Ya kızlar belki saçma gelecek size ama bu konu şöyle bir durum var,
Ben yıllar önce kızıma bir akülü araba aldım.ama belki 6 yıl olmuştur.ikinci el aldım gönlü olsun diye.binmeyecegini de bilerek aldım.evimde yerim yoktu.apartmanca konuşarak gönül rızası ile apartmanın küçük bir yeri var kapısı filan var içinde elektrik panoları var oraya koyduk.bu arada sadece benim değil bir kaç kişinin de bisikleti duruyordu orada yani.neyse bir müddet sonra eşimle ayrildik ben annemin evine gittim.memleket aşırı diye de hiç bir eşyamı almadim o zaman.6 ay sonra eşyalarımı almaya geldim depo tutup.babasi da dedi ki araba kalsın burada nasılsa memlekete goturmeyeceksin.cocuk geldikçe burada biner dedi ki bana da mantıklı geldi.neyse bir daha geldiğimizde arabanın yerinde yeller esiyordu.calinmis.hemen cameralara baktık yok.bir aylık çekimde çalan kişi yok öncesi de silnmis haliyle 1 aylık kayıt alıyor.ben bunu anneme söylemedim .sebepte yani yer beni sanki ben caldirmisim gibi diye.
Şimdi oğlum akülü araba istiyor.param var alacağım.ama korkumdan alamıyorum.simsi onu alsam ne yaptınız diyecek.calinmis desem gene beni yiyecek.
Ben anneme o çok eski satacağım üstüne koyup alacağım desem yalan söyleyeceğim ve anneye yalan söylemek daha günah.calinmis desem vallahi beni yer yer.kavga çıkartır. Param var oğluma alamıyorum ya resmen