0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kendisini çok seviyorum Türk değil kendisi Arap Cezayirli yani kalbi çok iyi bir insan ama sürekli yanımda canlı yayın yapıyor nereye gitsek canlı yayın yapıyor sohbet muhabbet etmek yerine canlı yayında kendi arkadaşlarıyla konuşuyor o şekilde sohbetimize onları dahil ediyor arkadaşları da ara Ben hiçbir şey anlamıyorum öyle oturuyorum mal gibi bana tercüme etmese sıkıntıdan patlıyorum bu kişiyle nasıl canlı yayın açmasına rahatsız olduğumu dile getirebilirim

6 Cevaplar

+3 oy
(7,243 puan) tarafından
Canım söylesene aynen böyle rahatsız olduğunu, üstelik bu saygısızlık bana göre, değil canlı yayın yapmak arkadaş ortamında uzun süreli telefon kullanmak, muhabbete dahil olmamak da büyük saygısızlık. Üstelik senin vaktinden alıyor.
(41 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsun zaten yan yana geldiğimizde yine aynı hareketi yaparsa diyeceğim açma ya sohbet muhabbet edelim açmana gerek yok
(7,243 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum.Sen rahatsız olduğunu bir kere dile getir,uyarmana rağmen devam ediyorsa mesafeyi hak ediyordur.
(1,903 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın canım
(7,243 puan) tarafından
❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Benım evime gelen ilkokul arkadaşım yapmıstı bunu çok yakın degıldık yıllar sonra görüşmeye basladık evıme de ılk defa geldi bır sürü hazırlık yaptım ıkramlar vs cocuklardan rahat edemeyız dıye mutfakta oturalım yıyelım içelim dedık  ben çayları doldururken baktık canlı yayın açtı sohbet muhabbet saçma sapan çayı önüne koydum kendı çayımı aldım salona gectım 10 dk sonra geldı gelmeyınce merak ettım senı dedi devam etseydın sen ya nolacak bız hergün görüşüyoruz zaten dedim  ya kusura bakma vs dedı de iş işten geçtı cagırdı falan evıne gıtmedım öyle boş ınsanlarla ısım olmaz benım
(41 puan) tarafından
Gerçekten çok saçma gerçekten evine gelmiş evine geliyor canlı yayın açıyor ben de ya arkadaşlığımı bitireceğim ya da canlı yayın açmasından rahatsız olduğumu dile getireceğim
(1,070 puan) tarafından
Cidden saçma sapan şeyler ya teknoloji doğru kullanılmayınca böyle olıyor insanlar o kadar içi boş yaşamaya başladı ki naptıklarının farkında bıle degıller
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Sana canlı yayının ile mutluluk diyip kalkarım ordan.
(41 puan) tarafından
Mesela şimdi de bir yerlere gitmek istiyor Sürekli canlı yayın açtığı için ben sıkıldığım için gitmek istemiyorum hep bahane uyduruyorum
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Hayatı sosyal medyadan ibaret biriyle görüşmem ben. O ne öyle buluşucaz elinde telefon boşuna vaktimi çalmasın
0 oy
(13,062 puan) tarafından
açık açık söylemen lazım, böyle bir şeyi benim arkadaşım yapsa ben de bozulurum. bırak canlı yayını biri fazla fotoğraf çekse deliriyorum 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Arkadaşımla fotoğraf paylaşırken bile bunu paylaşabilir miyim sence olur mu diye soruyorum ben. Öyle rastgele yayın açılmaz hele de seni bırakıp başkaları ile ilgileniyorsa ben kalkayım sen rahat rahat konuş arkadaşlarınla denir bence 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 2,030 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 464 göst.
0 oy
5 cevap 383 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,334 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...