+1 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi işler bittimi neler yapıyorsunuz ♥️ 

İşlerim bitti Beyazları makinaya attim siyahlar kaldı evimi sildim süpürdüm süpürgeyi 9 gibi yaptım bugün bitsin istedim iyiyken yapayim dedim ara ara sancım oluyor yapamam diye korktum 

Yemek derdim de yok bu hafta son pazarimi yapicam inşallah hamsi  alicam AVM yi çarşıyı gezmeyi özlemem ama şu pazar keyfimi özlerim Pazar yapmaya ayrı bir aşığım neden bilmiyorum 

image

8 Cevaplar

0 oy
(7,740 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️

Daha bi iş yapmadım benimde ara ara sancım oluyor oturdum kaldım çok iş var beni bekleyennnn:getlost:

(7,740 puan) tarafından
Erkek cnm Buda :D
Hatırlar gibiyim az daha ip ucu ver kız :))
(639 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al canim benim kuvezde kalmıştı bebeğim canım yatarak hamilelik geçirdim hep sevalle aynı donemlerde hamileydik :))
(7,740 puan) tarafından
Ay hatırladım bak nasılsın iyisin demi bebiş nasıl büyümüştür gerçi
(639 puan) tarafından
19 aylık canım iyi çok şükür
(7,740 puan) tarafından
Oy maşallah kız ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(6,941 puan) tarafından

Okulda veli katılım günü için öğretmen beni davet etti kek yaptım çocuklar süslesin diye işimi yapıp oraya gidicem canım afiyet olsun ❤️

image

(4,295 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah gerçekten çok güzel görünüyorlar bendemi yapsam paşama kek diye başımın etini yedi gece 3 ten beri
(6,941 puan) tarafından
İstiyorsa yap yesin canım inşallah beğenir fikrimi bizim minnoşlar ☺️
(4,295 puan) tarafından
Ay belki ne biçim annesin diye bilirsin ama felaket üşeniyorum :( kramplarim iyice artti belkide yarım saatimi almayacak ama sanki kocaman dağ gibi geliyor gözüme :(((
(6,941 puan) tarafından
Ay yok neden öyle diyim canım az çok biliyorum durumunu Allah yardımcın olsun kolayca al kucağına inşallah geçer bu günler yakın olsaydı keşke ben verirdim paşa beye komşumun oğlu çağırır arada esraa mama mama diye ☺️
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun cnm ♥️  verirdin de yapardinda inan bundan hiç şüphem yok rabbim kalbinin güzelliğinin mükâfatını versin inşallah
0 oy
(2,620 puan) tarafından

image

Günaydın. Evi üstten topladım öyle kahvaltı yaptık oturuyorum çay içiyorum hiç keyfim yok ya. Baş ve boyun ağrım var kaç gündür sol tarafıma vuruyor komple. Fıtık tan mi başka bişey mi bilmiyorum 

(4,295 puan) tarafından
Geçmiş olsun ihmal etmeyin lütfen
tarafından
Kız hala yağıyor mu kar dün yagiyordu
(2,620 puan) tarafından
Yok ya bugün günlük güneşlik hava. Kar tutmadi bile yerde eridi hiçbir şey yok ama soğuğu var hala ayaz hava
0 oy
(639 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm buyur beraber olsun
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben bugün de oruçluyum içeriye makine çektim Denizli doyurdum uzanıyorum şimdi
(4,295 puan) tarafından
Benimkide ac geziyor ne yaptiysam yemedi bende ac kal dedim bakalım inşallah ac uyumaz geçe 3 ten beri ayaktayız

Allah kabul etsin inşallah cnm ♥️
(22,049 puan) tarafından
İnşallah cnm
Allah razı olsun ❤️
0 oy
(330 puan) tarafından
İşe başlamak için uygun müzigi ararken öglen oluyor yaaa :d
(4,295 puan) tarafından
Oda iyiymiş
0 oy
(7,431 puan) tarafından

image

bebek uyurken sarma sardım 

Kocamın havlularini makineye attım birazını. 60 tane varmış. 9 tanesi anca sığdı makineye. Bu sırada yorgunluk kahvemi içiyorum 

(4,295 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah afiyet olsun

Bugün bende güzel yaprak bulursam almak istiyorum

Sara bilirmiyim bilmiyorum ama Allah'tan umut kesilmez
(7,431 puan) tarafından
Dinlene dinlene sararsın inşallah;)))
(4,295 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Afiyet olsun bizde şimdi kahvaltı yaptık ortalığı toplayacağım eşim oğluma bakarken biraz bende iş yapacağım oğlanı anneme bırakıp pazar yaparız sonra kızımı okuldan alır hep beraber bizde AVM yapalım bugün dedik oğlumun canı sıkılıyor oyuncaklara götüreyim diyorum 
(4,295 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm pazar gününden beri eşimde gidelim diyor ama benim gözüm korkuyor bacaklarıma kıramp giriyor kalkamıyorum canımdan can gidiyor iyice ağırlaştım önümüzdeki salı doğum var
(3,119 puan) tarafından
Çok az kaldı Maşallah sana dayanıklısın ama inşallah her şey yolunda gider sonrada bağırsaklara sıra gelir oda düzelince rahatlarsın artık kolay değil aylardır torbayla gezmek
(4,295 puan) tarafından
Çok şükür cnm kimseye muhtaç olmadan eşimle aştık zorlu yolluklari doğumdan sonra inan bağırsakları düşünmüyorum artık şuan tek odak noktam bebegimin doğması

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 575 göst.
0 oy
9 cevap 632 göst.
28 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 432 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 320 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...