0 oy
320 göst.
önce Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Kızlar selamın aleyküm nasılsınız..?

Kızlar ben duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmaktan nefret ederım..  Başım ağrır. 

Neyse yıne duş aldım eşim tutturdu saçını kurut , dedim sevmıyorum . Ne zaman gördün saçımı kuruttugumu.. 

az saçlarına bakım yap ıslak ıslak kokuyor diyor ay nasıl zoruma gitti. Yenı banyo yapmışım ıslak saç şampuan dışında ne kokabılır? Bakımdan anladıgın saçı kurutmak mı dedım gülerek evet diyor ıyo sen öyle devam et. Saçlarım kokuyorsa arkanı döner uyursun dedim. 

Saçlarımı kremler bakarım sureklı tararım beden temızlıgıme de önem verırım ama anlamadım yanı sınır oldum yada olacak yer aradım 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (4,200 puan) tarafından

Islak saçla yastığa başını koyduğun zaman ister istemez nemli olur ve kokar sen bu kokuyu almıyor olabilirsin ama eşin alıyordur belki.

Eşler kolay kolay birbirine kokuyorsun bakım yap vs demez bence dikkate almalısın :) 
Havlu koymak yerine kurutsan daha iyi bence sen bilirsin tabi
önce (941 puan) tarafından
Kurutamıyorum saçım böyle keçe gıbı oluyor kendi halinde kuruyunca daha ıpeksı
Evet öyle oluyor maalesef bende kurutmuyorum ama akşam duş alırsam kurutuyorum mecbur nemli kalınca ağrı yapıyo bide yastık da nemli oluyor
önce (14 puan) tarafından
Şampuanını degiştir kurutmadan krem sprey falan kullan keçe gibi olmaz bu elden mucizevi krem falan çok iyi belkide eşin seni düşünüp morelini bozup belki kurutursun diye demişte olabilir ilerleyen zamanlarda dahada kötü sonuçlar çıkar bencede kurut sesinden rahatsız oluyorsan farklı makine falan al yada fön çeker gibi kurut ama bi şekilde ilgi alanın olsun canım
önce (1,770 puan) tarafından
Ben bakımını kokusunu geçtim de bir sürü hastalığa davetiye çıkarıyor ıslak saçla uyumak. Bence derhal kurutma alışkanlığı edin. Üniversitede arkadaşım asla kurutmaz hatta ıslak ıslak bağlardı. Bir gün sınıfta küt diye bayıldı düştü. Beyin zarında mı ne polip çıktı. Saç derisi hep ıslak olduğu için oluşmuş olabilirmiş. Allah esirgedi gerçekten. Birkaç doktor gezdi ve ilaç kullanıyor hala daha. Böyle saçma sapan takıntıları bırak bence iyisinden bir makine alıp kurut. Hızlı kurutanlar var kısa sürede. Bir sürü üst solunum yolu enfeksiyonuna da sebep olur.
-Reklam-
+2 oy
önce (2,895 puan) tarafından
Esin hoslanmayabilir canım 

Bence bunda alinacak sinirlenecek bi durum yok 

Seninde hoşuna gitmeyen bi durum olursa sende açık açık söylersin bence 

O da söylemiş normal
+1 oy
önce (2,933 puan) tarafından
Benim eşimde aynısını der canm ıslak saç bi değişik kokuyor evet ben kendi saçımda fark ettim bide arkadan sarıldıkları için gayet normal bence bu kadar sinirlenme ben de hiç sevmem kurutmayı o yüzden hiç takmam 
Doğrudur ama asko zaten havlu koyarım sureklı degıstrıırm
+1 oy
önce (311 puan) tarafından
Gerçekten saç kurutulmadan toplandığı zmn değişik kokuyorp
Toplamıyorum acık kalıyor ve havlu koyuyorum ertesi güne de kılıfları degıstırıyorum
önce (311 puan) tarafından
Uyumadan önce dus almaya çalış
0 oy
önce (15 puan) tarafından
Islak saçın ne kokusu olabilir ya. Kendi kıllı vücuduna bak deseydin. Eminim ki bakımla alakası yoktur
Bende anlasam asko ama sevmıyorum ne edem
0 oy
önce (363 puan) tarafından
Ben de saçımı kurutmayı hiç sevmiyorum o yüzden gece geç saatte duşa girmem ıslak saçla da yatamam. Islak yatınca değişik bir koku oluyor saç değil de yastık farklı kokuyor
Yastığı kılıfı ertesı sabah degıstırırm bır gece şampuan dışında ne kokabılır bırde havlu sererıö
0 oy
önce (337 puan) tarafından
Bende ıslak saçla yatmayı sevmiyorım ama kurutamıyorum evde bi bebeğim var. Rahatsız olmuyor musunuz. Benim başım üşüyor
Tam tersi başım üşümüyor kurutunca başım ağrıyor saçlarım keçe gıbı oluyor
önce (337 puan) tarafından
Anladım. Benimde saçlarkm kabalık dalgalı. Taramazsam rahat edemem. Çoğu zaman saçlarım nemli yatıyorum. Evde fön çekebiliyorsanız düzleştirme amaçlı probleminizi çözebilir gibi. Hem kabarık keçe görünüm gider, hem ağırlığı. Hemde eşiniz ıslak demez orta yolu bulmuş olursunuz ❤
0 oy
önce (1,021 puan) tarafından
Bende saçımı kurutmayı hayatta sevmem kendi kendine kuruyunca buklelerim daha düzgün duruyor zaten yatmadan 2 saat önce yıkandığım için çoktan kurumuş oluyor bence bu konuda haklısınız eşiniz sevmediği nefret ettiği bişeyi siz istediniz diye yapsrmıydı hayır? 
0 oy
önce (80 puan) tarafından
Bende asla kurutmam sizin yaptıgınuz gibide havlu koyarım yastıgıma. Eşimde olmaz rahatsız oh mis gibisin falan der. Ama rahatsız olsaydı dikkate almaya çalışırdım heralde. 
0 oy
önce (1,425 puan) tarafından
Mahsusdan oyoe diyorki kurut diye takma kafana 
0 oy
önce (4,048 puan) tarafından

Bende kurutmam o makinanın sesi üfledi hava felaket baş ağrısı yapar bende 

Eşim de sürekli kurut hasta olacaksın der ama bu denli konuşmadı konuşsa benimde zoruma giderdi 

0 oy
önce (11,780 puan) tarafından
Saçımı asla kurutmam ama ıslak saçla da yatmam. mahveder o insanı 
0 oy
önce (1,616 puan) tarafından
Nasıl ıslak sacla durabiliyorsun ben asla diramam hem kurutmadiginda basın agriri sen en iyisi kurut ,eşin belki seni düşündüğü için demiatir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 707 göst.
+1 oy
9 cevap 227 göst.
+4 oy
12 cevap 887 göst.
22 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu

406,260 soru