+1 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
İyi akşamlar ,biliyorsunuz sıkıntılı bir donemden geciyorum bugun cok kötü oldum resmen uyuştum kaldim annem gelip aldi beni geceye kadar ordaydim yeni geldim eve:( iki kucuk cocugum var onlar icin ayakta kalmam gerek ,p. Tesi beyin cerrhina gidecem baklm ne dicek dua edermisiniz bu skntıdan kurtulayim aertik cok tükendim:(

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,689 puan) tarafından
Postlarından biliyorum içini rahatlamak için tabi ki git ama senin  yaşadığın şey tamamen psikolojik doktorda depresyon demişti zaten ilaç kullanıyorsan uyuşukluk yapar bence biraz sen kafanı dağıt kendine vakit ayır yürüyüş yap kitap oku sinemaya git tiyatro git birşeyler yap  yoksa inan kendini dinleye dinleye hasta olacaksın gerçekten 
önce (183 puan) tarafından
Evet canim toparlanmam gerek ama elimde degil keske yapabilsem ,yani hersey anlamsiz geloyor gozumd
önce (4,689 puan) tarafından
Bak küçük bebeğin varmış yazık günah çocuğun en güzel zamanları geçip gidecek ve sen ilerde bu duruma çok üzüleceksin nefes alıyorsun çocuğun sağlıklı başınızı solacak bir eviniz var o kadar çok şükür sebebi var ki ama sen ben kötüyüm sıkılıyorum psikolojik olarak kötüyüm hastayım falan diye dolasirsan coxugun büyüdüğünde gözünde sadece psikolojik olarak iyi olmayan mutsuz olan bir anne belirecek toparlan bak Dr ilaç da verdi düzenli kullan kendine gel çocuğun için
-Reklam-
0 oy
önce (3,092 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin canım gönlünü ferahlatsın sıkıntılarını gidersin tez zamanda 
Allah razi olsun canim ♥️
0 oy
önce (4,311 puan) tarafından
Gecmis olsun rabbim yavrularina bağışlasın sifa versin canim
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim
0 oy
.............:((
0 oy
önce (1,165 puan) tarafından
Ben senin ilacının sana uygun olmadığını düşünüyorum daha önce depresyon tanısı bana da kondu ben de antidepresan kullandım ama gözlerim açıldı resmen renkli eğlenceli görmeye başladım herseyi daha ilk haftadan kendime geldim. Sen hangi ilacı kullaniyorsun
Hadi yaa peki yan etki yapmadimi daha aonra nasl biraktin,benim ilacin adı selectra
Galiba benimki de selectraydi tek yan etkisi çok karışık rüyalar goruyordum yani karma karışık şeyler böyle uçmali kacmali gercek mi rüya mı ayiramiyordum. 8 ay kullandım 7. Ayından eşimle tanıştım baktım hayatım zaten onunla güzel ilacı bırakmak istedim bıraktım.
Eğer doktoruna sorma imkanın olursa duloxx gerçekten harika bir ilaç odaklanmayi da kolaylaştırıyor bir de onu sorun sizin için uygunsa onunla değiştirin. Bunu da yıllardır bir yakınım kullaniyor bunu kullanmaya başladıktan sonra hayatı değişti cümlelerimi bile daha güzel kuruyorum diyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 365 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (813 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu

407,389 soru

12,228,452 cevap

36,839 kullanıcı

...