0 oy
322 göst.
önce Diğer kategorisinde (812 puan) tarafından
Kızlar benim teyzem İzmir'de yasiyor. Biz Antalya'da. Esasen urfaliyiz. 4 ay önce teyzem fenalaştı apar topar getirdik Antalya'ya . Hepinizden uzak, kanser teşhisi konuldu. 10 gün önce iyiydi durumu ama hastanede kalıyordu. Bir anda son kemoterapi ağır geldi kaldıramadı ve kanında enfeksiyon oldu. Dün doktorlar annemleri çağırdı. (3 gundur yoğun bakımda makineye bağlıydı) Neyse anneme sadece makineye bağlı yaşam fonksiyonu yok dediler. Neyse eve gelmesi ile hastanenin araması bir oldu. Teyzem vefat etti. Urfa'ya gömülecek ve ben 8 aylık hamileyim ben gidemiyorum. Herkes orada. Dünden beridir iyi değilim çok kötüyüm. Nolur okuyun bana dinmez ama hafifler 

20 Cevaplar

+3 oy
önce tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım. Unutma, Rabbime geldik ona da gidecez. 

Bu gün benim de yakinimdan tanıdığım birinin vefat ettiğini ogrendim . Psikolojisi insanin ister istemez bozuluyor. 

Kızlar niye kimse yazmamiş. Taninan birinin postu olsaydi hemen her kes yazardı. Son günler çok görüyorum burda . Puani az olanın ,yeni üye olanin ,ve pek taninmayanin postlarinin cevap sayısı en cok 5 oluyor. Cok haksızlık.
önce (812 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Yok sagolsun cevap verdiler. Bende uzun zamandır buradayım zaten çoğu tanır beni
önce (51,073 puan) tarafından
ben buranin daimi uyesiyim post acayim doğru dürüst cevap gelmez puanla alakasi yok
önce (27 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım  ben pek giremiyorum ama bazi sorular 3 kısı cevap veriyor bazılarına 30 kısı
önce (3,176 puan) tarafından
Eğlence postları dolu oluyor genel de yada kaos falan varsa, sorulan sorulara nadir cevap gelir
ee millet kafa dağıtmaya giriyor buraya deprem savaş postlari dolunca da giresim gelmiyo
-Reklam-
0 oy
önce (7,081 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbım size sabır versin :(

Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
önce (1,407 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(

0 oy
önce (2,259 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Rabbim yüreğine ferahlık versin 
Amin inşallah
0 oy
önce (1,860 puan) tarafından
Rabbim sabr versin inşallah canım. 
İnşallah canım
0 oy
önce (14,449 puan) tarafından
Başınız sağlolsun rabbim sabırlar versin 
Allah razı olsun
0 oy
önce (358 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun 
Sağolun Allah razı olsun
0 oy
önce (3,435 puan) tarafından
Bizde kayınpederimi aynı şekilde kaybettik kan portilasmasi ilacı enfeksiyon kaptırmış cihaza bağladılar 3 gün sonra öldü dediler daha iki gün oldu gömdük sizinde başınız sağolsun canım çok üzücü bir durum ama sadece sabır başka bir şey gelmiyor elden 
Evet Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
0 oy
önce (17,235 puan) tarafından
Basın sagolsun canm bebeğini düşün ferahlarsin
Düşünüyorum ama elimden bişey gelmiyor
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Basın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah ya kendini üzme Allah korusun doğumu tetikler 
Elde değil kendimi tutamıyorum uyuyamıyorum
0 oy
önce (499 puan) tarafından
Ben 8 aylıkkrn de teyzem vefaat etmişti  hemde bu ayda ve kanserdi çok üzüldüm başın sağolsun
Sağol canım. Çok zor orada olamamak
0 oy
önce (3,112 puan) tarafından
Kız bu illet geldi mi girmiyor. Allah rahmet eylesin inşallah dün kuzenimin kızı vefat etti bu illetten daha 14 yaşındaydı:(
Of onunki daha kötü gencecik. Allah kimsenin başına vermesin bu hastalığı
0 oy
önce (3,437 puan) tarafından
Canım Allah rahmet eylesin Rabbim sızlere bol sabır versın mekanı cennet olsun sende hamilesin üzülme desemde tabiki teselli olmicak ama bebeğin için çok düşünme Rabbimden gelen herşeye Amenna yapacak bırsey yok Allah verdı Allah aldı böyle düşün :(
Evet orası öyle o yüzden hep Dua ediyorum Rabbim gonlumuze ferahlık versin
önce (3,437 puan) tarafından
AMİN canım
0 oy
önce (576 puan) tarafından
Başınsaolsun cnm
0 oy
önce (2,021 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin inşAllah. Kanserden ölen şehittir der hocalar. Çok da çekmiş belli ki. Yeri güzeldir Allah'ın izniyle. Elinizden/elimizden dua etmekten başka şey gelmiyor, hepimizin son durağı..
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah Rahmet eylesin, Rahmetli yle muamele eylesin.
0 oy
basiniz sagolsun canim Allah sabirlar versin 
0 oy
önce (924 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım 
0 oy
önce (3,176 puan) tarafından

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah canım 

0 oy
önce (2,037 puan) tarafından
Karnındakini düşün evet Çok çok zor ama etkileniyor bebek bunu unutma kafanı dağıt kuran oku kalabalığa karış düşünmemeye çalış canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sadeci... (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu

406,430 soru

12,187,323 cevap

36,698 kullanıcı

...