0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar dün biraz parmağımı yaktım üç tanesini akşam oldu tırnaklarımı kesiyim dedim yanan yerden makası tutup diğer elin kesemedim eşime sen kessene dedim aslında kesebiliyordum sadece zorlanıyordum denemek için kes dedim valla edemiyorum birşeyden değil ama edemiyorum dedi bende Allah beni kimseye muhtaç etmesin dedim yine biseyden değil edemiyorum falan dedi üzüldüm biraz

9 Cevaplar

+1 oy
(1,510 puan) tarafından
Sağ elim kirilmisti sol elimle sağ elimin tirnagini kesemedim bir sure bekledim baktim olmuyor tirnak yiyenlerden igrenirdim agzimla isira isira tirnaklarimi kestim gene de ne anneme ne eşime minnet edip sormadim bile kuafore gittim ertesi günü törpülettim tirnaklari esim duyunca asiri kizmisti ben ne gune duruyorum diye rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin dedigin gibi tiksinmis olabilor bende kesemem kimsenin tirnagini agir bir durum olmadigi surece 
(99 puan) tarafından
Canım şimdi aklıma geldi etini keserim yapamam dedi
-Reklam-
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Olabilir cnm belki midesi hasasdir demek istememiş 
(99 puan) tarafından
Etini keserim yapamam dedi
(3,115 puan) tarafından
Ahh biz kadinlar var ya
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben oğlumu. Bile tırnağını kesmiyorum içim tuhaf oluyir sanki canı acıyor gibi hissediyorum eşim kesiyor olabilir bence eşim benim tırnağımj keser ama ben yapamam bence kırılacak durum yok
(99 puan) tarafından
Yorumları okuyunca aklıma geldi oda etini keserim yapamam dedi
0 oy
(12,307 puan) tarafından
evlenirkenki hastalıkta sağlıkta sözünü duymamış sanırım. 
0 oy
(17,534 puan) tarafından
Ya n'olacak insan iğrenedebilir ama Allah korusun birimize bir şey olsa diğeri altına kapta götürebilmeli evlilik tam olarak bu bence 
0 oy
(153 puan) tarafından
Ay geçen benimde elim tahriş oldu deterjan alerji yaptı çok zor valla yandı hep anca iyileşiyor iki elimdi ama benim eşim sağolsun işlerimi yaptı bı kaç gün salata çamaşır falan halletti ben yaparım dedim istemedim ama o yapılacak işleri yapti işte insan bazı zamanlarda ilgi bekliyor belki yapamiyordur ama biraz dişini sıksa bişey olmaz bnce 
0 oy
(921 puan) tarafından
Yardım etmesi gerikirdi benim ayak parmagında tırnak batması var kendi uzanamıyor be  kesiyorum oda benimkini keser eşler bu günler için var hep iyi gün dostu da olunmaz
0 oy
(2,791 puan) tarafından
Belki kesemiyodur ya benom esimde kesemez mesela bende asla ayak elleyemem esimin bazen tirnagi batar gel kes der hayatta kesemem derim 8 senelik evliyiz 8 senedir hic ellemedim
0 oy
(1,068 puan) tarafından

Benim ayağım kırılmıştı alcidaydi diğer ayagimiin tırnağını kesemiyordum eşim saolsun o kesti hep ben iyileseene kadar adam beni 3 cu kattan aşağıya taşıdı etti ya hasteneye gdecegm zamnlar yani ben eşimden razıyım asla tiksinmez öyle şeyden ben eşim kurban etine dokunamz asla onu tutuyor yer ama kesemez ayağım kırik yapamıyorum diye asla yapamayacağı şeyi yaptı kurbanı kendi kesip posetledi seven insan herşeyi yapar ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 994 göst.
28 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal Bebek (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 269 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (528 puan) tarafından soruldu

407,325 soru

12,226,793 cevap

36,833 kullanıcı

...