0 oy
315 göst.
önce Aile kategorisinde (308 puan) tarafından
Eşimin ilgisizliğinden hep sitem ederım onun ilgisizliği haliyle sevgisinden de şüphe ettiriyor. Bu durum da benim duygularımı köreltiyor. Sanki onu eskisi kadar sevmıyorum gibi. Ona olan sevgim çok ama eskiden çok çoktu. Artık üstüne titremek onun için ince düşünmek gelmiyor içimden. Çünkü beni eskisi gıbı sevmediğini inatla yüzüme vurur gibi hissettiriyor. Defalarca konustum benı artık eskisi gibi sevmıyorsun ilgi dinleniyorum senden diye. Seviyorum diyor ne dicek. Yıne böyle lgisizliğindem benı görmemesinden sebep bu yaptıkları yüzünden kendısını eskisi gibi sevmediğimi söyemek istoyrum. Onun için ölüp bittiğimi sansın istemiyorum  

10 Cevaplar

0 oy
önce (7,791 puan) tarafından
Valla ben çekinmem pat diye söylerim. Ona göre davransın. 
önce (308 puan) tarafından
Bu da değerini tamamen bitirir gibime geliyor. Zaten beni sevmiyor ben niye seveyım mantığına çok müsait erkekler
önce (1,094 puan) tarafından
Bazen tm tersi oluyor avucunun içinde hissettgne V
Çokta umursamıyorlr
-Reklam-
0 oy
önce (337 puan) tarafından
2 yıllık mı evlisiniz
2 bucuk
Nasıl bildim ama :)
Nasıl bildin :)
Bence artık cicim ayları geçti, bazı şeyler rutine bindi. Eşiniz sizi seviyor ve bunu bildiğinizi düşündüğü için gösterme gereği hissetmiyor. Tavsiyem biraz swvdiğini bildiğinizi hissettirmeyin. Konuşun gerekirse beni eskisi gibi sevmiyorsun, ben de kendimi değersiz hissediyorum. Neden böyle olduk vs. Cevaplar illaki iyi olacak. Zaten bir sorun olsa anormal bi davranışı olurdu. Ee kolay değilde sorumluluk alıolar, işe git gel insanlad ayrı, yoruluyorlar onlarda aslında bizden aferin bekliyorlar. Onunla muhabbet edin, işten gelince günü değerlendirin nasıl geçti vs... Aslında sizinde istediğiniz her gün canım cicim vs değildir. Her zaman iyi olamayız. Bazen tartışmalarda olacak tabi ama en güzeli açık olup eşinizle konuşmak. En fazla trip atarsınız zaten kaçan kovalanır. Eşler arasında yüzdelik hesap var, sen ne kadar kaçarsan o kovalar sen kovalayınca o kaçar :)
Haklı olabilirsiniz
Ben 3 buçuk yıllık evliyim bu sorunları aştım yerine yenileri geldi. Buda bi süreç afsgdh :)
0 oy
önce tarafından
Ona sana davrandığı gibi davran. Anlar bir seylerin ters gittiğini. 

Sevmedigyini direk söyleme. Hiss etdir 
Bikaç günlük işe yarıyor. Soguk davrandıgımı fark edınce yanaşıyor öpmeler sarmalar oluyor ama skmra yıne aynı
0 oy
önce (1,023 puan) tarafından
Bence senin bu halin bendeki seni öldürüyor bu şekilde devam edersek bu ilişkide ileriyi göremiyorum de alttan alttan senden soğuyorum mesajı verirsin aklı başına gelir 
Olabılır
önce (1,023 puan) tarafından
Ysni ben biraz pürüz yaşadım mı böyle söylüyorum kendine geliyor eşim
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Bence öyle birşey söyleme sadece Hissettir dile dökülmesi onda ters Teper zaten ilgisizmis sen biraz geri dur  sogumussun hislerini hareketlere dök ama kırmadan Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin. Ama şunu çok iyi öğrendim klask olcak ama kaçan kovalanir
Teşekkür ederim
0 oy
önce (980 puan) tarafından
Bence ona beni sevmiyorsun artık eskisi gibi değilsin gibi gibi şeyler deme.

Sen bunları dile getirdikçe o da öyle düşünebilir aklına öyle olmadığı hâlde öyle yer edinebilir erkeklerin beyni bizimkinden farklı çalışıyo 
Ben de öyle düşünüyorum. Çok haklısınız ama böyle de seni görmeyen biriyle bişi olmamış gibi davranmak zor gelıyor. Onun davrandığı gibi davranmak da bir süre sonra evliliğin canlılığını yitirmesine sebep olur ıki ev arkadaşına dönüşüyor insan zamanla
0 oy
önce (2,529 puan) tarafından
Biraz mesafe köy mesala biraz onu görmezden gel sende başka şeylerle ugras bilmiyorum çalışıyor musun ama en azından bir hobim olsun odak noktan eşin olmasin o zaman erkek biraz daha ilgili oluyor mesala çay mi istedi biraz oyalan ay unuttum filan de inan çok işe yarıyor o aramiyorsa sende arama biraz geç aç gün içinde telefonu duymadım de öğle bende yedi yıllık evliyim bunlar bende işe yaradı 
Odak noktam kendisi bu sebeple çok üzülüyorum biraz alıştım gerçeği artık eskisi kadar üzülmüyorum bunu fark ettıgım için sevgimin de köreldiğini gördüm. Çalışmak istiyorum ınsallah atanacam beklıyorum. Çalışınca da insan hayat koşturmacası içinde kayboluyor o zaman bu kadar ilgisine aç kalmam
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Bende sizin gibi 2 yıllık evliyim bebeğim de var benim eşimde aynı sizin kocaniz gibi ilk günki günler gibi sevmiyor beni ilgilenmiyor ama ben yüzüne söyledim içimde tutamam cinsellik bile fazla yaşanmıyor ilk tanıdığım da ilk evlendigimizde hiç böyle değildi o kadar aşıkti ki bana bende ona tabi ama benim de hislerimj kendi öldürdü bende onu öldürdüm içimde zaten bebeğim için çekiyorum işte napim gidecek yerim yok 
Öyle ki ben dünyada kimse kimseyi bu kadar sevmıyor zannediyordum. İlgi verilmeyen çiçeğin solacağını bilip ona göre hare hareket etmesi gerektiğini bilecek bilinçte sanıyordum. Ama ben ona ilgi beklediğimi laf sokmalarımla dile getirdikçe o gülüyor
önce (71 puan) tarafından
Aynı sende benim gibi sin
0 oy
önce (670 puan) tarafından
6 yıllık evliyim . Bizimde iniş çıkışlarımız oldu. Artık sevmiyorum boşansak üzülmem heralde diye düşündüğüm zamanlar bile oldu. Ama sonra Allah öyle bir yerden hatırlatıyor ki insana aslında ne kadar çok sevdiğini. Tövbe ediyosun artık sevmiyorum heralde diye düşünmeye. Canım kocam :) 
Allah akıl fikir versin şu kocalara
önce (670 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
önce (297 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bence bunu söylemek ilişkiyi zedelemekten başka birşey değil. Sizde seviyorsunuzdur belki sadece karşılık alamadığınız için sinirle düşünüp öyle hareket etmek istiyorsunuz soğuk durduğunuzda eşiniz size sarılıp gönül alıyormuş zaten yine soğuk davranabilirsiniz eşiniz size sarıldığı zamanda kendisiyle açık açık konuşup sen uzak veya ilgisiz olduğun zaman içimde birşeyler kopuyor eskisi gibi davranmakta zorlanıyorum diyin öyle bişi yok derse de öyle hissettiriyorsun ama lütfen dikkat et diyin böylesi daha iyi fikrimce
Bunu da denedım öküz işte demek ki kalıcı bir düzelme yok. İnsan o cıcım aylarını çok özlüyor
önce (297 puan) tarafından
Cicim ayları ile alakası yok canım seven sevgisini hissettiren her türlü hissettirir bizde eşimle çok problem yaşadık ama bu hiçbir zaman sevgisini azaltmadı hergün daha çok seviyor hergün daha çok gösteriyor birazda içinden gelecek insanın Allah yardımcın olsun rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,308 göst.
2 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Melikke1903 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 989 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 630 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,245 göst.