0 oy
607 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Ben utanıyorum istemeye kızlar 

Maksat muhabbet olsun siz istermisiniz yoksa çekinirmisiniz

44 Cevaplar

0 oy
(51,775 puan) tarafından
hiç isteyecek durum olmadi çok şükür az cok sıkışırsak kayinvalidemden alip geri ödüyoruz 
(361 puan) tarafından
Bnmde eşim ailesinden ister ben istemem hic
(51,775 puan) tarafından
ben kendi ailemden koptum konusmuyoruz baristigimizda da eskisi gibi olmayacak hicbirsey
(361 puan) tarafından
Anladm cnm
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Borç olarak isterim 200 300 oda ablam ve kardeşlerimden yeri gelir gorumcemden de isterim o an üstümde yoksa sonra veririm tabi geri verdiğim için hiçte utanmam çoğu.zaman kardeşlerim geri istemez bile benden isteseler varsa kenarda param veririm
(361 puan) tarafından
Doğrudur cnm
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Yoldan geçen birinden isterim ama ailemden istemem çünkü gelinler ödü kopar görümceler onlardan para ister diye Allah muhtaç etmesin inşaAllah 
(361 puan) tarafından
Amin amin canm
0 oy
(436 puan) tarafından
İstemem , çünkü eşimden ayrıldım ailemle yaşadım kızım bir buçuk yaşındaydi ve çalışıp kendime kızıma baktım kimseden istemedim çok darda kalınca borç istedim erkek kardeşimden yok dedi iki kere , kız kardeşimden istedim yok dedi , vardı paraları asla da istemiyorum zorda kaldım borç istedim çalışıyordum yok dediler, o yüzden boş yani her şey ama onlar darda olunca ben hep verdim istediklerinde , bide ailen sonuçta yanlarında çocuğumla kalıyorum kendileri düşünmeli ama maalesef baştan yüzün gulmezse sonradan hiç gülmez 
(361 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canm
(436 puan) tarafından
Amin hepimizin Allah'a şükür ben kendime kızıma baktım bakıyorum da , benim için hepsi geride kaldı , bugünün yarını var hep derim ve bu dünyanın diğer tarafı da var ,
(361 puan) tarafından
Çok şükür canm

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,462 göst.
0 oy
23 cevap 460 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif34 (325 puan) tarafından soruldu

410,764 soru