0 oy
193 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (52 puan) tarafından
kızlar bi portakallı kek yapayım dedim üstü baya kızarmış aldım fırından bi kestim içi hala hamur:(( yani hamur derken portakalın verdiği o ıslaklık keki hamur gibi yapmış ne yapabilirim acaba kurtaramazmıyım:(

7 Cevaplar

0 oy
önce (533 puan) tarafından
Kürdanla delik aç pismeyen yerlere düşük derecede tekrar at fırına ama kontrol et yanmasın 
önce (52 puan) tarafından
yaptım canım 120 derecede sadece altı açık şekilde 20 dakika pişirdim yine aynı çıktı fırından
önce (533 puan) tarafından
Alt üst pişir canım bide kürdanla delip
-Reklam-
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Alt fanı tek aç pişir tekrar canim
0 oy
önce (72 puan) tarafından
Bugün benimde basima geldi portakallı kek yaptım üstü kızardı altı hamur kaldı

Yapmaz olaydım eşimle birbirimize girdik bı kek yüzünden 
Hayır halamlara giderken biraz götürdüm vay sen nasıl götürürsun bideha evden cikmiycan çocukların rızkını ona buna sacacak kadar bonkör musun neler söyledi neler
önce (767 puan) tarafından
Şaka mı bu götürdüğün keke mi karisiyor cidden
Doğru maalesef:( hepsini götürsem neyse küçük borcamla
önce (767 puan) tarafından
Hepsini de goturebilirsin bu ne terbiyesizlik ya size böyle müdahale etmesine lütfen izin vermeyin. Tabi kavga edin bagirin çağırın demiyorum ama ezik de durmayın karşısında evin işlerine bı zahmet burunlarını sokmasınlar. Ayrıca ne guzel goturmussunuz kaza bela önüne geçer arada böyle şeyler yapmak gerekir. Birine yemek ikramlk götürmek veya birinin karnını doyurmak ne güzel bir sevap.
önce (52 puan) tarafından
cimriliğinde bu kadarı derim.sen rızkını nasıl herkese yedirirsen Allahta sana ondan daha çok verir herkes kendi kısmetini yer
0 oy
önce (2,670 puan) tarafından
Portakallı kek nedense benimde hep böyle olurdu geçen gün bir tarif buldum onu denedim ilk kez tam pişti 
önce (7,594 puan) tarafından
Tarif ne acaba söyler misiniz rica etsem
Atayım hemen
0 oy
önce (2,119 puan) tarafından
Üst fırını kapat gazete yada karton koy dahada kızarmaz üstü
0 oy
önce (7,594 puan) tarafından
Evet portakallı limonlu kekler öyle oluyor her zamanki ayardan daha düşük ayarda pişirmek lazım. Ben ne yaptiysam kurtaramamistim. Sonrakileri hep düşük ayarda pişirdim. Bu şekilde sıkıntı olmuyor. 
0 oy

İlave olarak damla çikolata koydum 

image

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 160 göst.
20 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde orbanesara (2,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
19 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu

406,297 soru

12,181,555 cevap

36,681 kullanıcı

...