0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Emmiyor beni odası ayrı park beşşikte sallayarak uyuyor emzikle piş açık devamlı en az 3defa uyanıyor  sallanarak uyumamaya nasıl alıştırcam bilgi verirmisimiz bide bezi sabaha kadar 2defa sızdırıyor degiltirmeme ragmen neden olabilir buna nadıl çözüm bulurum

1 cevap

0 oy
(1,711 puan) tarafından
14 aydan bildiriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz azı dişlerini kontrol etmeni öneririm o çok uykusuzluk yapıyor benim kızın öyle şuan bez de marka değiştirebilirsiniz ben baby turco kilot bez kullanıyorum kızıma 
(76 puan) tarafından
Ya evet dişte çıkarıyor hatta çıktı bile bezi bby turco 5 numara oğlum 11 kilo ya bezide toplu aldık 5palet falan 40lı kaldı şimdi aldıklarımı napıcam
(76 puan) tarafından
Bide yemegini gezerekmi yiyor sofraya oturuyormu benimki oturmuyor millet boş konuşup duruyor alıştırma falan diye merak ettim sizinki nasıl yiyor
(1,711 puan) tarafından
Ah bilimiyorum ki biz mecbur kilot beze geçtik benim kız da azı dişlerini çıkarmaya başladı daha bu saat olmuş Uyanığız babaannesi de grip geçirdi ona iyice pertiz yani diş dönemlerinde asla uyku eğitimi verilemiyor o sancıyla duygularını regule edip uykuya geri dalması imkan dışı
(1,711 puan) tarafından
Benim kızım değişken o konuda kafasına göre ister oturarak yiyor ister gezerek biri bişey derse de hiç yememesinden iyidir ayrıca alışırsa da alışsın zorluğu sana mı yok o zaman karışma ben işimi biliyorum deyip geçiyorum kenara
(76 puan) tarafından
Evet yani bencede diş dönemi bitsin 2yaşında başlarız gerek bile kalmaz inşallah
(76 puan) tarafından
En güzeli bencede bende öyle daha onu anlayıp ögrenecek yaşta değil falan diyorum teşekkürler buarada allah kolaylık versin iyi geceler
(1,711 puan) tarafından
Evet bende 2 yaşta sallamayı bırakmayı düşünüyorum ilk başlarda sallanarak değil kucakta uyuyordu ama sonra uyumamaya başladı bu çözümü buldum herkes de çok bilmiş yatır beşiğe uyusun diyorlardı öğrenilmiş çaresizliği neden öğreteyim çocuğuma
(1,711 puan) tarafından
Ne demek iyi geceler sizde sağolun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
+1 oy
7 cevap 155 göst.
+1 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
11 cevap 273 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu

414,115 soru

12,463,294 cevap

46,805 kullanıcı

Kategoriler

...