0 oy
64 göst.
Aile kategorisinde (99 puan) tarafından
25 Kasım'da verdim ve 26 ile öğrendim 8 gün sonra hastanede verdim 578 di ve aradan iki hafta geçti dün sağlık ocağına verdim 984  normalde 2 hafta bı sürede 2 3 katı artmış olması gerekmiyor mu 

2 Cevaplar

0 oy
(3,535 puan) tarafından
2 günde 2 katı artması gerekiyor canım senin biraz yavaş artmış bekle belki geç döllenme falandır 
(3,535 puan) tarafından
Geç döllenme de olmuş olabilir doktor tekrar bakması şart canim
(99 puan) tarafından
2 gün sonra randevum var zaten onu bekliyorum dokor tekrar kan ister diye ben sağlık ocağına hemen verdim kendi bilgisayarindn görsün diye hastane çok kalabalık ve böyle şeylerle uğraşmak yoruyo diye sakın sakın sağlık ocağında halletm
(3,535 puan) tarafından
İyide canım iki gün gectimi sağlık ocağında kan verdin o kandaki yükselişe bakacak ondan iki gün bekle diyor
(99 puan) tarafından
Ben zaten yarın tekrar vereceğim sağlık ocağına birgün sonra çıkıyor zaten sonuç ve 2. Gün doktorun yanına gidecem hastanede vermek istemiyorum anlamında söyledim canm doktorun tekrar isteyeceğini biliyorum zaten
(3,535 puan) tarafından
He iyi canım
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
2 haftada çok daha fazla artmış olması gerekirdi. Doktora gittiniz mi? Kese bebek veya kalp atışı göründü mü?
(99 puan) tarafından
İki hafta önce gittiğimde minik kese gördüm dedi doktor hatta 5+4 haftası dedi
(777 puan) tarafından
Kalp atışı için tekrar çağırmış olması lazım canım. Tekrar bi doktora görün bence. Dün gittim 6+1 günlüktü kese bebek gözüktü kalp atışı için 10 gün sonra tekrar çağırdı
(99 puan) tarafından
Perşembe günü randevum var zaten onu bekliyorum ama doktor tekran kan ister diye ben sağlık ocağına verdim hastanede beklemek beni yoruyo diye önceden halelttm ama canım sıkıldı sanki ilk hamileligimi 5 haftalık öğrenmiştim ama değerim 2500 lerde biseydi 2.ise 78 le öğrenmiştim 4 haftalık olduğunda oda 1000 geçmişti bu niye böyle nolduki anlamadım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 10 göst.
0 oy
9 cevap 138 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Seydanur21 (1 puan) tarafından soruldu