0 oy
181 göst.
önce Aile kategorisinde (1,418 puan) tarafından
Meme kanseriym kızlar biliyorsunuz. İlaç tedavim bitti Perşembe günü ameliyat olacagm.. Çarşamba yatış yapacagm. 2 gündr elimde degl agliyorm. Kızımı 4 5 gün göremeyeceğim.. ameliyat ile sol göğsüm alinacak. İnanıyorum ki Rabbım bana kalıcı bir şifa verecek.. ameliyattan çıkınca yine yazarm buraya iyim diye.. dua edin güzel geçsin ameliyatim..

Şimdiden eden herkesten Allah razı olsun..

13 Cevaplar

+1 oy
önce (9,575 puan) tarafından
Rabbim öyle bir şifa versin ki sen bile sasir nasıl bu kdr çabuk atlatim ayağa kalktım diye. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaAllah. Sende içini ferah tut İnşaAllah anlatacaksın ben inanmıyorum 
-Reklam-
0 oy
önce (441 puan) tarafından

Dilerim ameliyatınız çok iyi geçer ve mümkün olan en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz. Sağlık şifa diliyorum <3

0 oy
önce (114 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaallah gecicek herşey tanımıyorum ama seni canım kardeşim ama içim ferah senin için bu konudla
0 oy
önce (3,370 puan) tarafından
Allahım şifanı versin sağlığına bir an önce kavuş canım benim 
0 oy
önce (774 puan) tarafından
Allah'ım şafi isminin hürmetine şifa versin benimde teyzem meme kanseriydi memelerini aldılar 13 senedir maşallah iyi durumu tekrarlamadi da inşallah rabbim seninde yüzüne bakar 
0 oy
önce (1,020 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa I versin kızını sana seni kızına bağışlasın inşallah dualarım seninle güzel kardeşim herşey çok güzel olsun inşallah bundan sonra
0 oy
önce (1,893 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 
0 oy
önce (3,019 puan) tarafından
Hamileyim dualarim seninle Rabbim sana sağlık şifa güç kuvvet versin sanki hic bu zor gueri yaşamamışcasına güzel günler sizi beklesin inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz ❤❤❤
0 oy
önce (3,348 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin canım evladına bağışlasın Allahın izniyle güzel geçecek eminim
0 oy
önce (486 puan) tarafından
Ay canm Allah acil şifalar versin inşallah. Seni çocuklarının başından eksik etmesin. Ameliyatın sorunsuz geçer inşallah cnm benim üzülme. ❤️ Allah dermansız hastalık vermesin inşallah.  
0 oy
önce (14,432 puan) tarafından
Rabnimmşafi ismi ile şifalar versin 

Hayırlı şekil de güzel geçsin ameliyatın 
0 oy
önce (3,097 puan) tarafından
Her şey güzel geçecek canım benim inşallah. Ablam 3. Evreyi yendi darısı sana inşallah 
0 oy
önce (2,405 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah sağlığına kavuşursun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 149 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 292 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 169 göst.