildirmediginiz için, esinizi savunmadiginiz için sinirlenin. yazık gerçekten çok üzüldüm eşinize 
+1 oy
önce (17,313 puan) tarafından
Onlarla bir olup gülersen tabi dalga geçerler 
+1 oy
önce (41 puan) tarafından
Olduğu gibi kabul et yapcak birsey yok maalesef 
+1 oy
önce (11,730 puan) tarafından
Aşık senin yaptığın ayıp bacım.ne demek kocaya gülmek ? Belki dili dönmüyor.belki peltek adam ? Bak ben evli değilim.ama aynı şey benim kocamda olacak ve yengem dalga geçecek .bak yırtarım o yengemin ağzını.
+1 oy
önce (13,481 puan) tarafından
Ya bu kadar dert edilecek bi konu mu bu Allah aşkına o saatten sonra düzelmesini mi bekliyorsun. Bek ben buraya nasıl yazıyorum. Ama böyle konuşmuyorum nasil konuştuğum da kimseyi ilgilendirmez. Kimse kusursuz değil artık eksiklerini görmekten vazgeçin 
0 oy
önce (1,663 puan) tarafından
Benim eşim de atasozlerini deyimleri yanlış söyler hep. Adam o kadar yanlış söylüyor ki doğrusunu unutuyorum :D Allah başka dert vermesin gülüm. Onunla dalga geçenler kendilerine baksın 
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Ne alaka ya benim esimde çoğu kelimeyi ceviremez ki herkes yapavak konusacak die bisey yok   kalbi güzel olsun yeter  ben olsam o yengenleri   olduğu yerde  sustururdum   neden esinin kalbini kiriyorsunki  evine ekmegi getiriyor herseyi yapıyorsa kitap oku moku feme o addama al op basina koy 
0 oy
önce (1,549 puan) tarafından
Ne olursa olsun eşimi asla ezdirmem laf söyletmem sen de onlar gibi düşünüyorsun erkeği karısı yuceltirse millet te yüceltir ben şimdiye kadar burda kimseye bişey demedim sinirlendigim postlar olunca okudum geçtim yazmadım ama şu an yazmadan geçemedim belki de eşine kötü hissettirdiğin için tavsiyelerine uymuyordur yazık adamda kötü hissediyordur mutlaka anlamıştır senin bu düşüncelerini,o dalga geçenleri 
0 oy
önce (51,083 puan) tarafından
cahil olan sensin yengen dalga geçtiğinde cenelerini kapatsan görürler herkesin vardir yanlis kullandigi kelimeler mesela biz geliyom gidiyomlu konuşuruz yabancinin yaninda geliyorum gidiyorum diyorum sadece 
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Evlenirken utanmıyordun ama ayrıca seninde elinle dalga geçmek ayıptan öte çok iğrenç birşey ben üniversite mezunu bi öğretmenim eşim lise mezunu head shef değme üniversite mezunlarına taş çıkarır mesleki başarısı ve bilgisiyle eğitim seviyesi benden aşağı diye asla utanmam aksine onunla evli olduğum için gurur duyarım eşine çok yazık

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 341 göst.
+1 oy
53 cevap 1,884 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 445 göst.
0 oy
5 cevap 348 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,515 soru