0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (11,818 puan) tarafından
Ya kızlar belki saçma gelecek size ama bu konu şöyle bir durum var,

Ben yıllar önce kızıma bir akülü araba aldım.ama belki 6 yıl olmuştur.ikinci el aldım gönlü olsun diye.binmeyecegini de bilerek aldım.evimde yerim yoktu.apartmanca konuşarak gönül rızası ile apartmanın küçük bir yeri var kapısı filan var içinde elektrik panoları var oraya koyduk.bu arada sadece benim değil bir kaç kişinin de bisikleti duruyordu orada yani.neyse bir müddet sonra eşimle ayrildik ben annemin evine gittim.memleket aşırı diye de hiç bir eşyamı almadim o zaman.6 ay sonra eşyalarımı almaya geldim depo tutup.babasi da dedi ki araba kalsın burada nasılsa memlekete goturmeyeceksin.cocuk geldikçe burada biner dedi ki bana da mantıklı geldi.neyse bir daha geldiğimizde arabanın yerinde yeller esiyordu.calinmis.hemen cameralara baktık yok.bir aylık çekimde çalan kişi yok öncesi de silnmis haliyle 1 aylık kayıt alıyor.ben bunu anneme söylemedim .sebepte yani yer beni sanki ben caldirmisim gibi diye.

Şimdi oğlum akülü araba istiyor.param var alacağım.ama korkumdan alamıyorum.simsi onu alsam ne yaptınız diyecek.calinmis desem gene beni yiyecek.

Ben anneme o çok eski satacağım üstüne koyup alacağım desem yalan söyleyeceğim ve anneye yalan söylemek daha günah.calinmis desem vallahi beni yer yer.kavga çıkartır. Param var oğluma alamıyorum ya resmen

16 Cevaplar

+1 oy
(926 puan) tarafından
Ne kadar tuhafsın. Paran var kime ne ya
-Reklam-
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Doğruyu söyle kavga etsin bişey olmaz 
(720 puan) tarafından
Tuttum bu yorumu ☺️ yengen nasıl oldu canım
(20,453 puan) tarafından
Aynı canım değişen bişey yok kritiklik devam ediyo annem ben üzülmeyim diye iyi diyomuş
(720 puan) tarafından
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ❤️ ismi nedir namazlarımda dua edeyim inşallah
0 oy
(204 puan) tarafından
Bence annenin bu denli dahil olması çok gereksiz yani her duruma kızıyor ne yapacaksın da sen de bozulmuş dururken yada aküsü bitmiş çalışmadı vs bişey de bari 
(11,818 puan) tarafından
Canım bunu desem de alma onu yaptır diye tutturur
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Alacaksan yalan söyleme çalındı yine ikinci el alıcam çocuğum gönlü olsun de artık havalar da soğudu yaza ertele bence canım 
(11,818 puan) tarafından
Doğum günü geliyor canım çok istiyor
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Bozulmus atmışlar deyin geçin ya gittigimde yoktu sormadım deseniz aileniz kurcalarmi? Yani alın oğlumuza kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz kendi paranızla alacaksınız sonuçta 
(11,818 puan) tarafından
Kendi param canım bir kuruş istemeyecegim.attilar diyemem ki mantıksız o.
(2,067 puan) tarafından
Ozaman çalınmis deyin bunda birşey yok ailenize buakadar incigi cincigi neden anlatırsınız ki çocuğunuza aldığınız oyuncağı falan nebilim
(11,818 puan) tarafından
Yavrum bende ufak aldığım şeyleri söylemiyorum ama kocaman akülü araba alacağım ki soğuk evde binecek bu çocuk bunu
(2,067 puan) tarafından
Önceki aldığınizi ne soylediniz evliyken
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bence yalan söyleme boş yere. Tam ilişkinizi bilmiyorum ama inşallah bu tavrı değişir sana karşı
(11,818 puan) tarafından
Bende istemiyorum yalan soylemek
0 oy
(795 puan) tarafından
Doğruyu söyle çocuğunda istiyorsa al, sırf annene söylememek için almıyorsan alacak durumunda varmış.

Annende duracağı yere bilir biraz söylenir o kadar herhalde
(11,818 puan) tarafından
Alacak durumum var şu an.dogum günü hediyesi olarak alayım diyorum
(795 puan) tarafından
Ee al o zaman canım izin mi alcan annenden
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Anneni ne ilgilendirir canım. O çok eskiydi babası yeni aldı de geç. Babasına da söyle alsın. Oldu bitti. Bu annelerde bir garip gerçekten. Bekarken karışırlar evliyken karışırlar  boşanırsın gene karışırlar. 
(11,818 puan) tarafından
Hiç ama hiç yalan söylemek istiyorum ama bu insanlar mecbur birkiyorlar
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Annen neden bu Kadar tepki veriyor ben onu anlamadım 
(11,818 puan) tarafından
Bilmiyorum canim.anamdir bak gözünden akacak tek damlaya yakarım adamı ama karışma huyu var
0 oy
(54 puan) tarafından
Annen daha önce gordumu gormediyse al yenisini 

Annen olabilir ama çalınmış diyede hesap veremezsin sanki ben mi çaldım de ağırlığını köy biraz 
(11,818 puan) tarafından
Yok canım yani söylenir aram bozulur
0 oy
(328 puan) tarafından
Neden bosandin özel devilse bnde o asamadayim o yüzden soruyorum 
(11,818 puan) tarafından
Canım çok uzun durumlar
0 oy
(720 puan) tarafından
Kundaktaki bebeği değilsin artık yaşını başını almış bir annesin, bunu olgunluk ile anlat annene artık bu yaptığının yanlış olduğunu söyle
(11,818 puan) tarafından
Tabi ki yaşımı başımı aldım ama annemin huyu bu sekilde
(720 puan) tarafından
Nerelisiniz canım ?
0 oy
(51,324 puan) tarafından
bence alma akülü araba binilen yerlere götür bindir en iyisi 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Yalan söylesen için rahat edecek mi bence doğruyu söyle gitsin söyler söyler susar 
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benzerini bulsan canım
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Canım onu da kendı paranla almadın mı bunu da kendın alcaksın. Yanı annen almıs olsa bıle çalınmış sen ne yapabılırsın. Çok mu otorıte kuruyo acaba annen üstünde.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 231 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu
+4 oy
53 cevap 899 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.

408,335 soru