0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından
Kızlarrr oğlum 2 buçuk aylık. Vermem gereken 10 kilo falan var. Dün başladım diyete ama ne bileyim sütüm azalıyo gibi hissediyorum. İnstagramda Bi kadın gün gün paylaşım yapıyor o da emziriyormuş. Mesela günlük sabah yarımşar salatalık domates marul. 1 tane haşlanmış yumurta. Peynir oluyor. Ara öğün de o kahve içiyor ama ben içemiyorum. O yüzden rezene içiyorum. Akşam da evde ne varsa az az yiyorum. Dün tavuk sote pilav ve salata yedim. Geceye doğru aşırı acıktım. Ama tuttum kendimi yemedim. Bugün de sabah kahvaltımı yaptım şu an çok açım. Günde 4-5 litre su içiyorum. Oğlum yarım saat bir saatte bir emiyor. Gün içinde sadece bir kez 2-3 saat uyuyor o kadar. Gece de aynı şekilde. Eşim de diyor şimdi yapma biraz daha büyüsün. Seni hep yorar, enerjin düşer diyor. 2 yaşında kızım da var. 2 Çocukla zor olur diyor. Dedim yapan nasıl yapıyor. Var mı yapan ya. Sütünüzde azalma oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
(4,380 puan) tarafından
Diyet yapmana gerek yok ki canım zaten emziriyorsun hamurisi makarna pilav kola ekmek kessen zaten verirsin
(666 puan) tarafından
Pilav kola ekmek falan çok yemiyorum zaten, hamurişi de zaten yapamıyorum anca dışardan ne alırsam. Ama makarnaya hayır diyemiyorum dhsjbd
(666 puan) tarafından
Ha bi de abur cubur tüketiyorum. Çikolata gofret vs.
(4,380 puan) tarafından
Onlar aşırı kalorili iste canım onları kessen direkt gider bir de makarnaya yüklenince o da yapıyor kilo ahsndb
-Reklam-
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Diyet yapmana hiç gerek yok. Ben ikisindede 20ser kilo aldım ve fazlasıyla geri verdim. Ekmek makarna pilav hamurişi kızartma fastfood paketli gıdaları yemeyerek. Günde 3 4 litre su ve yürüyerek verdim. Atardım bebek arabasına yokuş  çıkardım bol bol terlerdim gelir bi duş. Asansör kullanmadım evim 5. Kattı. Öyle gitti kilolar. Şuan kızım 2 yaş olacak küçük olan almaya başlıyorum hemen dur demem lazım. Asansör kullanmaya başladık okul yakın çok yürüyüş olmuyo o yüzden. 59 kilo olmuşum. Yarın hemen başlıyorum inşallah dikkat etmeye
(666 puan) tarafından
Sorun o bacım ben çikolata falan bırakamıyorum. Pilav kızartma vs neyse de. Mesela kahvaltıda reçel bal pekmez yiyesim geliyor
(12,533 puan) tarafından
Ee nasıl vercen bacım :)) bende arada yedim aşırı tatlı bağımlısıyımdır mesela ama dikkat ettim yani
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ysni ben emzirme döneminde asla tutamadım ağızımı zaten emzirirken kilo veriyorsun sadecr hamur işinden uzak dursan yeter şuan çok küçük eşin haklı aslında diyet yapmasan da kilo kaybı yaşarsın zaten 
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Emzirince benim canım felaket tatlı istiyor ya onu kesemiyorum. Bir de ek gıdaya geçince baslayacagim ben çorba falan icirince yani. Şimdi süt kesilirse ne yapacaksın canım 
(286 puan) tarafından
Kız bacım ben öyle diye diye erteledim ama iyice kilo aldım ek gıdaya başladık 7 buçuk aylık ama aşırı tatlı canım çekiyor dur diyemiyorum aşırı hareketliyim aslında ama işte veremiyorum kendime dur diyemiyorum
(1,842 puan) tarafından
Ben de geçen gün kek yaptım valla gide gele 1 tepsi keki yedim üzerine de çiko sosu döktüm misss olsa da yesem :D oğlum iki aylık.

Büyük oğlum mama ile büyüdü onda aralıklı oruçla 2 ayda 12 kilo verdim ama ara ögun yaparsam hurma topu yapıyordum 2 tane onu yerdim. Veya 2 kare çikolata ve 1 bardak sütle hallediyordum tatlı ihtiyacımı. Tamamen kesmek olmaz canım
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Benm azalıyordu vala canım ben gece acıkıyrm ilk aylar daha ıyiydm suan benimde 8 kg vermem gerekiyor on aylık oldu ramazanda artık daha dikkat ederim azalsa da yaşına değecek zaten 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 102 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.