0 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar merhaba 37 haftalığım ve sancım var acaba doğum sancısı mi bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğim de suni sancıyla doğum yaptım o yüzden bilmiyorum sancının nasıl geldiğini 3 gündür sancım var hastaneye gitmeye korkuyorum bebeğimin hareketleri çok şiddetli 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,033 puan) tarafından
Belden kasıklara doğru gelen şiddeti yavaşça artan düzenli bir sancıysa doğum sancısı olabilir benimki öyle başlamıştı çünkü 
önce (5 puan) tarafından
Tuvalete gittiğim de belime vuruyor ve karım taş gibi oluyor
Bi duş alın eğer sancınız hafiflemiyor atıyorsa sürekli bir idrar varsa acile gidin doğum başlıyor olabilir çünkü
önce (5 puan) tarafından
Tamm canm tskr ederim ❤️
Rica ederim buraya da haber ver bak merak ettim şimdi
önce (5 puan) tarafından
Doğum yaparsam hayırlısıyla vereceğim inşallah sancım düzene girsin bi olmadı hastaneye giderim
Tamam canım kendine iyi bak stres yapma sakın
-Reklam-
0 oy
önce (3,569 puan) tarafından
Dakika tut canim 10 dakika da 1 geliyorsa sancin git. Korkma canim neden korkuyorsun
önce (5 puan) tarafından
Düzensiz canm ama karım çok sertleşiyor ve kasılıyor bebek. İlk hamileliğim de çok zor bir doğum geçirdim canm ve psikolojikmen korkuyorum gene aynı durumu yaşayacağım diye iki gün sancı çektim Çok zordu
Anladım ama korkma canim ilk doguma göre ikinci doğum çok rahatmis. Bence git doktor eninde sonunda doğum için gideceksin zaten
önce (5 puan) tarafından
Tskr ederim canm sancım düzenli gelirse giderim bekliyeyim bi
Rica ederim canim
0 oy
önce (3,176 puan) tarafından

Korkunu bir kenara bırak ve sakinleş canım, direk hastaneye gidin çocuğunun ve senin iyiliğin için. Ne olur ne olmaz direk hastaneye gitmelisiniz

önce (5 puan) tarafından
Sancım düzenli değil ki canm o yüzden gitmek istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 180 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 550 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 244 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu

406,425 soru

12,187,165 cevap

36,695 kullanıcı

...