0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından
Ben utanıyorum istemeye kızlar 

Maksat muhabbet olsun siz istermisiniz yoksa çekinirmisiniz

44 Cevaplar

0 oy
(811 puan) tarafından
Araba alırken abimden 15 bin istemiştim ama geri verdim tabiki.

Param olmazsa isterim geri verip veremiyeceğimi söylemek şartıyla. 
(317 puan) tarafından
Canm öyle büyük bişey için değilde normal.kucuk harcamalar için de olsa utaniyorum
-Reklam-
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ben istemem onlar verirdi bazen zorla. He şükür durumumuz da sıkıntı yoktu ama ailemin de durumu iyi her evladına aynilar
(317 puan) tarafından
Biz de gidince abimler babam verir harçlik ama ben istemeye utanırım
0 oy
(17,241 puan) tarafından
Ben bekarken bile babamdan harçlık istemeye utanirdim hep anneme derdim evlendim şimdi ne babamdan ne annemden istemem utanırım. Ama babamla her bir araya geldiğimizde bana para verir sağolsun. Ben Mardin'de yim ailem Adana'da.
(317 puan) tarafından
Bende oraya gittiğim zmn harçlik verirler sagolsunlar
0 oy
(387 puan) tarafından
Yani istemekten çekinmem ihtiyacım olursa isterim ama artık evlendim onlara yük olmak istemem o yüzden istemiyorum 
(317 puan) tarafından
Bende işte yük olmak istemediğim için utanirim
0 oy
(923 puan) tarafından
Yani dükkan alırken sonradan araba alırken hep.ailemin desteğiyle aldık eşimle borç olarak tabikide istedim borç sonuçta öylesine değil 
(317 puan) tarafından
Öyle büyük şeyler için muhtaç olursam isterim tabide öylesine harcamak için diyorum canm
(923 puan) tarafından
Yok canım harcamak için borç istemedim eşimden alırım öyle konularda ailemden değil
0 oy
tarafından
Ay asla istenem Allah o duruma dusurmesin 
(317 puan) tarafından
Büyük konusmayalim canm
0 oy
(40 puan) tarafından
Bende çekinirim canım aslında ailemin durumu iyi benim eşim inşaatçı kışın çok daraldığımız zamanlar olur ama isteyemem kolay kolay aslında babamda eli açık insandır hani istesem verir ama ben utanırım 
(317 puan) tarafından
Bende istesem verirler de insan utaniyo ya
0 oy
(352 puan) tarafından
Bende çekinirim şahsen hatta annem bu yaz kışlık salçamı aldı mahçup olmuş gibi oldum 
(317 puan) tarafından
Banada peynir alıp yolladı o kdr dedim biz ödeyelim parasını kabul etmedi
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Durduk yere istemem ihtiyacım varsa 1 haftalığına şu kadar para lazım derim verir annem sağolsun 
(317 puan) tarafından
Bazen lazım olsada ben utanıyorum ya
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Olabildiğince istemem acta yattık yeri geldiğinde kimse bilmedi söylemedik gerekte yok sonra yüze vururlar 
(317 puan) tarafından
Aile ilişkileri farklıdır herkesin cnm doğru dur
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle canım bizim iki tarafta yüze vurmayi seviyor yaptıklarını bu yüzden söylememeyi tercih ediyoruz
0 oy
tarafından

Kardeşimden istiyorum :D çalışıyor bekar 

Abimden de ordaysam taksiden eve geldiyse hele bir 200 lük çak derim :D

Babamdan da çok zorda kalmazsam istemem ama babam zaten sürekli atar 2 günde bir 4.5 günde bir sürekli atar ondan gerek kalmaz 

Annemin hesabı bende lazımsa çekerim hiç söylemem oda sormaz 

Not.kocam yok olsa hiç istemem sanırım :P

(317 puan) tarafından
Canm kocam yok demişsin bosandin mi
tarafından
Yok cezaevinde
(317 puan) tarafından
Anladım canm Allah kavustursun
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Çok çok çok mecbur kalırsam isterim onun dışında istemem 
(317 puan) tarafından
Bende istemiyorum canm
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ufak meblalari isterim aramızda hiç lafı olmaz ben gurbetteyim uçakla gidip geliyoruz havaalaninda lazım olur diye annem direkt verir böyle 20lik falan ya da ben anne lazım olabilir varsa su kadar verir misin derim. Biz onlara gittiğimizde hep eşim alışverişe gider annem de istediği bir şey varsa çekinmeden söyler pahalı bir şeyse parasını alırsan sana aldırırım der eşim de tamam falan der de almaz tabi gibi gibi aileyiz sonuçta. Eşimden de aynı şekilde çekinmem şundan lazım şunu beğendim falan derim 
(317 puan) tarafından
Ben de eşimden cekinmiyorum da ailemden çekiniyorum
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Araba ve alırken babamdan isterim utanmam ama eşim istemiyor
(317 puan) tarafından
Öyle büyük ihtiyaçlar için demedim canm bizimkilerden istemem öyle şeyler icin küçük miktar harcamalik diyorum
0 oy
(7,464 puan) tarafından

Kesinlikle istemedim istememde . Eşim duyarsa çok kızar ve zoruna gider 

...

(317 puan) tarafından
Bende arada anlamdan alırım ama öyle büyük miktar değil abilerimden utanıyorum istemeye
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Asla çekinmezdim bekarken herşeye para isterdim evi süpürdüm 100 lira çamaşır yıkadım 100 lira falan ama şuan çekinmek de değil aslında ama istemem kesemiz ayrı sonuçta kendi ihtiyaçları daha çoktur şimdi 
(1,337 puan) tarafından
Bende ya isteyemiyorum bile
(317 puan) tarafından
Keşke kendileri atsa
(1,337 puan) tarafından
Keşke ya sjsjsj
(317 puan) tarafından
;⁠-⁠);⁠-⁠);⁠-⁠);⁠-⁠)
(1,337 puan) tarafından
:) :) :)
0 oy
(3,587 puan) tarafından
Bazen şakasına isterim öyle yüklü fln degil
(317 puan) tarafından
Olur öyle ufak tefek
0 oy
(19 puan) tarafından
Valla canım utanırım eşimden ayrıyım kızım için süt parası istemeye utanıyorum inan ki. Kendimde çalışamıyorum gebe olduğum için iş yerleri almıyor ve artık çalışacak durumum yok halsizlik vs. Kızımın montu yok inan ne anneme ne babama kızıma mont alabilir misiniz diyemiyorum bilmiyorum ama çok utanıyorum onların da maddi durumu iyi değil ama iyi bile olsa utanırdım sanırsam Rabbim kimseden aile dahi olsa para isteme gereğinde bulundurmasın bizleri inşallah 
(317 puan) tarafından
Amin cnm neyle geciniyosun peki
(19 puan) tarafından
Valla canım ben dilimle istemeye utanıyorum ama annem süt bitince bez vs. Alıyor kıyafet desen burda giyim konteynerleri var oldukça alıyorum. Yani Allah büyük her zaman böyle kalmaz işe gireyim inşallah bugünlerde geçer.
(317 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canm
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Bekarken istemezdim şimdi hiç isteyemem 
(317 puan) tarafından
Bekarken ayrı isterdim ben
(2,183 puan) tarafından
Brn cekinirdim babamın durumu fln gözümün önünde olduğu için para istemek bana tuhaf gelirdi sonuçta bol bol alır yedirirdi şimdi bile yüzüme vurur bir kez bile gelip baba bana harçlık ver demiyorsun hasret kaldım o sözüne ama olmuyo elimde değil ne yapayım kocamdan isterim hiç gocunmam
(317 puan) tarafından
Bende kocamdan cekinmiyorum ama ailemden cekiniyorum
(2,183 puan) tarafından
Babam inşaatta çalıştığı için halini fln görürdüm eve gelince özellikle kışın elleri morarirdi soğuktan brn nasıl gidip istiyim şimdi benden 2 kucuk kardeşim babamın ciğerini bile isterler babam kart orda cüzdan orda istediğinizi yapın der umursamaz ne kadar gitmiş gelmiş
(317 puan) tarafından
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin canm
0 oy
(887 puan) tarafından
Üniversitede okurken bir kere annemden para istedim. Kitap alacaktım, sürem kısıtlıydı ve param yoktu. Ağlayarak istedim. Allah mecbur bırakmasın, ama ben isteyemem 
(317 puan) tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,442 göst.
0 oy
23 cevap 459 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 435 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (12,615 puan) tarafından soruldu

408,429 soru

12,271,163 cevap

37,595 kullanıcı

Kategoriler

...