0 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızlar sizlerle dertleşmem lazım yoksa kafayı yiyecem kaynanamla oturuyom bebeğin yeni doğdu bugün 1 aylık oldu aşıya goturdum geldim eve siparişim gelmişti eve vardigim dakka bebeğim gece 4 den 12 ye kadar uyumadı asida yapıldığı için dizi sizliyordu ağlıyordu zar zor uyutum onla birlikte bende uyudum kaynanam kalkmis eşimi doldurmus Zehra kargo siparişi veriyor para harcıyor gibisinden eşimde kalktı geldi bana söyledi sen gene ne sipariş girmişsin söyle böyle dedim annen yememis içmemiş hemen sana yetistirmis oda kızdı annem söylemedi söyle böyle yalan yani annesi yetiştirdi biliyorum ben bebeğimle ilgilendigim için akşam yemegini yapamadım kaynanamda lahmacun yaptırmış benim acı yiyemedigimi bildiği halde kalkmış zehir gibi yapmış hiç yiyemedim bile tadına öncede bakmış sofrayi indirdim birden dedi lahmacun acı olmuş Zehra yiyemez şimdi ekmekte yok eşime dedi git ekmek al Zehra sütü kaynatsin içine koysun yesin yanına kahvaltilikta indirsin resmen bu evin bı ferti degilmisim gibi davrandı eşim orda cevap vermedi ben eşime kızdım dedim annen benim acı yemedigimi bildiği halde niye bilerek acı yaptı yok tadına bakmamış yok bilerek yapmamış dedim inandinmi sen bu laflara dio sen annemi yanlış tanimissin söyle böyle resmen hicmisim gibi davranıyor bana kapıdaki köpek kadar değerim yok bende eşime belirtim ayrı ev istiyorum annenle artık yaşamak istemiyorum diye kalktı dio sen ne zaman anneme olursan ben o zaman ayiririm evi bende dedim ben senlen evlenmişsin annenle değil kızlar benim artık psikolojim bozulmuş artık bı bagimlilikmi bilmiyorum ama kim olsa yani bu yaşantıyı yaşamaz çıkar gider ama bilmiyorum eşime bağımlı olmuşum ne bırakabiliyorum nede bırakamıyorum bazen içimde diom oglumuda alam gidem ben oğluma yeterim sonra diyom onun ne suçu var babasız yaşamasın artık her dakka agliyasim geliyor

8 Cevaplar

+1 oy
(1,333 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annesinden boşanamamış hiçbir erkek ne baba olabilir nede eş o kadar söyleyeyim tabiki sipariş verebilirsin bu kaynananı ne ilgilendiriyor eşinin parası tabiki yiyeceksin sana inat acı şeyler yapması da baya bildiğin herşey benim elimde demek iki seçeneğin var ya iki yüzlü oynayacaksın evde yada kocayı boşayıp kocan dışında hiçbirine göstermeyeceksin başka bir yolu varmı sanmam
-Reklam-
+1 oy
(794 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eşin annesinin ağzına bakıp da onun lafıyla sana gelmemeyi öğrenmesi lazım sen hatalı da olsan gerekirse arkanda durması lazım sende sürekli annen annen dersen erkek yani annesini ister istemez atamaz savunmak zorunda kalır kendi evin olsun istemen de en doğal hakkın ama bunu annenle geçinemiyorum diye değil de kendime ait ev istiyorum rahat gezmek çıplak dolaşmak istiyorum işte ne bileyim seninle rahat bir evlilik istiyorum gibi konuş 
(109 puan) tarafından
Her şekilde konuşuyorum olmuyor güzellikle Diom artık ayrı bı evimiz belirli bı yaşantımız olsun diom yok söyle böyle mirim kırın ediyor
(794 puan) tarafından
Keşke başında ayrı ev isteseydin ben anlamıyorum bu erkekleri nasıl rahat ediyorlar insan kendi evi olsun ister
(109 puan) tarafından
Ya istedik kiralık ev bulamadık bütçemize uygun eşimde söz verdi 2 ay içinde bulacam çıkarız diye dedi evlenelim söz sadece 2 ay felan kandırdı beni 2 ay oldu 1 buçuk yıl
(794 puan) tarafından
Keşke o 2 ayda sözünde dur diye çıkıp ailemde kalsaydın yapana kadar ama galiba eşinin de geçinme korkusu var yetmeyeceğini düşünüyor ailesinin kanatları altında yaşayacak gibi
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Sonuna kadar haklisin ama is esinde bitiyor o anneci olduktan sonra isin zor Rabbim yardimcin olsun canm ne diyeyim herkes kendi yasadigini bilir 
0 oy
(34 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten benim bir tanıdığım neredeyse aynı durumları yaşıyor bebeği 2 haftalık artık ev ayırma yüzünden ayrılık derecesine geldiler Allah hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin umarım aranızdaki sıkıntılar biter. Kaynanalar genel olarak öyleler hiçbir kaynananın kalkıpta gelinini övdüğünü oğlunu haksız çıkardığını görmedim burda size düşen saygınızı ve sükunetinizi koruyup Allaha sığınmak. Herşey onun elinde o olsun der oluverir. Ama bu gibi durumlarda bi tık ağırlığınızı koymanızı kendimizi geçtim çocuğunuzu düşünmenizi tavsiye ederim. Eşinize sizin yapamadığınızı değil çocuğunuzun yapamadığını söyleyebilirsiniz çünkü siz ne kadar etkileniyorsanız çocuğunuzda o durumdan o kadar etkileniyor. Umarım yuvanız tez vakitte toparlanır hayırlısıyla bi ev nasip olur 
0 oy
(951 puan) tarafından
Kaynanan kendi kaynanasıyla yasarmiydi acaba Rabbim korusun sizi kurtarsın o kadının elinden inşallah 
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım benim bende kayinvalidemle yaşıyorum ama kayınvalidem melek gibi insan evin işlerini görür benim kargolarimi o alır kapıdan hiçte bir şey demez eşimde Allah'a şükür hiç bu hareketleri yapmadı bende seneye ayrı eve çıkacağım ama kayınvalidem çok iyi ama eşinin tavırları önemli bir erkek evlendikten sonra ilk önceliği eşi ve çocuğu olmalı anlasamiyorsanin ayrı eve çıkın dünyanın sonu değil sen sonuna kadar haklısın eşim bana aynisini yapsa kızımı alıp gitmiştim o evden çoktan ana kuzusu olamaz bir erkek o zaman evlenmeseymis sen sonuna kadar haklısın eğer duzelmiyorsa durumun falan müsaitse bence ayrıl yani eğer annen baban seni destekliyorsa
0 oy
(203 puan) tarafından
Ahh bu Kaynanalar niye böyle yapıyor ki biz de aynı evde yaşarken günlük taze ekmek alırlardı onu kendi ve çocuklarına verirdi sıcak sıcak bana da dünden veya iki gün önceden yenmeyen ekmeği fırlatirdi önüme hep bir düşmanlar ya
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Eğer eşin bir koca olsaydı hemen sana gidip 2 tane acısız alırdı 

Annesine de anne dikkat et bir dahakine acı sipariş verme derdi Daha annesini kucağından ayrılamamış 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 416 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
+1 oy
20 cevap 1,026 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 514 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Can sağlığı ❤️ (76 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,547 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler