0 oy
362 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,787 puan) tarafından
Kizlar 13 gundur diyetteyim gunde 3.bucuk litre su iciyorum sabah 11 de kahvalti aksam 6 6 bucuk gibi aksam yemegi arasindada yesil cay yada turk kahvesi iciyorum 13 gundur hic seker cikolata vs yemedim sabah 5 bucukta kalkiyorum sirkeli su icmeye ama aynaya baktigomda her yerim ayni duruyo hic vermemisim sanki tartim yok suan tartilamiyorum gun. Icinde 10 15 dk spor yapiyorum nasil ayni gorunuyorum anlamadim

16 Cevaplar

+1 oy
(2,580 puan) tarafından

Önce bir tartıl zayiflamamissan doktora gidip sebebini ogren :)

(2,787 puan) tarafından
Tartim yok evde kuzenime gidip orda cekildim 3 hafta once
(5,865 puan) tarafından
13 gunde. goru tunun degismesini nasil bekliyosun ki:)). tartida gram oynar 1 kilo 1 bucuk kilo oynarda aynada farketmek icin en az 5 kilo en az bir ay birbicik ay beklemen lazim . 13 ginde zayiflanip zatif gozukupse ne ala memleket herkes 90 60 90 dolanir ortalikta:))
(2,787 puan) tarafından
Ahahah oda dogru haklisin canim
-Reklam-
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Kilo vermişsindir ama gözle görünür bir fark 13 gün için erken maalesef tartın olsaydı kilo verdiğini görebilirdin ama hiç moralini bozma hergün ay ne kadar hafiflemişim kilolarım gidiyor gibi cümlelerle kendini motive edersen kendinde fark edersin aynadaki değişimi
(2,787 puan) tarafından
Tesekkur ederim ne kadar zaman sonra gozle farkedilir sence
(1,102 puan) tarafından
Maksimum bir birbuçuk aya gözle görülür bir fark olur sen kendini sürekli gördüğün için fark edemesen de seni uzun zaman görmeyen insanlar şak diye kız zayıflamışsın diyebiliyor
(2,787 puan) tarafından
Sjajsj bunu duymayi cok isterim dogrusu
(1,102 puan) tarafından
Duyarsın duyarsın merak etme
0 oy
(889 puan) tarafından
Yani aynaya baktığında hafif anlaşılır kıyafetinden anlamıyor musun mesela sana dar gelen bir şey daha rahat olmuyor mu mezuran da mı yok mezura ile ölç göğüs basen bel ölç bir hafta sonra tekrardan ölçersin illa incelme olur yani
(889 puan) tarafından
3 hafta önce ben de diyete başladım.

İlk hafta 77.200
İkinci hafta 73.800
Üçüncü hafta 73.800
Bu pazar ise 73.500

İlk giden ödem oluyor. Senin de ödem gitmiştir şişkinlik vs indiğini hissetmiyor musun ?
(2,787 puan) tarafından
Indi  hissediyorum onceden oturdugimda gobegimden rahatsiz olurdum simdi olmuyorum  mezuram var gecen hafta persembe olcmustum internetten gormustumde 78 kiloyum bende
(889 puan) tarafından
Geçen hafta ölçüm aldıysan yine ölçüm alabilirsin illâ incelme vardır. Benim iki hafta duraksadı bu hafta ise 300 gram gitti. Yani öyle kolay kolay gitmiyor.
(2,787 puan) tarafından
Haklisin gobekte 1bucuk koldanda 1 cm incelme  varmis tesekkur ederim canim
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Belli bölgelerden mezura ile ölçüm de yapabilirsin karşılaştırırsin. Vücudun kendini toplaması 2 hafta geriden gelir hemen olmaz. Ben verirken nasıl veriyorum diyetisyen ile listeye %100 uyarak verebiliyorum. Yok ekmek kestim yok tatlı  kestim kilo verdim diyebilenlerden değilim. Kaçamak yapsam o hafta iptal olur bende. Şeker dengesizliği de olunca diyetisyensiz veremiyorum 
(2,787 puan) tarafından
Olcum yapicam canim haklisim diyet listeni benlede paylasir misin bende randevu aldim ama daha 15 gun var
0 oy
(2,162 puan) tarafından
Başlığa cevap vereyim stres bizde iştah kesiyor. 
(2,162 puan) tarafından
Ahir zaman aslında kimse korkuda pompalamıyor canım insanlar çığırından çıktı. Deccalin zamanı.. Ki korktuğumda yok canım. Kovit zamanından beri bende birşeyleri uyumaz araştırırdım sadece türkiye değil diğer ülkeleri ülkelerde neler olduğunu ülke liderlerinin neler söylediğini en ince detayına ayrıntısına kadar. Sonra farkettim ki. Uyanan uyanıyor uyanamayan uyumaya devam ediyor buda Allahın elinde saldım artık ya. Şuan stresim bu değil, kendi anne ve babamın doğru düzgün ebeveyn olamaması yüzünden yaşadığım psikolojik eşimin ailesi ile alakalı sorunlar. Hepsi üst üstte geliyor için sıkılıyor kimseyede anlatamıyorum buraya post açıyorum kurgu diyip dalga geçiliyor. Bende onlara gülüyorum. Halleri ne olacak acaba :)
(889 puan) tarafından
Tamam seni şimdi çok daha iyi anladım sabrun cemil çek :) Yâ Latif çek illâ zaten zikir vs yaptığın şeyler vardır söylüyorum diye de kusuruma bakma.
(2,162 puan) tarafından
@2 boys mideni küçültmeye bak küçülünce daha rahat kilo vereceksin.. Ama tabi kendini sıkıntıya sokacak kadarda yememezlik yapma :)
(2,787 puan) tarafından
Yok canim zaten ilk zamankine gore baya kuculdu hani bi tabak salatla fala doyuyorum ben
(2,162 puan) tarafından
Hayır, önemli değil @nur ay seni sempatik buldum hep, burdan ben kimseyi kolay kolay unutmuyorum. Evet, var. Yinede çok teşekkür ederim.. Onlarıda çekeceğim. İnşAllah.. @2 boys salata iyidir ya severim bol limonlu ondan kilo alamam limon kızıyım ben :)
0 oy
(49 puan) tarafından
Akşam ve gece yemek yemeleri bırakmak gerek ve bide bol su tüketmek gerek 
(2,787 puan) tarafından
6 dan sonra bisey yemiyorum sadec su yada kahve gibi seyler iciyorum taa ertesi gun saat 12 ye kadar
(49 puan) tarafından
Zamanla verirsin insallah
(2,787 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(1,701 puan) tarafından
YouTube dan Leslie ac yap. Ya da zumba aç oyna. 1.saat yaaparsan farkı görürsün canım. Sporu da aç karnına yap 
(2,787 puan) tarafından
Tesekkurler canim deniycem mutlaka
0 oy
(11,777 puan) tarafından
Canım 13 günde gözle görülür olmaz ki .
(2,787 puan) tarafından
Haklisin ya ben gobek azda olsa gider diyorum ama 1 1 bucuk ayi bulur diyo arkadaslar
0 oy
(7,681 puan) tarafından
Aynada bariz fark olması için bir 8-10 kilo vermen gerekir 13 günde 2-3 kilo gitmiştir bence sakin bozmayın aynen devam edin maşallah size 
(2,787 puan) tarafından
Yok canim bozma niyetim yok devam edicem inaallah
0 oy
(196 puan) tarafından

Zayıflama grupları olsa oraya üye ola bilirsin

Benim kocam cani adam olduğunda gece 3te spora kaldırıyordu beni:))) kızım o saat huzurlu oluyordu diye şükür mezun oldum artık

Birde fazla kafana takma mesela tuvalete gittin geldin hemen tartıya çıkma heyecanlı oluyorsun ama sonuç değişmiyor:) 
(2,787 puan) tarafından
Ahaah tartim yok zaten evde kuzenimin var oraya gittigimde cekiliyordum
0 oy
(11,122 puan) tarafından

5 aydır diyetteyim daha yeni yeni fark ediyorum 

Dur daha bismillah sabret sürekli aynaya bakma motive olamazsın 
98 kg idim 77 yim şuanda 
Bide spor yapmadan değişimi zor görürsün maalesef cnm 
(2,787 puan) tarafından
Spor yapiyorum ama 10 15 dk cok fazla yapamiyorum
(11,122 puan) tarafından
Az canım yürüyüş fln yapamıyor musun
(2,787 puan) tarafından
Yok canim yapmiyorum
0 oy
(8 puan) tarafından
Hareket etmeyince olmuyor maalesef sizin için demiyorum tabi tanımıyorum çünkü ben 6 ay gibi sürede 20 kilo vermiştim ama ben spor çok yapıyordum 10 dk eliptik ile başlayıp 1 saate çıkarmıştım diyet çok yapmadım daha doğrusu kismadim kendimi canım isteyince yedim 1 saat eliptip 15 dk Leslie 10 dk karın egzersizi olarak yapıyordum hergun yapmaya çalışıyordum tabi şimdi taşındım evim küçük olduğu için buraya getirmedim tekrar kilo alım hareket az olduğu için 
(2,787 puan) tarafından
10 15 dk spor yapiyorum gunluk ama yeterli degil tabi havalar soguk olmasa yiruyuse cikarim aslinda ama -10 -12 derece oluyor gunduz
(8 puan) tarafından
Eğer fırsatınız varsa Leslie bir şans verin
0 oy
(38 puan) tarafından
Sen ilk halini cek once ve de tarti ve mezura al görürsün zayifladigini ama sporu fazlalastirabilirsin 40 dk mesela 
(2,787 puan) tarafından
Haklisin aslinda gecen hafta olctum bu hafta 1 bucuk cm incelme vardi gobekte
0 oy
(511 puan) tarafından
Neler yiyorsun kahvaltı ve akşam yemeğinde. Boy ve kilon nedir
(2,787 puan) tarafından
155 boyu 78 kiloyum gedefim 55 beyaz ekmek kesinlikle tuketmiyorum cok canim isterse tahilli 1 dilim ekmek yiyorum  sabah kahvaltisinda domates salatalik bol yesillik 1 parmak kalinliginda beyaz peynir 4 5 zeytin yumurta mutlaka oluyor ya haslama yada omlet olarak
Dun Aksam yemegindeyse pilav varsa 3 4 kasik pilav 4 kasik taze fasulye 100 gram kadar tavuk haslama ve 1 kase salata yedim 3 bucuk litre su ictim bugun kahvaltida 5 kasik yogurt 5 hurma kattim aksam yemegindede 5 kasik yogurt 4 hurma kattim gun icindede 1 tane kucuk trabzon hurmasi yedim  beslenmem bu sekilde
0 oy
(955 puan) tarafından
1 aydan sonra kilolar gitmeye başlıyor. Böyle devam edersen 2 aya 10 kilo verirsin cnm
(2,787 puan) tarafından
Ayyy insallah canim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bunun yanında yürüyüş ve kardiyo egzersiz yayabilrisin kardiyoya vaktin ve imkanın yoksa evde leslie yap gayet etkili oluyor
(2,787 puan) tarafından
Gunluk 10 15 dk spor yapiyorum ama yeterli olur mu bilemedim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 158 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 2KizAnnesi (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berobi44 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 682 göst.
8 Nisan 2021 Aile kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 148 göst.
5 Şubat 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu

406,989 soru

12,215,102 cevap

36,799 kullanıcı

...