0 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Ah annelik dünyanın en güzel duygusu eğer kalplerimizde evlat sevgisi olmasa hangimiz katlanırdı veya çocuk doğururdu :) Benim prensesim 3 buçuk yaşında bugün biraz rahatsızdı sabah kalkar kalkmaz kustu elhamdülillah sonrasında toparladı ama akşam üstü iki saatlik güzel bir uyku uyuduğu için hala ayakta şimdi sallıyorum inşallah uyur 24 haftalık hamileyim artık gözlerim gidiyor sizler ne alemdesiniz kızlar var mı hala uyumayan anne :) 

15 Cevaplar

0 oy
önce (774 puan) tarafından
Bende  uyumadım kızım sağolsun uykusu yok uyutmuyor 19 aylık 
önce (238 puan) tarafından
Allah kolaylık versin geçiş dönemi o dönemler emziriyorsan yat yanına uyur canım
önce (774 puan) tarafından
Yok uyumuyor keşke uyusa canı sıkıldıkça memeyi ısırıyor eliyle sıkıyor
-Reklam-
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Bende yeni anneyim bebeğim bugün 1 aylık oldu aşı yapıldı o yüzden uyumuyor ağrıdan bende uyuyamıyorum o uyumuyor cani yanıyor diye bu annelik zor dsarda millete çok kolay geliyor helede anne olmiyanlara 
Oy kıyamam geçmiş olsun öyle canım davulun sesi uzaktan hoş gelir çocuğu uslu olan anneler bile halden anlamaz benim kızım ilk aylarda uyumazdı hala daha uykuyu sevmez çevreden sürekli banyo yaptır uyur emzir yatağa koy uyur diye söylenen anneler vardı sanki marifet onlardaymış gibi oysa onlar zor çocuk görmedikleri için dışardan kolay geliyor da farkında değiller
önce (28 puan) tarafından
Saol canim aynen öyle  kuzenim çocuğunu nasıl buyutu anliyamadik bile ne ağlardı ne sesi vardı yaramazligi bile yoktu yeni yeni başlıyor artik onun kide 3 4 yaşlarında ama ne zaman konuşsak bana akıl vermeye cabaliyor
Öyle oluyo maalesef akıl veren çok yardım eden yok :D
0 oy
önce (1,222 puan) tarafından
Bnde 29 haftalık hamileyim 2 bucuk yaşında oğlum var akşam ustu ikimizde uyuduk smdi bn uzanıyorum o hala dolanıyor 
Benim cadı beni oturtmaz bütün gece oynadık şimdi sallıyorum bakalım uyuyacak mı
0 oy
önce (4,768 puan) tarafından
Yenicek yatağa geçtim ama ayaklarım halay çekiyor Ağrıdan resmen kızımın yerli malı haftası var yarın iki tepsi poğaça yaptım bulaşık yerleştirme toparlama derken işi yeni bitirdim bir bardak çay aldım kendime uzandım ama dediğim gibi ayaklarım halay çekiyor 
Allah şifa versin bi ağrı kesici al istersen canım parol içiyorum ben öyle olduğu zamanlar yoksa bacak ağrısı uyutmaz
önce (4,768 puan) tarafından
Aldım aldım alveres içtim azda bengay sürdüm çay sevdamdan vaz geçersem uyayacagim
Şifa olsun canım benim de içesim vardı da gece tuvalet yolu zaten uyutmuyor temelli tuvalete taşınmam gerekir diye düşünüp içmedim:)
0 oy
önce (363 puan) tarafından
7 aylık kızım var amcasıyla babası oyun oynuyor onların sesi geliyor diye bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum 
Kıyamam meraklı meraklı bakınıyordur ne oluyor ne bitiyor diye :)
0 oy
önce (114 puan) tarafından
14 aylık kızımın ateşi var uyudu onu kontrol ediyorum ilaç verdim uyudu annelik işte uyuyamam daha sabaha kadar da
Allah şifa versin canım uyku tutmaz hele ki ateşi varsa anneye rahat yok
0 oy
önce (317 puan) tarafından
Bende ayaktayım oğlum hırlıyor krup olacak belli nöbetteyim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin havalar soğudu çocuklar hep hasta onlar hasta olduğu zamanlar annelere uyku yok maalesef
0 oy
önce (967 puan) tarafından
Bebeğim daha doğmadı ama yine de uyuyamıyorum son günlerde uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyorum:(( 
Ay ben 24 haftalık oldum bir haftadır ayağıma bastıkça hareket ettikçe kalçam batıyor geceleri on kez uyanıyorum zor bacım hamileliği de doğumu da bakımı da zor Allah kolaylaştırsın
0 oy
önce (2,744 puan) tarafından
Kızımı uyuttum eşim gecede ama ben uyuyamıyorum niyeyse 
Eşlerin gece çalışması da çok zor benim gözüm illaki ikisini de uyurken görmeli yoksa uyuyamam Allah kolaylık versin
önce (2,744 puan) tarafından
Haftada bir dönüyor :( amin canım kız odasında bende yatakta bı oraya bir buraya dönüyorum duş aldım bakalım uyurum inşaallah
İnşallah canım Allah ayırmasın
0 oy
önce (1,021 puan) tarafından
Ben ayaktayım sağolsun cahillik döneminden çıkamamış aynı havayı solusa bile hastalık bulaştıracağı bilgisine erişememiş kaynana kişisi yüzünden kızımla uğraşıyorum 
14 aylık en son 4 aylıkken olmuştu hasta yine kaynanam yüzünden ve o zaman ben daha çok düşünüyorum torunumu havası atmıştı şimdi yine öyle bir hava atarsa deliririm cidden o zaman da ilk belirtiler böyleydi ve çok zor atlatmıştı antibiyotik bile fayda etmedi hiç şimdi de aynı delirmemek elde değil yani hastaysan çağırma hastaysan gelmeyin de dimi ysni yazık değil mi çocuğuma bana
Maalesef çokça rastladığım bi durum geçenlerde de arkadaşımın bebeği eve gelen misafir yüzünden enfeksiyon kapmış çocuklar kendini korumayı bilmez kaldı ki bunlar daha bebek büyüklerin düşünmesi lazım hatta bizleri uyarması lazım seni anlıyorum canım ama sen gene de sakin ol çocuğuna odaklan yeri geldiğinde gereken neyse söylenir
Zaten benim tüm dünyam bebeğim olmuş yani hastalanmasın diye gözünün içine bakıyorum ki hastalandığında perişan oluyorum hep kendimi suçluyorum bu kadar da düşüncesizlik olmaz yani bezdim gerçekten bir de benden çok düşünüyor gibi konuşuyor düşünüyorsan hastayken çağırma değil mi yada gelme bu çocuk hastalandığında hepsi horul horul uyuyor bir ben bir kızım sabaha kadar uyuyamıyoruz bu eziyettir kızıma artık
Haklısın canım çok büyük düşüncesizlik Allah kızına şifa versin
Amin inşallah yarın ilk iş sağlık ocağı artık nefes alamıyor ki uyusun çocuk bu saat oldu nefes alamadığı içinn uyandı
0 oy
önce (2,957 puan) tarafından

Ben ben ben :'(

Nedir bu saate kadar uyutmayan canım)
Ayağımda ki çeyrek erkek :D
Haha ben ayağımdaki prensesi uyuttum elhamdülillah darısı başına canım inşallah uyur :)
Gömülü penis var idrar pipisini yakmış yara olmuş 2 gündür uykusuzum çiş yaptıkça çığlık çığlığa kalkıyor
Oy Allah şifa versin yok mu bi krem bişey nasıl canı yanıyordur kuzunun yaa hiç kıyamam çocuklara neymiş çaresi bunun yazık çocuğa
Krem kullanıyorum başka da çare yok maalesef evde ara ara çıplak gezmesi lazımmış onun içinde hava müsait değil maalesef
Geniş pjama gibi şeyler giydirsen belki o şekilde hava alır birazcık idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım büyük insanın dayanamadığı bi acı çocuk nasıl dayansın
0 oy
önce (3,945 puan) tarafından

Ben hala uyumadım ama benimki olağan bir durum:) hep geç uyuyorum :happy:

Bekarken ben de öyleydim evlendikten sonra uykuya hasret kaldım o yüzden çok nadir zamanlar dışında erken uyumayı tercih ediyorum bazen kafa dinlemek için uykuya direniyorum :D
önce (3,945 puan) tarafından
Bende öyle oğlumun uyuduğu an benim için hayat başlıyor:-)
0 oy
önce (337 puan) tarafından
Biraz daha uyuyamazsam kendimi tokatlayacam. Sinirlerim bozuldu üst komşu halı çırptı saat 1 de. Hala sinirliyim
Boşver canım dengesiz çok insan var hangi birine takılalım gece 1 de halıda ne varmış acaba nerden gelir bu enerji tuhaf gerçekten
Yasak olduğunu biliyor kimse görmezse yaparım kafası yaşıyor. Yorulduk artık gideydik bi kurtulcam inşallah. Normal insan yok binada
Hakkınızda hayırlısı olsun canım var öyle tuhaf insanlar benim de eski binada vardı şimdi çatı katında oturuyorum o yüzden yok öyle dengesiz halı neden çırpılır hiç anlamadım ya yıkarsın ya da elektrikli süpürge denen bir şey var hem halılar kalın olunca ne yapıyorlar halıyla beraber uçarlar bi gün aşağıya :D
Bu kadında deli gücü var normal zamanda da 6 metre kare salon halısını garajın üzerinde çırpıyordu.    Apartman kültüründen haberi yok.
0 oy
önce (1,848 puan) tarafından
Bebeğim uyumuyor 19 günlük olduk.

Sık sık kalkıyor zaten şimdi de geç sürdü

Resmen gözlerimden uyku akıyor:-(
Sen daha çok yenisin benim de ikinci bebişim yolda uykusuz geceler beni bekliyor kolay gelsin sana da canım
0 oy
önce (954 puan) tarafından
Dert o kadar çok ki her gece sabahliyorum ne kadar uykum olsada uyuyamiyorum cnm keşke başımı koyduğum gibi uyusam 
Hamileyim evde tv yok sosyal medya kullanmıyorum arkadaşlardan duymazsam dünyaya kulağımı kapatıyorum yoksa dediğin gibi dert o kadar çok ki canım bildiğim kadarı bile yüreğime oturuyor aklımdan çıkmıyor haber gördüğüm zaman bakmıyorum elden duadan başka bir şey de gelmiyor insan olan dayanamaz olanlara

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 401 göst.
+1 oy
14 cevap 1,423 göst.
4 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 289 göst.
9 Kasım 2023 Aile kategorisinde pembesever (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu