0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Emmiyor beni odası ayrı park beşşikte sallayarak uyuyor emzikle piş açık devamlı en az 3defa uyanıyor  sallanarak uyumamaya nasıl alıştırcam bilgi verirmisimiz bide bezi sabaha kadar 2defa sızdırıyor degiltirmeme ragmen neden olabilir buna nadıl çözüm bulurum

1 cevap

0 oy
(1,716 puan) tarafından
14 aydan bildiriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz azı dişlerini kontrol etmeni öneririm o çok uykusuzluk yapıyor benim kızın öyle şuan bez de marka değiştirebilirsiniz ben baby turco kilot bez kullanıyorum kızıma 
(1,716 puan) tarafından
Benim kızım değişken o konuda kafasına göre ister oturarak yiyor ister gezerek biri bişey derse de hiç yememesinden iyidir ayrıca alışırsa da alışsın zorluğu sana mı yok o zaman karışma ben işimi biliyorum deyip geçiyorum kenara
(100 puan) tarafından
Evet yani bencede diş dönemi bitsin 2yaşında başlarız gerek bile kalmaz inşallah
(100 puan) tarafından
En güzeli bencede bende öyle daha onu anlayıp ögrenecek yaşta değil falan diyorum teşekkürler buarada allah kolaylık versin iyi geceler
(1,716 puan) tarafından
Evet bende 2 yaşta sallamayı bırakmayı düşünüyorum ilk başlarda sallanarak değil kucakta uyuyordu ama sonra uyumamaya başladı bu çözümü buldum herkes de çok bilmiş yatır beşiğe uyusun diyorlardı öğrenilmiş çaresizliği neden öğreteyim çocuğuma
(1,716 puan) tarafından
Ne demek iyi geceler sizde sağolun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
+1 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
11 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Katibe Anne (138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,441,678 soru

23,696,601 cevap

311,393 kullanıcı

...