0 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
Bebeginizi kac aylikken uyandırmadiniz biz bugun 40 günlük olduk ben hala uyandirip emziriyorum ilk haftada sarılık olduk sık sık emziriyordum alismisim şuanda 1 bucuk 2 saatte bir uyndiriyorum siz kac gün yada aylikken uyandirmayi biraktiniz 

10 Cevaplar

0 oy
önce (3,565 puan) tarafından
Ben 40  çıktıktan sonra bıraktım uyandirmayi. Geceler ben uyandirmasa bile uyaniyordu :)
önce (250 puan) tarafından
Dun saat 12 de uyudu sonra bende uyudum yorgundum uyanamadim saat 3 de uyandim bebek uyanmadi  ben uyandirdim emzirdim sonra cok vicdan azabi cektim ac kaldi diye bugun tüm gun aklimdaydi sonra diyorum ac olsa uyanirdi falan
önce (3,565 puan) tarafından
Vicdan azabı çekme canim, bebekler kendileri uyaniyorlar.  Bugün alarm kurarsın. Ben hiç alarm kurmadım benim oğlum 2 3 saat sonra uyaniyordu hep aynı saatde uyanirdi biliyordum
Bende iki kizimda alarm kurmadim kendileri uyandi bugun bakayim yine gec uyanirsa alarm kurarim
-Reklam-
0 oy
önce (19,010 puan) tarafından
Hiç unutmam. İlk çocuğumda 53 günlükken doktora gittik. O gece de uyuyup kalmışım. 5 saat emmemis çocuk. O da uyumuş ben de uyumuşum.  O gün doktora sordum. Artık saat kurmanıza gerek yok o acikinca kendi uyanır demişti. Ama 5 saat uyanmazsa siz emzirin yine de demişti. 
Benimki 3 saat uyanmadı dun ben uyandırıp emzirdim yinede cok üzüldüm
önce (19,010 puan) tarafından
Üzülme. Benim oğlum sarılık olduğu zaman ve atlattığı zaman yaklaşık 2 haftalık falandı. Doktor o zaman bana artık 3 saatte bir emzirebilirsiniz demisti
Benim oglumda sarılık cok kisa surdu 1 haftada gecti fazla ilerlemedigi için 1 aylikken doktor iyi kilo almis dedi sormayi unuttum uyandirayim uyandirmim diye
0 oy
önce (2,557 puan) tarafından
Her bebek farklıdır. Benimkinin elhamdülillah sarılık sorunu yoktu ben ilk günler uyandırdım sonra hep kendisi uyanınca emzirdim. Bir sıkıntı yoksa 3 saat çok değil kendini üzme. 
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
2 ayından sonra ben uyandırmadım kendisi acıktıkça uyandı 
0 oy
önce (9,632 puan) tarafından
Bebegım sarılık olmadı şekeri düşmesin diye 20 gün uyandırdım sonrasında bıraktım canım uyandırma sende artık dongusu bozulur
0 oy
önce (4,844 puan) tarafından
Ben hiç bı zaman uyandrmadım ıkı bebeğimi de. 
0 oy
önce (1,295 puan) tarafından
Benimki kendi ha bire uyaniyordu benim uyandirmama gerek kalmıyordu ilk 2 ay öyleydi 
0 oy
önce (196 puan) tarafından
1 aylıkken bıraktım
0 oy
önce (3,413 puan) tarafından
40 ından sonra hıc uyandırmadım acıkınca kalkardı zaten ☺☺
0 oy
önce (538 puan) tarafından
1 ay sonra bırakmıştım rüya beslenmesi yaptıgım için hiç uyanmıyordu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 79 göst.