Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi işler bittimi neler yapıyorsunuz ♥️
İşlerim bitti Beyazları makinaya attim siyahlar kaldı evimi sildim süpürdüm süpürgeyi 9 gibi yaptım bugün bitsin istedim iyiyken yapayim dedim ara ara sancım oluyor yapamam diye korktum
Yemek derdim de yok bu hafta son pazarimi yapicam inşallah hamsi alicam AVM yi çarşıyı gezmeyi özlemem ama şu pazar keyfimi özlerim Pazar yapmaya ayrı bir aşığım neden bilmiyorum
Afiyet olsun canım ❤️
Daha bi iş yapmadım benimde ara ara sancım oluyor oturdum kaldım çok iş var beni bekleyennnn
Okulda veli katılım günü için öğretmen beni davet etti kek yaptım çocuklar süslesin diye işimi yapıp oraya gidicem canım afiyet olsun ❤️
Günaydın. Evi üstten topladım öyle kahvaltı yaptık oturuyorum çay içiyorum hiç keyfim yok ya. Baş ve boyun ağrım var kaç gündür sol tarafıma vuruyor komple. Fıtık tan mi başka bişey mi bilmiyorum
Kocamın havlularini makineye attım birazını. 60 tane varmış. 9 tanesi anca sığdı makineye. Bu sırada yorgunluk kahvemi içiyorum
1,491,858 soru
24,377,812 cevap
348,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın