0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Valla kızlar misafir çağırmaya hiç halim yok kendime zor bişeyler hazırlıyorum 8 aylık hamileyim siz de böyle misiniz çok halsizlik var ayıp olur mu çağırmasak 

8 Cevaplar

0 oy
(629 puan) tarafından
Yardımcın yoksa zor olur tabi bide misafirin kim olduğuna falanda bağlı 
(316 puan) tarafından
Yok cnm tekim uzak bir akraba
-Reklam-
0 oy
(749 puan) tarafından
Halin yoksa ne gerek var canım bende gecen ramazan ayında 9 aylık hamileydim beni epey davet eden oldu ama ben kimseyi çağırmadim anlayışla karsiladilar
(316 puan) tarafından
Hem halim yok cnm hemde sırtım belim acayip ağrıyor çok ayakta kaldığım zaman elim ayağım kesiliyor böyle
(749 puan) tarafından
Hiç gerek yok sağlığına bak bosver
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Neye ayıp olacak anlamadım her hafta yada ay düzenlı cagırmak zorunda mısınız sanki görev mı bu ne ayıbı 

Ben olsam dinlenirim
(316 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
(160 puan) tarafından
Çağırma bnce yat dinelen misafir gelmesin gelen misafir boğaza meraktan
(316 puan) tarafından
Onun için zaten cnm telaş Bi sürü bişey hazırla pert olacağım
0 oy
(4,392 puan) tarafından

Misafir de ağırlıyorum gezmeye de gidiyorum arada kramplarim oluyor 2 gündür ama çok şükür yemeğimi de yapıyorum eşimle çocuğumla ilhileniyorum 

Biraz psikolojik olarak görüyorum ben hamileyim yatmam lazım düşüncesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum 

(316 puan) tarafından
Benim biraz yaşla alakalı sanırım 39 yaşındayım daha zor geçiyor sanırım siz gençsiniz benden
(4,392 puan) tarafından
Evet yaşınız var ama inanın sizden kat kat daha Zor bir 37 hafta yaşadım insan ne kadar salarsa o kadar daha çok düşüyor maalesef
(316 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Halin yoksa çağırma canim uzanıp dinlen kendini ve bebeğini düşün. 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Benim önceliğim kendim ve bebeğim çağıracağım insanı da ne kadar sevdiğimle alakalı çok görmek istiyorsam ve anlayışlı biriyse çağırırım öbür türlü gerek yok 
0 oy
(931 puan) tarafından
Hiç ayıp olmaz. Siz hamilesiniz. Ayrıca ayıpsa ayıp ben takılamıyorum buna, çağırıp kapıdan gönderiyor değilsiniz sonuçta. Çok içinizde kalırsa, arayıp çağırmak istiyorum ama çok zorluyor,doğumdan sonra bekliyorum inşallah dersiniz. 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 443 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,090 göst.
27 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 433 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amour (978 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,718 cevap

39,043 kullanıcı