0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından
Ben utanıyorum istemeye kızlar 

Maksat muhabbet olsun siz istermisiniz yoksa çekinirmisiniz

44 Cevaplar

+5 oy
(3,165 puan) tarafından

Çok çok zorda değilsem çekinirim istemem. Sonuçta herkesin kendi hayatı var. Maalesef bazen bu düşünceyi bize uygulamıyorlar can sıkıcı oluyor :)

(314 puan) tarafından
Bende utanıyorum canm ya
-Reklam-
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Hiç istemedim.  Çocukluğum beri huyum böyle. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. 
(314 puan) tarafından
Amin amin canm bende isteyemiyorum utanıyorum hep
(315 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(315 puan) tarafından
Aynen öyle cnm eşimden bile çekinirim istemeye o kendi bırakır o yüzden :) 
(314 puan) tarafından
Çekinme kız çok girtlagina
(330 puan) tarafından
Bende ilk zamanlar çekiniyordum ama sonra geçiyor o ya
(314 puan) tarafından
Geçmek zorunda eğer eşimse bana para vermek zorunda
(330 puan) tarafından
Yok öyle demedim başlarda istemeye utanıyordum ama zamanla geçti isteyebilmeye başladım dedim kız
(314 puan) tarafından
Ha iyi iyi canm
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Hiç istemedim. Küçükken paramız yoktu, büyüdüm ben onlara veriyorum.
(314 puan) tarafından
Gelirim olsa hep anneme verirdim para
Ben de istemeyemem utanırım ya
0 oy
(17,884 puan) tarafından
İstemem isteyemem vakti ile çok onlardan geçirdim o zaman bile hoşuma gitmezdi şu an çalışıyorum gerek yok zaten ancak acil durumda borç olarak isteyebilirim çocuğuma harçlık verseler bile gerek yok diyenlerdenim 
(314 puan) tarafından
Ben utanırım canm istemeye ama uzak olduklari için harçlık oraya gidince verirler geri çevirmek herzaman almadigimiz icin
(17,884 puan) tarafından
Bende geri çevirmem ama daha fazlasını oraya harcamaya çalışırım rahat edemem
(314 puan) tarafından
Anladım canm
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Kolay kolay istemem abim haftalık kendince haslik yollar ama ihtiyaçim varsa direk arar söylerim onlarda öyle bazen sistememe bile gerek kalmaz annemle sohbet ederken şunu alicam su kadar eksiğim var diye konuşuruz ertesi gün bi bakarım abim yollamış aynı şekilde bende annem görmüş beğenmiş olsun anlatır konuşma arasında ben napar eder aldırır yollarim yada burda bulup alırım ablamlar gelince yollarim 

(314 puan) tarafından
Canm bende söylesem hemen verirler para ama utanıyorum istemeye keşke kendileri düşünüp verseler ama canları sağolsun
(4,296 puan) tarafından
Her aile bir değil maalesef cnm
(314 puan) tarafından
Evet canm malesef oyle
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben istemem. Yanımda yoksa acil bı durum değilse istemem. Acilse de baba sen odeyiver derim . Babam hemen benden önce ödemeye çalışır zaten.  Ben üniversiteye basladiktan sonra çok az para aldım ailemden. 
(314 puan) tarafından
Bend isteyemiyorum canm
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bence çoğu kişi çekinir isteyemez.  Tabii bende ...
(314 puan) tarafından
Ayy evet canm bende cekiniyorum keşke cekinmesen aslında yengemerimin ailesi hep harçlık yolluyo onlara ama benimkilere tık yok
(4,087 puan) tarafından
Bizimkilere ancak yetiyor canım ya emekli insanlar zaten . Ama ihtiyacım olunca hiç çekinmeden alırlar.  Fırınım bozuldu annemler aldi mesela bizim almamızı beklemediler
(314 puan) tarafından
Doğrudur canm
0 oy
(748 puan) tarafından
Muhtaç kaldım istedim her zaman yüzüme vuruyorlar arkamdan konuşuyorlar . Allah kimseyi muhtaç koymasın başkasına 
(314 puan) tarafından
Amin canm rabbim düşürmesin bizimkiler yüzüme vurmaz istesem ama ben utanıyorum iste
(748 puan) tarafından
Bende utanarak istemek zorunda kaldım ama işte hayat bu nerden ne geleceği belli olmuyor . Çok zor günler geçirdim eşimle birlikte yapılan hiçbir şeyi unutmayacağım
(314 puan) tarafından
Rabbim bidaha muhtaç etmesin seni canm ailene evine bereket huzur versin insallah
(748 puan) tarafından
Amin inşallah canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah. Tek muhtaçlığımız Rabbim e olsun
(314 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Çekinmem bizde sizin bizim yok kime para lazım oldu ister Allah başımızdan eksik.etmesin hiç de sorun çıkmaz 
(314 puan) tarafından
Ben utanıyorum canm ya istesem iketmezler de
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Ben erkek kardeşimden istedim borç bir kaç defa . Oda yüksek miktar. Ama hemen ödedik. Hiç geri çevirmez sağolsun. 
(314 puan) tarafından
Ben istesem geri çevirmezler ama utanıyorum iste
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Çok zor bir durumda olmadığım sürece bende utanırım Rabbim de kendinden başka kimseye muhtaç etmesin 
(314 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(717 puan) tarafından
Sadece annemden isteyebilirim ondan çekinmem başkada kimseden ölüm kalım olmadığı sürece istemem
(314 puan) tarafından
Bende annemden daha çok cekiniyorum
(574 puan) tarafından
Normalde annedir çekinmek olmaz ama maalesef bende en çok annemden çekinirim. Babamdan daha rahat isterim. Çocukluk zamanı vermemişler/verememişler o yüzden şimdide istemiyorum galiba. Allah muhtaç etmesin. Helal rızık yedirsin rabbim
(314 puan) tarafından
Amin canm gercekten de aynn dedigine katiliyorum
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Yoksa isterim neden cekineyim annem babam kardeşim varsa verir yoksa yok derler zaten. Bizde asla bu konularda çekinme utanma yok

Kaç kere ben istedim kaç kere onlar aldık verdik

Şimdi kız kardeşim Iğdır'da okuyor elimde oldukça ona yolluyorum. Sadece iyi günler için yok aile.
(314 puan) tarafından
Canm valla 5 abim var ama utanıyorum istemeye
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Bende çekinirim isteyemem 

Hatta kendimce düşünüyorum miras kalınca da ne verseler kabul ederim vermeseler isteyemem :)

(314 puan) tarafından
Kız miras kalsa keşke hemen alırım haa
0 oy
(327 puan) tarafından
Evli olduğum için ve kardeşlerim olduğu için geri dururum çekinirim ama tek çocuk olsam hiç çekinmezdim
(314 puan) tarafından
Bizimkiler hepsi evli ama ben utanıyorum istemeye
0 oy
(580 puan) tarafından
Çok sıkıntı çektiğim bi dönem oldu yine de isteyemedim yapımda yok anne baba da olsa bu yaşıma kadar kimseden bi şey isteyemem 
(314 puan) tarafından
Rabbim dusurmesin canm
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Ben istemem teklif edilirse kabul ederim. Mesela bi dönem borcumuz coktu annem vereyim para dedi euro dolar aldım sonra odeyemedı eşim bi süre baktım dolar Euro cıkıyo 50 euro 50 euro odemeye basladım yarıladım. Ama borc istetmesin rabbim zor. 
(314 puan) tarafından
Canm borç değil de hani küçük ihtiyaclar için falan diyorum öyle büyük para bende isteyemem rabbim muhtaç etmesin
(9,677 puan) tarafından
Ablamdan bazen cok zorda kalırsam az miktar istiyorum ama cok cok zorda kalırsam 200 500 gibi
(314 puan) tarafından
Yok ben anlamdan utanmiyorum istiyorum ondan
0 oy
(1,057 puan) tarafından
İhtiyacım var ise ilk isteyeceğim kişi babamdır aninda verir. Tâbi hiç istemedim de o her seferinde para verirdi köy kenarıya kimsenin haberi olmasın derdi ben ise 1 lira dahi eşimden habersiz hiç kenara koymadım. Babam para verdi bana derdim hemen eşime 300-500 her neyse zengin oldum derdim. Miras kalınca annemden tâbi babamdan daha zengin konumuna geldim artık para vermiyor :D ben babama veriyorum. 

İlk başta da dediğim gibi bir şey olsa ilk babam koşar. Baba demem yeterli. Alarm sistemi gibi arasam bir sıkıntı yok demi der. Hep tetikte bekler. Canım babam. Geçen yazdım seni çok seviyorum canım babam diye mesaj tâbi cevap yazmadı :D ben de çekinirim o demiyor diye fakat ölüm var diye derim de o hiç demez telefonu kapatırken seni seviyorum baba derim. Fakat demesede biliyorum ki en çok babalar sever.
(314 puan) tarafından
Ay canm bnm ya
Benim babamda istesem hemen verir ama ben utanıyorum istemeye canm
(1,057 puan) tarafından
İhtiyacın var ise utanma inanki
0 oy
tarafından
Çekinmem şuan ihtiyacım olucağını sanmıyorum ama öğrenciyken hep istiyordum çünki param bitiyordu ve ailemden uzaktaydım 
(314 puan) tarafından
Keşke bende cekinmesem ya

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,442 göst.
0 oy
23 cevap 459 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 432 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (12,583 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,631 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...