0 oy
366 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar kayınpederim 67 yaşında. Prostat hastalığı da var. Köyde yaşıyorlar kayınvalidemle biz 1 saat uzak şehirde oturuyoruz. Sık sık bize geliyor kalmaya hastane işi oldukça. Son üç defada yolda altına kaçırıyor. Eve gelince pantolonu tamamen ıslak görüyorum o şekilde koltuklarıma oturuyor her yerine. Her kalktığı her ıslak oluyor. Artık kafayı yiyeceğim asla üstünü değiştirmiyor. Eşim kibarca teklif ediyor rahat et pijama vereyim çamaşır vereyim diye asla istemiyor. O ıslak pantolonun çıkarıp ıslak içlikle duruyor evde . Eşyalarım koltuklarım da yeni güzel kızlar leş gibi kokuyor kaç defa sildim kokular işlemiş koltuk yıkamayı çağıracağım bu hafta.içim gidiyor küçük kızım var pislik mikroptan başka bir şey değil. Eşim ne yapayım hasta adam ne söyleyim diyor. Teklif ediyorum zaten çamaşır vereyim diye kabul etmiyor diyor.Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? Nasıl bir çözüm bulabilirim kızlar? Siz kabul eder miydiniz böyle misafirliği?

( linçlemeyin kızlar burda kimse kimseyi tanımadığı için yazıyorum hepimiz yaşlanacak hepimizin başına gelebilir biliyorum çözüm arıyorum)

17 Cevaplar

+2 oy
(7,720 puan) tarafından
Yani kayınpederin altı ıslak herkesin görmesinden utanmıyor da siz yeni kıyafet teklif edince mi utanacak bu kadar sessiz kalmayın. Kayınvaliden ile konuş evinizde yedek kiyafetleri olsun gelir gelmez banyoya gidipedegistirsin üstündekini de poşete koysun. Kafadan da kontak değil ya! Kimse bir şey yapamıyorsa sen söyleyeceksin mecbur böyle olmaz baba koltuklar kokuyor çocuk çıkıyor oturuyor bir şey döküyor sonra yiyor mikrop yuvası oldu ev böyle kabul edemem diyeceksin mecbur. İyi sabır etmişsin 
(966 puan) tarafından
Kafadan kontak degil ya kısmına çok katılıyorum..:D adam prostat olmuş akli dengesi yerinde değilmiş gibi davranmasına asla tahammül edemezdim..
(1,304 puan) tarafından
Resmen kafadan kontak. Eşim dün demiş artık baba üstün ıslak iç çamaşırı eşofman getiriyorum diye. Elimi yıkadım üstüm ıslandı demiş. İnkar ediyor kabul etmiyor eşim daha ne diyeyim ben diyor kırıcı olacak bundan sonrası diyor kayınvalidemle konuşacak ama onu da dinleyeceğini sanmıyorum. Bundan sonrası kırıcı olacak o kesin
-Reklam-
0 oy
(12,616 puan) tarafından
ay çok zor ya. laf desen hastalık yapacak bir şey yok, eşin kaynanana anlatsın durumu. kaynanan söylesin bence anne kız oturuyor sonra o koltuklara babam beni dinlemiyor desin. 
(1,304 puan) tarafından
Ya bez taksın ya eve gelir gelmez iç çamaşırı dahil değiştirsin diyorum ben de ama eşim bunu babama söyleyemem utanır bozulur diyor kaynanam da müdahale olur mu bilmiyorum onu da deneyeceğim
(12,616 puan) tarafından
desin canım, senin demenden daha iyi bunu eşinin ya da kaynananın demesi. yani koskoca adamın bunu düşünmesi lazım ama işte nerdeee.
her gelip gittikten sonra koltuk yıkatacak halin yok, e öyle pis pis de olmaz.
(1,304 puan) tarafından
Kaynanam geçenkinde gördü umrunda bile olmadı konuşmuş olsaydı birdaha yapmazdı. Koltuklarım batmış ne kaynanamın umrunda ne kayınpederimin bu kadar vurdumduymaz insanlar
(12,616 puan) tarafından
eşin söylesin bu yüzden işte, anne ayıp sokakta böyle geziyor koca adam, eve geliyor kız çişli yerleri elliyor diye
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Onlar gelmeden Koltuklara kalın örtüler ser canım , o kokular ağır olur bilirim 
(1,304 puan) tarafından
Öyle ağır bir koku ki canım bir de yepyeni koltuklarım çok üzülüyorum ya
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Haklısın valla canim
0 oy
(267 puan) tarafından
Burada iş kaynanana düşer
(1,304 puan) tarafından
Kaynanamın dünya umrunda değil onun yanında yaptı ilk zaten o da gördü o bir şey demiş olsa ikincisi olmazdı bak bu üçüncü kez geldi üçünde de aynı sözde kendi temizlik hastası kaynanam ama sadece kendine benim koltuklarım batmış umrunda değil
(267 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun zor bir durum ne söylenir ki.
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Haklısın valla canimm
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Eşiniz annesine söyleyecek ama cazgır biriyse kabul etmez ama işte dönüncede işiyordur bu adam ...bilemedim ya eşiniz ısrar edecek baba işte hastaneye gidiceksin yikayayim seni deyip sokacak duşa eşinizde cok rahat gibi geldi bana ...bende sinir krizi geçirirdim koskoca insanın çiş çok kötü kokar yaaa Allah yardım etsin 
(1,304 puan) tarafından
Eşim adam mahçup olmasın diye çok önemsemiyor örtü ser geç kafasında. O kadar kötü kokuyor ki anlatamam vıcık vıcık su dökmüş gibi oluyor kalktığı yer günlerce havlularla sildin çıkmadı koku. Sorumsuzluk yüzünden koca adamın çişini her defasında silmek zorunda mıyım yani
(2,068 puan) tarafından
Tamam koskoca adamı mahcup etmicem derken eşiniz sizin yıprandiginizi görmüyormu,?benimde annem babaanneme baktı 9 sene felcliydi son 1 sene yatalakti bez bağliyordu annem ve babam bakmadı bile o kokuyu bilirim evdeki tiksinerek yerdik öldü komple herşeyi attik..
0 oy
(451 puan) tarafından
Geleceği zaman örtü ser. Benim başıma gelse ben de bir şey diyemezdim, örtü sermekten başka çarem olmazdı
0 oy
tarafından
Zor bi durum sadirli çiş lekesi sıkıntı haklısın dusuncesizlik
0 oy
(400 puan) tarafından
İdrar pis bişey ibadet bile edilmez öyle yerde. Koltuklarına kalın örtü ört o gelince. Laftan da anlamıyor belli ki 
0 oy
(562 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cok zor gerçekten eşimin yengesi aynı durumda gelinleri ne yapıp ediyorlarsada değiştirmiyor kıyafetlerini çok ağır idrar kokuyor ziyarete gittim yarım saat duramadım Allah affetsin büyük konuşmuyorum Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin ama bakan var temizleyen ilgilenen var ne bu inat anlamıyorum yaşlı olmak çok zor yaa 

Eşin annesine söylesin hasta bezi bağlasın
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Annemin ananesi de altına kaçırır inkar ederdi 

Sonra ananem ona tv karşısında bir koltukta oturmasını söyledi çocuklar için yatağa serilen örtülerden aldılar üstüne de kırık örtüsü vs koydulsr 

Ama seni anlıyorum gerçekten çok kötü koku oluyor Biz çocuktuk ağır geliyordu koku 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Haklısın ya ne diyeyim ama eşine yüklenme oda çaresiz iş kayinvalide de bitiyor adam size geleceği zaman o diyeck ne olur ne olmaz bez kulan sonuçta o kadar yol gidiyirsun misafirsin diye . Bir ne sıklıkla geliyor
(1,304 puan) tarafından
Bu hafta 4 gece bizde kaldı. Ayda bir iki kesin geliyor
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Biran seno ablam sandım ablamın kayinpederi de rahatsız idrarı her yere dökülüyor poşet serdi örtü fayda yok kaynanası umrunda değil o kadr iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun en azından esin uyariyor benm enişte mübarek babam yaşlı hasta kalbi kırılmasın der bırakmaz kimse birşey desin
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Koltuğun birine alta alez üste başka örtü ört o şekilde daha iyi olur. En azından belli yere otursun, hastalık var tamam da bu kadarı rahatsız etmez belki adam anlamaz bile ses çıkarmayan alezlerden al. Tabi üst değiştirse daha iyi ama kayinvalidene söyle bence 
(1,304 puan) tarafından
Kayınvalidemi de dinlemeyecek biliyorum o da pasif biri zaten
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Bence kayınpederinin geleceği gün koltuklarına alez der üstüne de örtü ser hem koltukların pislenmez hemde temizlemesi daha kolay yani çünkü eşin o kadar teklif etmiş üst değiştirmeyi kabul etmemiş en iyi çözüm bu gibi geldi bana 
(1,304 puan) tarafından
En iyi çözüm böyle yapacaksan birdaha evime gelme demek de işte eşim bunu yapamıyor
(1,338 puan) tarafından
Evet ama işte eşler bunu yapmayınca birde üstüne idare et biraz deyince cinler tepeye çıkıyor haliyle
0 oy
(952 puan) tarafından
Kim lincliyorsa Allah onada öyle yakın versin görsun..

Adamcağız yaşlı hasta olabilir sorunu üstünü degistirrmeyi kabul etmemesinden Allah sabır versin ne desem boş 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 897 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eylulunanesi (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 758 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,055 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,679 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...